Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks

Το οποιο SMTIV δυστυχως θα ερθει μονο digital. Ποσο περιπου σου βγαινουν τα games απο Αμερικη τελικη τιμη; Προσωπικα εχω τελειωσει το Mario 3D Land (πολυ καλο αλλα απαιτητικο σε σημεια) και τωρα παιζω το A Link Between Worlds. [ Alchemist αν σε ενδιαφερει εχω ενα δευτερο Zelda A Link Between Worlds (ηταν πακετο με αλλα απο αγγελια). ]

Δεν έχω κάνει import παιχνίδια τα έχω αγοράσει από εκεί καθώς πάω συχνά ή εγώ ή κάποιος συγγενής. Και αν θέλω κάτι αμέσως το παίρνω από eshop. Πάντως οι δημοφιλείς και οι καινούργιοι τίτλοι χωρίς το ΦΠΑ είναι περίπου 39$

ερωτηση: Εχει παιξει κανεις το smt4?Αν ναι, ποσες ωρες θελει για να το βγαλει; Thanks

Μαζί με extra μου πήρε 65-68 ώρες περίπου. Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πήρα ενα 3ds μεταχειρισμένο με την pokemon y στα 40 euro μαζι.
Ολα κομπλέ εκτός απο το βύσμα για φόρτιση που θέλει να το κρατάς λίγο προς τα κάτω με ενα σελοτέιπ για να φορτίζει (6 euro το ανταλακτικό) και το κάτω touchpad που έχει μερικές εκδορές απο το πενάκι και κάνει 12euro το ανταλακτικό του. Ειναι πλήρος λειτουργικό βέβαια και τα κουμπάκια δεν τρέμουν .

οπότε αν και κάνω τη δουλειά μου τώρα κ θα τερματίσω κ έτσι το pokemon , επειδή μου αρέσει σαν κονσόλα λεω να το φτιάξω .

η ερώτηση μου ειναι ειναι δύσκολο να αλλάξω τα ανταλακτικά μονος μου ? (βύσμα φόρτισης + touchpad)

κ επίσης απο που μπορώ να βρω φθηνά 3ds/ds games γιατι το σύστημα ειχε γινει update σε 8... και δεν νομίζω να παίρνει κάποια κάρτα..

ερωτηση:

Εχει παιξει κανεις το smt4?

Αν ναι, ποσες ωρες θελει για να το βγαλει;

Thanks

εξαρταται...αν δεν ασχοληθεις με τα sidequests μπορει να το τελειωσεις και σε 40 ωρες

Οπως και το προηγουμενο SMT, αν δεν ασχοληθεις με sidequests και demon hunting το τελειωνεις στο 35ωρο. Επειδη ομως τα SMT ειναι ιδιαιτερα παιχνιδια και το να ζησεις "ατμοσφαιρα" ειναι το μισο παιχνιδι συνηθως χρειαζεται περιπου 60 ωρες. Αν παλι θες να το δεις ολοκληρο με τα ολα του καλα κρασια. Εχει απειρες ωρες για χασιμο. 

Etrian Odyssey στον κοσμο του Persona 3 και 4. Τον επομενο μηνα θα παρω το Etrian Odyssey 4 και αυτο με το καλο εννοειται οταν ερθει αλλα μυριζομαι οτι θα κυκλοφορησουν σχεδον μαζι με το SMT4 οπου εκει θα προτιμησω πρωτα το SMT4. 

Εγώ με το Untold ασχολούμαι αυτή τη στιγμή.

Δέκατο πάτωμα και κατεβαίνουμε ακάθεκτοι.

Ειδικά για το Untold συστείνεται η δυσκολία "Expert" για αυτόν που θέλει να έχει τη κλασική δυσκολία των Εtrian Odyssey.

Εγω παντως τωρα στο τελος του μηνα που θα πληρωθω θα τσιμπησω το EO4. Ασχετα αν δεν εχω τελειωσει ακομα ουτε το Zelda, ουτε το Bravely αλλα ουτε και το Soul Hackers. Θα το τσιμπησω πρωτα γιατι θελω να παρω ενα -καλο- παιχνιδι που να αξιζει τα λεφτα του και δευτερο γιατι τετοια παιχνιδια δεν τα αφηνω χωρις να τα τελειωσω εστω και καθυστερημενα. Η τιμη του ετσι και αλλιως δεν προκειται να πεσει οποτε το να παρω τωρα ειναι το ιδιο καλη στιγμη οσο οποιαδηποτε αλλη. 

Για ολους τους φανατισμενους Monster Hunter παικτες εκει εξω, ο εξοπλισμος του Link απο το Zelda θα υπαρχει διαθεσιμος στο παιχνιδι. 

Δυστυχως ομως εμενα το παιχνιδι δε μου λεει τιποτα. 

• Like 1

Για ολους τους φανατισμενους Monster Hunter παικτες εκει εξω, ο εξοπλισμος του Link απο το Zelda θα υπαρχει διαθεσιμος στο παιχνιδι. 

Δυστυχως ομως εμενα το παιχνιδι δε μου λεει τιποτα. 

ΜΗ παιχνιδάρες από τις λίγες, τι λες τώρα??

Δεν διαφωνω οτι ειναι παιχνιδαρες αλλα οπως και τα GTA προσωπικα δεν μου λεει τιποτα ο τιτλος και γενικα εχω μια αλεργια για co-op παιχνιδια τετοιου τυπου. Γενικα ειμαι του single player οποτε δυσκολο να ασχοληθω με παιχνιδια οπως MH. 

Κατα τα αλλα εχουμε επισημη κυκλοφορια του Shin Megami Tensei 4 σε digital μορφη μονο στα 20 ευρω τον Σεπτεμβρη απο Atlus of America. Για να επεμβει η Atlus of America στην Ευρωπη για διαθεση τιτλου παει να πει οτι το θεμα εχει φαει απειρα Χ με τις αδειες. Δεν ξερω τι εγινε και δεν προκειται να μαθουμε αλλα ειναι σιγουρα θεμα αδειων. Σε καθε περιπτωση ειναι ευχαριστο οτι τελικα θα το εχουμε και ΔΕΝ θα εχουμε το κλασσικο 50άρικο για digital τιτλο. Προσωπικα ειναι day one αγορα απο εμενα. 

http://www.eurogamer.net/articles/2014-07-30-shin-megami-tensei-4-europe-release-date 

In other news μολις σημερα παρατηρησα στο E-shop οτι ξεκινησε η Nintendo τα cross-buy με παιχνιδια που αν εχεις διαθεσιμα σε WiiU/3DS στον ιδιο λογαριασμο να τα ξανακατεβασεις σε οποια απο τις κονσολες θες. Πολυ στη ζουλα το περασαν αυτο καθως ειναι κατι που θα επρεπε να διαφημιζουν και οχι να το κρυβουν!

• Like 1

• Moderators
In other news μολις σημερα παρατηρησα στο E-shop οτι ξεκινησε η Nintendo τα cross-buy με παιχνιδια που αν εχεις διαθεσιμα σε WiiU/3DS στον ιδιο λογαριασμο να τα ξανακατεβασεις σε οποια απο τις κονσολες θες. Πολυ στη ζουλα το περασαν αυτο καθως ειναι κατι που θα επρεπε να διαφημιζουν και οχι να το κρυβουν!

wat

Πότε συνέβη αυτό; Είναι από τα feats που περίμενα πως και πως και δεν το αναφέρουν πουθενά;  :/

Ναι και εγω εξεπλαγην οταν το ειδα αλλα ισχυει. Εννοειται οτι ακομα αρχη ειναι και δεν υπαρχει καμια τεραστια βιβλιοθηκη αλλα το feature ξεκινησε ηδη. Απο εδω και περα απλα πρεπει να βλεπουμε ποια παιχνιδια διαθετουν cross buy support. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...