Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φρεσκος κατοχος 3DS XL, και θελω λιγες συμβουλες για τα accessories που θα χρειαστω...

Κατ'αρχην τι κανουμε με τη γυφτια της nintendo να μην εχει φορτιστη μεσα?

Εχω ενα κανονα, γενικα να μην αγοραζω 3rd party accessories, o original ποσο κανει και απο που?

Επισης, για θηκη μεταφορας υπαρχει κατι της nintendo? Μηπως υπαρχει κανενα official starter kit με θηκη/φορτιστη κλπ που να αξιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Thrylos7

γενικα η nintendo νομιζω δεν εχει βγαλει θηκες για το 3ds αλλα να ξέρεις κυκλοφορούν αρκετες οι οποιες ειναι officially lincenced(παιζουν στα 25-30 ευρω)

φορτιστης υπάρχει γνησιος της nintendo στα περισσότερα καταστηματα και κοστιζει γυρω στα 10 ευρώ

Καλησπέρα... Παιδιά έχω το 3ds από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε, αλλά δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα. Ο λόγος που το είχα πάρει ήταν για να παίζω τα αγαπημένα μου games από το classic gameboy σε μια κονσόλα αντίστοιχου είδους αντί ενός emulator στο pc. Σ' αυτό το κομμάτι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και έχω αγοράσει αρκετούς retro τίτλους από το store που παίζω μέχρι και σήμερα.
Πέρα από το mario kart 7 που ήταν στο bundle, δεν έχω αγοράσει άλλο cartridge και δεν ξέρω και τι να πάρω... Μπορείτε λοιπόν να προτείνετε μερικά must παιχνίδια για την κονσόλα? Δεν με ενδιαφέρουν racing/sports κτλ και θα προτιμούσα κάνα παιχνιδάκι σε φάση Super Mario ή rpg όπως τα Chrono Trigger, Final Fantasy κτλ.

Υ.Γ. υπάρχει τρόπος να παίξει η κονσόλα βίντεο του youtube? Το nintendo video δουλεύει μια χαρά, γιατί δεν έχουν υποστήριξη flash οι μαλάκες?

Πέρα από το mario kart 7 που ήταν στο bundle, δεν έχω αγοράσει άλλο cartridge και δεν ξέρω και τι να πάρω... Μπορείτε λοιπόν να προτείνετε μερικά must παιχνίδια για την κονσόλα?

θα προτιμούσα κάνα παιχνιδάκι σε φάση Super Mario ή rpg όπως τα Chrono Trigger, Final Fantasy κτλ.

Fire Emblem Awakening

Bravely Default

Super Mario 3D Land

Zelda: A link between worlds

Και πολλά άλλα

Το 3DS όπως και ο προκάτοχός του διακρίνεται για την μεγάλη και ποιοτική βιβλιοθήκη του.

Επισκέπτης

Επίσης, αν σου αρέσουν τα dungeon crawlers πολύ καλά είναι το etrian odyssey iv και το etrian odyssey untold: millenium girl

Ευχαριστώ πολύ παίδες... Βρήκα δύο από τα games που είπατε στο console club οπότε ξεκινάω με αυτά: Super Mario 3D land και Etrian Odyssey IV: Legends of the titan.

Έχει επίσης και το New Super Mario Bros 2. Με αυτό τι παίζει? Έχει 3D graphics και 2D gameplay? Αξίζει τον κόπο?

Panther τα 2 rpg (φαντάζομαι) που προτείνεις τα βρήκα μεν, αλλά στα public και είναι στο 50άρικο... :(
Να ψάξω ελλάδα ή σοβαρές τιμές θα βρώ μόνο σε κάνα ebay?

Επισκέπτης

Ψάξε σε amazon, eBay κτλ κάτι θα βρεις. Εμένα το 3ds μου είναι αμερικάνικο οπότε οι τιμές στις οποίες παίρνω τα παιχνίδια είναι τρομερά χαμηλές. Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πανάκριβα. Επίσης, πολύ καλό παιχνίδι είναι το shin megami tensei iv που δεν έχει βγει ακόμα στην Ευρώπη, αλλά αξίζει να το πάρεις όταν με το καλό έρθει.

Panther τα 2 rpg (φαντάζομαι) που προτείνεις τα βρήκα μεν, αλλά στα public και είναι στο 50άρικο... :(

Να ψάξω ελλάδα ή σοβαρές τιμές θα βρώ μόνο σε κάνα ebay?

Το Fire Emblem Awakening είναι Turned-based tactical strategy-RPG και ήταν και υποψήφιο για GOTY σε πολλά sites.

Το Bravely default είναι ατόφια Final Fantasy εμπειρία.

Λόγω της διασημότητάς τους δύσκολο να τα βρείς καινούργια σε χαμηλή τιμή (κάτω των 40 ευρώ).

Ψάξε σε amazon, eBay κτλ κάτι θα βρεις. Εμένα το 3ds μου είναι αμερικάνικο οπότε οι τιμές στις οποίες παίρνω τα παιχνίδια είναι τρομερά χαμηλές. Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πανάκριβα. Επίσης, πολύ καλό παιχνίδι είναι το shin megami tensei iv που δεν έχει βγει ακόμα στην Ευρώπη, αλλά αξίζει να το πάρεις όταν με το καλό έρθει.

Το οποιο SMTIV δυστυχως θα ερθει μονο digital.

Ποσο περιπου σου βγαινουν τα games απο Αμερικη τελικη τιμη;

Προσωπικα εχω τελειωσει το Mario 3D Land (πολυ καλο αλλα απαιτητικο σε σημεια) και τωρα παιζω το A Link Between Worlds.

[ Alchemist αν σε ενδιαφερει εχω ενα δευτερο Zelda A Link Between Worlds (ηταν πακετο με αλλα απο αγγελια). ]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...