Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον μετα απο 30 ωρες Pokemon Y(ειμαι στο 6 εμβλημα αρα εχω ακομα ) οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης :

Μου αρεσει παρα πολυ η κινηση του χαρακτηρα 360 μοιρες.Τα γραφικα ειναι οπως αρμοζουν στην σειρα.Οι 3d μαχες παρα πολυ καλες αν και καποιες κινησεις θα τις ηθελα πιο εντυπωσιακες αναλογα με το damage που κανουν.Υπαρχει lag στις μαχες και ειναι λιγο σπαστικο αλλα δεν πειραζει ειναι η πρωτη προσπαθεια της σειρας στο 3ds και θυμαμαι οταν ειχαν βγει οι Diamond/Pearl στο DS υπηρχε παρα πολυ lag και μετα βελτιωσαν τα παντα.Ετσι ειμαι παρα πολυ αισιοδοξος για τα επομενα παιχνιδια και πιστευω οτι θα δουμε ωραια πραγματα.Τελος , τα λεφτα του το 2ds και η κασετα για μενα προσωπικα τα εβγαλαν με το καλημερα.Το μονο που μετανιωνω ειναι που πουλησα  ολη την συλλογη μου ποκεμον + 3ds xl και οποιος δει την αγγελια θα καταλαβει τι εννοω....Αναμενω το Remake και αυτην την φορα , DAY ONE !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω θα περιμενω ακομα για να τσιμπησω pokemon. Κατα τα αλλα η καρτα μου ειναι preped and ready για το επερχομενο SMT4 τον (κατα πασα πιθανοτητα) Οκτωβρη. Πιστευω οτι μεχρι τοτε θα εχω τελειωσει και το Persona 2 και το Bravely Default αλλα και το SMT soul hackers. 

Λοιπον μετα απο 30 ωρες Pokemon Y(ειμαι στο 6 εμβλημα αρα εχω ακομα ) οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης :

Μου αρεσει παρα πολυ η κινηση του χαρακτηρα 360 μοιρες.Τα γραφικα ειναι οπως αρμοζουν στην σειρα.

Υπάρχουν σημεία στο Pokemon Χ/Υ που τα γραφικά θα τα βαθμολογούσα με 1 στα 10. Δεν ασχολούμαι ΠΟΤΕ με τα γραφικά αλλά τα γραφικά των Pokemon X/Y είναι στα όρια του ανεκτού. Οριακά δεν επηρεάζουν αρνητικά το gameplay.

Είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ πάντως. Must buy.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας κλείσει 95 ώρες στο Bravely default, και μόλις έχοντας χάσει από το τελικό Boss, μετά από μάχη μισής ώρας, δηλώνω κάπως απογοητευμένος από τη δουλειά που έκαναν στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Αν και αυτά που γράφω τα θεωρώ πλήρως spoiler free, τα βάζω σε spoiler.

Πρώτα από όλα να πούμε ότι το παιχνίδι έχει 2 τερματισμούς. Δεν έχει καλό και κακό τερματισμό. Και οι 2 καλοί είναι. Απλά ο ένας είναι ο "κανονικός" τερματισμός στον οποίο θα βασιστεί το όποιο sequel βγεί, και ο άλλος είναι ο "μή κανονικός" τερματισμός.

Στο Βravely Default, η όλη ιστορία περιέχει ένα κεντρικό μυστήριο που καλείσαι με το party σου να το ανακαλύψεις.

Το παιχνίδι και οι NPCs σου δίνουν από το 6ο κεφάλαιο και μετά πάμπολα hints για να ανακαλύψεις μόνος σου την αλήθεια. Σε κάποιο σημείο μάλιστα σου έχει αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, με το ίδιο το παιχνίδι να σου το δείχνει φάτσα κάρτα.

Αν τώρα με βάση τα παραπάνω αποκαλύψεις μόνος σου την αλήθεια πίσω από το μυστήριο, το παιχνίδι έχει ένα πολύ ωραίο αποκορύφωμα, μιά καλή μάχη και ένα ωραίο τέλος. Αλλά αυτό είναι το "μή κανονικό" τέλος.

Για να οδηγηθείς στο "κανονικό" τέλος, πρέπει να αγνοήσεις όλα τα hints που σου δίνει το παιχνίδι και να προσποιηθείς το χαζό, αφήνοντας το παιχνίδι να σε οδηγήσει εκεί που θέλει. Το οποίο είναι μία over-the-top κορύφωση, με over-the-top διαλόγους, deus ex καταστάσεις και μία ατέλειωτη μάχη όπου προσωπικά βαρέθηκα.

Χίλιες φορές καλύτερο το "μή κανονικό" τέλος, το οποίο βρήκα πολύ πιό ικανοποιητικό.

Και μόλις το τερμάτισα...... Το τέλος δεν μου άρεσε καθόλου. Γενικά η ιστορία έχει τα προβλήματά της, αλλά αυτό που γίνεται στο τελευταίο μισάωρο είναι too much για τα γούστα μου.

Πάρα ταύτα είναι καταπληκτικό παιχνίδι και θα περιμένω για το sequel του.

Επεξ/σία από panther_512

2 ερωτησεις προς τους εμπειρους του 3ds για το ποκεμον.Αν αγορασω μια white που αυτη την στιγμη ειναι φθηνη, υπαρχει ακομα αυτο το pokegen που μεσω gts επαιρνες ολα τα pokemon και τα event σαν να ειναι γνησια ? Επισης αν γινεται ακομα αυτο με την White, πως αγοραζω το pokemon bank ? γατα θυμαμαι οτι παλια ειχα προβλημα να αγορασω απο το nintendo e-shop με prepaid Eurobank, δεν με την δεχοταν ! Ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αργησα αρκετα αλλα επιτελους τσιμπησα το Link between worlds. Ασχοληθηκα ελαχιστα με το παιχνιδι (κανενα μισαωρο) και ηδη το παιχνιδι "μυριζει" ποιοτητα. Απιστευτα ευχαριστο η επαναφορα της ελευθεριας χωρις να σου σπανε τα ουμπαλα καθε λιγο και λιγακι μικρες νεραιδουλες, πνευματα κτλ που υπαρχουν στα Zelda απο το Ocarina of time ακομα. Τα γραφικα του ειναι απλα χαρμα οφθαλμων με εξαιρετικο animation και artwork και με ενα 3D που σκοτωνει (και τρεχει στα 60 frames σε οποιοδηποτε mode) και ειναι σιγουρα μεσα στα top 3 των παιχνιδιων με το καλυτερο 3d που εχω δει ως τωρα. Η δε μουσικη ειναι στο ιδιο επιπεδο με τα γραφικα και το 3D και επιτελους εχουμε ξεφυγει απο το σκατο-midi που μας ειχε πεθανει μεχρι και το Twilight Princess. Σοβαρη ενορχηστρωση και συνθεσεις με πολλα ακουστικα hints του παλιου Link to the past. 

Γενικα 35 ευρω οπως φαινεται well spent (και, ασχετο, μαζι του τσιμπησα και το FF-X/X2 HD για Vita στα 26 ευρω).  

• Like 1

παιδια ξερει κανεις αμα η νιτεντο δουλευει σε νεα φορητη κονσολα γτ σκεφτομε να παρω το 3ds xl και φοβαμαι να το παρω γιατι αμα η νιτεντο ανακοινωσει μετα απο 5 μηνες ξερω γω την κυκλοφορια νεας κονσολας τζαμπα τα χρηματα... αν και κατι εχω διαβασει αν ξερει καποιος καλυτερα ας απαντηση. ευχαριστω

Έχω κλείσει 60 ώρες στο pokemon y. Έχω ακόμα να παίξω το monster hunter 3 που ήρθε πακέτο με την κονσόλα και τις κασέτες pokemon diamond, platinum, black, heartgold που μου έδωσε ένας φίλος.

Θα ήθελα να πάρω και κάνα Legend of Zelda και Mario Kart που έλιωνα στο mame πριν 10 χρόνια να δω πως είναι αλλά αυτές οι 40αρες σκοτώνουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...