Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι φίλε μου. Ακριβώς το ίδιο 3D είναι.

Θέλω να πω ότι με γυαλιά είναι πιο εντυπωσιακό αφού δεν εξαρτάται μόνο από τα μάτια αλλά και από τα γυαλιά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο καί στις 2 τεχνολογίες.

Η μόνη διαφορά είναι ότι χωρίς τα γυαλιά πρέπει να βρίσκεσαι εντός συγκεκριμένης γωνίας θέασης.

Αλλά όπως είπες και σύ, μόνο με το face raiders δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Στη περίπτωσή μου, δεν έχουν βγεί ακόμα τα παιχνίδια που θα με κάνουν να το αγοράσω. Το 3D μόνο δεν φτάνει.

Πήγα σήμερα στο public στη Λευκωσία και το είδα επιτέλους από κοντά.

Ασχολήθηκα κανα 20-λεπτο μαζί του. Δεν είχαν κάποιο παιχνίδι μέσα, οπότε είδα μόνο αυτά που υπάρχουν pre-installed.

Να σας πώ την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε. Δεν ξέρω τί περίμενα να δώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ο ΟΥΑΟ factor. Αν με εντυπωσίαζε θα το αγόραζα επιτόπου.

Το 3D ήταν πολύ "εύκολο" στα μάτια, εννοόντας ότι δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια από μέρους μου για να δώ το 3D. Μόλις το έβαλα μπροστά μου, κατευθείαν οι εικόνες απέκτησαν βάθος. Έπαιξα πολύ το Face Raiders το οποίο ήταν άκρως διασκεδαστικό, αν και όταν φορτωνόταν η εικόνα με πολλούς χαρακτήρες τα frames έπεφταν ραγδαία, κάτι που με ξύνισε κάπως.

Ήθελα πολύ να παίξω το παιχνίδι με τη καρτέλα, αλλά η καρτέλα δεν υπήρχε....

Όπως και να έχει, ήθελα περισσότερο βάθος στην εικόνα, καθώς και να βγαίνουν εικόνες προς τα έξω, κάτι που δεν είδα. Έπαιξα πολύ με το slider του 3D, αλλά δεν είδα αισθητή διαφορά. Οπότε το είχα συνεχώς στο max.

Θέλω να πιστεύω ότι τα περι βάθους της εικόνας έχουν να κάνουν καθαρά με το software, οπότε και ευελπιστώ σε καλύτερο 3D αποτέλεσμα.

Να επισημάνω ότι όπως είπα το 3D ήταν εύκολο για τα μάτια μου. Ακόμα και όταν κοιτούσα αλλού και μετά ξανακοιτούσα το 3DS, το 3D ερχόταν κατευθείαν. Ούτε θολούρες, ούτε πρόβλημα εστίασης.

Όταν το άφησα κάτω όμως, για περίπου 1 ώρα ένιωθα πίεση μέσα στα μάτια μου, ακριβώς όπως νιώθεις όταν προσπαθείς να δείς τη μύτη σου και αληθωρίζεις.

Βέβαια σε αυτό δεν φταίει το 3DS. Και στις 3D ταινίες στο σινεμά πάλι το ίδιο νιώθω στα μάτια μου.

Αντίστοιχα ασχολήθηκα στα public στη θεσσαλονίκη για κάνα μισάωρο με το nintendogs το οποίο με άφησε παγερά αδιάφορο όσον αφορά το 3d. Mου φάνηκε κακό και τα μάτια μου τα είδαν όλα κωλυόμενα από την αρχή. Χωρίς το 3d ήταν μιεχ. Με το 3d πάλευα για να δώ το βάθος. Βασικά πάλευα για να δώ την χρηστικότητα του να το έχω ανοιχτό και να $#@! τα μάτια μου. Πιθανότατα φταίει ο τίτλος ο οποίος μάλλον δεν έιχε και την καλύτερη παραγωγή εφόσον τα παιδιά παραπάνω λένε οτι το 3d γενικά είναι αξιοπρεπέστατο. Στο συγκεκριμένο δεν ήταν όμως απλά μέτριο. Ήταν ενοχλητικό. Τέλος μου δόθηκε η εντύπωση οτι το analog θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαμηλά.

WOW factor δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση και βλέπω να παραμένω στο ds lite μου μέχρι να δω κάποιον πραγματικά αξιόλογο τίτλο.

WOW factor δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση και βλέπω να παραμένω στο ds lite μου μέχρι να δω κάποιον πραγματικά αξιόλογο τίτλο.

+1 B)

απο αυτα που κυκλοφορουν τωρα μου φαινονται ολα πολυ κατω του μετριου

μα δεν μπορουσαν να βγαλουν το zelda oft, kid icarus, και mgs απο το λανσαρισμα να εκτοξευσουν τις πωλησεις???

και εγω θα περιμενω τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι (μπας και πεσει λιγο και η τιμη) να δουμε και κανεναν τιτλο

και το ds εχει ακομη παρα πολλους ποιοτικους τιλους που δεν εχω παιξει ακομη και ερχονται και αλλοι :-)

Όντως τα παιχνιδια μεχρι τωρα ειναι μετριοτατα...σε καποιον που εχει το ds δεν του προτεινω να το παρει ακομα...αλλα καποιος που θελει να αγορασει καινουργια φορητη κονσολα παει σε 3ds 100%

Περασα σημερα απο public και επαιξα λιγο. Τα ματια μου κουραστικαν πολυ γρηγορα και το 3D δεν ηταν κατι το τοσο σπουδαιο. Ισως γιατι επαιξα street fighter :P

Μην περιμενετε να δειτε κατι ιδιαιτερο τωρα στην αρχη. Δωστε χρονο. Το ιδιο ειχε γινει και με το DS αν και το DS ειχε ποιο καλα δειγματα για το touch και voice gameplay του. Περιμενω καποιο Warioware, Metal Gear (αυτο θα δειξει πολλα σιγουρα με το 3D) και Zelda που θα ανοιξουν τον δρομο προς τη χρηση του 3D.

Για εμενα η αγορα θα γινει με την κυκλοφορια του Zelda OOT 3D. Θα ειναι υπεργαματοι οι τυποι να προσφερουν και το Majora σε 3D remake ετσι απο το πουθενα. Κατι σαν εκπληξη οπως με το Wind Waker που ειχαμε ολοκληρο το Zelda collection σε ενα δισκακι. Ηδη ξερουμε οτι το master quest θα συμπεριλαμβανεται στο πακετο.

Τελικά ρε παιδια αν αγοράσει κάποιος 3DS θα το ευχαριστηθει? Πιστεύω πρέπει να χακαριστεί πρώτα η κονσόλα γιατί παιχνίδια με 50 ευρώ.... δεν είναι λογικα πράματα για φορητή κονσόλα!

• Super Moderators

Τελικά ρε παιδια αν αγοράσει κάποιος 3DS θα το ευχαριστηθει? Πιστεύω πρέπει να χακαριστεί πρώτα η κονσόλα γιατί παιχνίδια με 50 ευρώ.... δεν είναι λογικα πράματα για φορητή κονσόλα!

για την απορία σου με κάλυψαν οι 2 προλαλλήσαντες, όσο για το σπάσιμο της από ότι πήρε το μάτι μου έχει γίνει ήδη...

για την απορία σου με κάλυψαν οι 2 προλαλλήσαντες, όσο για το σπάσιμο της από ότι πήρε το μάτι μου έχει γίνει ήδη...

Ναι δεν το σχολιάζω εκείνο... Σπάσιμο νομίζω έχει γίνει αλλά από ότι είπαν με ένα frimware update μπορούν να το ανατρεψουν

και θα ξανασπάσει, απλό...

btw ακόμα να επιλέξεις/αγοράσεις κονσόλα έτσι?

δηλαδή κάποιος που θα την έχει σπάσει τι θα μπορεί να κανει?

Την κονσόλα θα την αγοράσω το καλοκαίρι. Στην επιλογή όμως είμαι ανάμεσα wii και ps3...

δηλαδή κάποιος που θα την έχει σπάσει τι θα μπορεί να κανει?

Την κονσόλα θα την αγοράσω το καλοκαίρι. Στην επιλογή όμως είμαι ανάμεσα wii και ps3...

τι σχεση εχει το ps3 με το 3ds???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...