Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Βασικά το 3DS ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία του DS, με πολλά εκπληκτικά παιχνίδια. Προσφέρει εμπειρίες που πατάνε κάτω τις άλλες πλατφόρμες. Κατα τα άλλα έφαγα μεγάλη απογοήτευση με το Bravely default, το οποίο από το 5ο κεφάλαιο και μετά μετατρέπεται σε grind-fest με απίστευτη ανακύκλωση ιδίων asset που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Βασικά είναι σαν το παιχνίδι να χωρίζεται σε 2 κομμάτια, με το 2ο κομμάτι να αποτελεί ουσιαστικά New Game Plus του πρώτου μισού. Και από κεί που το παιχνίδι είχε μιά εξαιρετική ισορροπία μάχης-ιστορίας, τώρα μετατράπηκε σε Dark Souls. Δεν ξέρω αν θα το τερματίσω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 μη μου λες τετοια. Οχι φυσικα οτι θα σταματησω να το παιζω αλλα μη μου λες τετοια. Μισω το grinding οσο δεν παει (το απαραιτητο grinding βασικα, δεν με απασχολει και πολυ στο meta-game) και ειμαι ικανος να παρατησω ενα παιχνιδι στη στιγμη απαξ και καταλαβω οτι θελει επικα επιπεδα grinding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ναι δυστυχώς πέφτει grinding...θα το τερματίσω όμως όπως και να' χει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Παιδιά, το Bravely default από τη μέση του παιχνιδιού και μετά κυριολεκτικά μετατρέπεται σε NG+. Δεν θέλω να spoil-άρω, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Now ika sad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κοίταξε, το παιχνίδι έχει 24 διαφορετικά jobs, με τόσα skills το καθένα. Εγώ κάπου απόρησα για το πού να σου χρησιμεύσουν όλα αυτά. Ε, έτσι που μεταμορφώνεται το παιχνίδι από το κεφάλαιο 5 και μετά, ουσιαστικά σε αναγκάζει να ανεβάσεις level σε όσα περισσότερα jobs μπορείς, αλλά και να γίνεις expert σε job/skills combinations για maximum damage και survivability. Ο άλλος κάπου διάβαζα έκανε 8 Χ 9999 Damage per round και πάλι είχε φάσεις που δυσκολευόταν με 1 hit--> everyone K.O Μιλάμε για πολύ hardcore καταστάσεις. Εμένα μου θύμισε Dark Souls. Ότι νάναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ναι με τη διαφορα οτι το Dark souls δεν χρειαζεται grinding. Η μαχη των αριθμων ειναι εκνευριστικη και δεν εχει σημασια ποσο καλος εισαι στο strategy και set up αν οι αριθμοι δεν "φτανουν". Η μοναδικη σειρα που το grinding εχει νοημα και δεν σου μοιαζει και για grinding κιολας ειναι η σειρα Shin Mega Tensei. Ειναι απιστευτα σπαστικο τα one hit K.O.s και τα overpowered skills λογο αυξημενων αριθμων. Το καταλαβαινω φυσικα το παραπανω και εχει και αυτο το νοημα του αλλα δεν το θελω να ειναι υποχρεωτικο γαμω το μπελα μου. Αντε να σε υποχρεωσει καπως για κανα (προ)τελευταιο boss για να υπαρχει και λιγη ουσια το δεχομαι αλλα οχι ολοκληρα chapters υποχρεωτικα. Σπασιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ikaruga δεν θέλω να spoilarw, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό που λέω. Το grinding του BD δεν έχει να κάνει με τη κλασσική έννοια του κάνω συνέχεια μάχες να δυναμώσω. Είναι Dark souls 2, New Game plus. Φτάσε με το καλό στο chapter 5 και με το που θα ξεκινήσει θα καταλάβεις. Τίποτε άλλο δεν σου λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το grid-fest είναι σχετικά προαιρετικό . Στην ουσία σε υποχρεώνει να επαναλάβεις τους κρυστάλλους 4ή5 φορές (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες) και προαιρετικά να ξαναδώσεις τις μάχες με τα υπόλοιπα boss , τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να σου δείξουν τις διαφορές από κόσμο σε κόσμο. Για grinding , εγώ προτίμησα να το κάνω έξω από την floral (έτσι δεν λέγεται?) που βγαίνουν κάτι 6 λουλουδάνθρωποι και με τα 2 eggs , το ένα για περισσότερα χρήματα- καθόλου xp και το άλλο το αντίθετο , ανέβηκα στα max και αγόρασα τα πάντα πολύ γρήγορα. Και η μόνες μάχες που το χρειάστηκα ήταν στην τελευταία επανάληψη που οι εχθροί σου βγαίνουν ανά τριάδες. Εκεί θέλει και grind σχεδιασμό στον εξοπλισμό. Εγώ προσωπικά τα έκανα όλα , απλά σαν completionist και μόνο επειδή το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ. P.S. όλη η επανάληψη χρειάζεται μόνο για το true end .Για το bad απλά σπάστε ένα κρύσταλλο σε οποιαδήποτε επανάληψη .Μετά σας επαναφέρει όπου ήσασταν πριν τον σπάσετε Καταντάει κουραστικό , αλλά νομίζω ότι αξίζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ikaruga δεν θέλω να spoilarw, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό που λέω. Το grinding του BD δεν έχει να κάνει με τη κλασσική έννοια του κάνω συνέχεια μάχες να δυναμώσω. Είναι Dark souls 2, New Game plus. Φτάσε με το καλό στο chapter 5 και με το που θα ξεκινήσει θα καταλάβεις. Τίποτε άλλο δεν σου λέω... Οκ, με το καλο λοιπον θα φτασω και θα δω τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 First Look At WayForward’s Transformers RPG For The Nintendo 3DS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 shin megami tensei iv....Ε Ε Ερχεται http://www.joystiq.com/2014/06/11/shin-megami-tensei-4-finally-journeys-to-europe-in-q3-2014/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ΕΕΕΕΕΕ ********* δηλαδη! Εχουμε μεινει εγγυοι ολοι οσους μας ενδιαφερει το παιχνιδι. Αργει βεβαια ακομα και προσωπικα πονταρω καπου στο τελος Σεπτεμβρη. Σαφεστατα και αγορα πρωτη μερα για εμενα γιατι SMT παιχνιδια δεν βρισκεις ευκολα απαξ και "τελειωσουν" απο την αγορα. Απο την αλλη ειναι τοσο niche τιτλος που δεν τελειωνουν και ευκολα. Edit: Ακριβως οπως τα υπολογισα ομως, μονο e-shop τιτλος και οχι retail. Παλι η Atlus of America καταφερε να την κανει τη δουλεια και μπραβο της εστω και με μονο digital. Ακουσα βεβαια οτι η digital μορφη του τιτλου εχει καποιο bug καπου, ελπιζω να εχει φτιαχτει και αφου το αργησαν τοσο πολυ ελπιζω η digital μορφη να μην κοστιζει 50άρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νεο IP απο Nintendo/intelligent systems. Εννοειται strategy/tactics το οποιο μοιαζει σε στυλ μεταξυ x-com και valkyria chronicles. http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-13-code-name-steam-is-xcom-by-way-of-hp-lovecraft 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα