cpttony Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Οποιον τον ενδιαφερει το Amazing Spiderman 2 για 3DS, εικονες στο λινκ http://nintendoeverything.com/the-amazing-spider-man-2-first-3ds-screenshots/ 1
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Με ψηνει απιστευτα να χτυπησω ενα US 3DS μεταχειρισμενο μαζι με το SMT4. Κοστιζει 85 λιρες μαζι με τα μεταφορικα και το SMT 4 κοστιζει 20 λιρες μαζι με τα μεταφορικα. 95 λιρες = 115 ευρω. Σιγουρα πολλα για ενα παιχνιδι αλλα θα κανει αποσβεση το μηχανημα απο τα (κατα πολυ) φτηνοτερα αμερικανικα παιχνιδια που θα παιρνω. Δεν ειναι μικρες οι διαφορες δηλαδη αν ενα παιχνιδι κοστιζει 50 ευρω και το αλλο 50 δολαρια. Ασε που οι τιμες των αμερικανικων πεφτουν πολυ ποιο γρηγορα ακομα και για μεγαλα ονοματα οπως Pokemon, Mario και Zelda που εδω περα ακομα και μεταχειρισμενα να τα παρεις το 20-30άρι το χρειαζεσαι.
skar1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Με ψηνει απιστευτα να χτυπησω ενα US 3DS μεταχειρισμενο μαζι με το SMT4. Κοστιζει 85 λιρες μαζι με τα μεταφορικα και το SMT 4 κοστιζει 20 λιρες μαζι με τα μεταφορικα. 95 λιρες = 115 ευρω. Σιγουρα πολλα για ενα παιχνιδι αλλα θα κανει αποσβεση το μηχανημα απο τα (κατα πολυ) φτηνοτερα αμερικανικα παιχνιδια που θα παιρνω. Δεν ειναι μικρες οι διαφορες δηλαδη αν ενα παιχνιδι κοστιζει 50 ευρω και το αλλο 50 δολαρια. Ασε που οι τιμες των αμερικανικων πεφτουν πολυ ποιο γρηγορα ακομα και για μεγαλα ονοματα οπως Pokemon, Mario και Zelda που εδω περα ακομα και μεταχειρισμενα να τα παρεις το 20-30άρι το χρειαζεσαι. Ναι μια χαρα βγαινει αν τα θελεις γνησια. Το ειχα σκεφτει στο παρελθον αλλα τελικα κατεληξα στο να το πειρατεψω. Βεβαια χανεις την χαρα της συλλογης αλλα εχεις και μερες πριν οποιο παιχνιδι θες χωρις να περιμενεις ποτε θαερθουν Ευρωπη.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι οκ η αμεσως επομενη (και ισως ασφαλεστερη) λυση ειναι απλα να παρω αλλο ενα ευρωπαικο 3DS με gateway. Εξαρταται βεβαια και το κοστος γιατι δεν εχω ιδεα αν πανω σε αυτες τις τιμες που γραφονται θα πληρωνω και εξτρα τελωνειο.
Andre85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ντάξει!πλάκα μας κάνουν!! Τουλάχιστον τώρα θα πάρω την Sapphire μιας και όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει είχα πάρει την Ruby
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 YES θα εχουμε metroid για 3DS στην Ε3!!! Να πω την αληθεια οσο και να γουσταρω τα Prime παιχνιδια πραγματικα μου λειπει ενα κλασσικο 2D Metroid παιχνιδι. Προσωπικα θα γουσταρα τρελα να ειναι καμια εκπληξη και να μας εχουν και για τις 2 κονσολες Metroid παιχνιδι αλλα ειναι μαλλον wishful thinking αυτο. 3
ChRis6 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 YES θα εχουμε metroid για 3DS στην Ε3!!! Είναι σίγουρο αυτό ; Γιατί ένα κειμενάκι που κυκλοφορεί με διάφορα παιχνίδια(ανάμεσά τους και το metroid) που ετοιμάζει η Nintendo για την Ε3 είναι fake
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Σιγουρο δεν ειναι τιποτα αλλα μιλανε παρα πολυ για το Metroid: Dread. Δηλαδη ειναι φημες που παραμενουν και συζητιουνται παρα πολυ. Ο κοσμος ολος και εμεις οι gamers σιγουρα ειμαστε ετοιμοι για ενα ακομα Metroid παιχνιδι και ειναι καταλληλη εποχη για να εμφανιστει. Το τελευταιο Metroid παιχνιδι που ειδαμε ηταν το 2007 με το Prime 3. Περασαν 7 χρονια. Θελουμε και αλλο.
Darkpipis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Θέλω να πάρω επιτέλους 3ds για παίξω τις καινούργιες πόκεμον.Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το πακέτο το 2ds με την πόκεμον 150 ευρώ αλλά είπα να κάνω μια βόλτα πρωτα.Πήγα κοτσοβολο και είχε ενα τελευταιο κομάτι το άσπρο 3ds xl με. Το Μάριο καρτ 7 προεγκατεστημένο στα 161 ευρώ.Θέλω γνώμες τι να κάνω παιδιά. Επίσης λέτε να ανακοινωθεί κάτι στην E3 όπως καινουργια φορητή η μπα? Ευχαριστώ.
vag.patrick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 κοιτα εγω θα το χτυπουσα γιατι δε νομιζω να δημοσιευσουν νεο 3ds και φυσικα το παιχνιδι αξιζει πολυ (μαριο καρτ 7) χτυπα τα.
ChRis6 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 To 2DS βγήκε τον Οκτώβριο...Δεν νομίζω να βγάλει η Nintendo κάποιο άλλο handheld σύντομα.Στην θέση σου θα έπαιρνα το bundle με το mario kart και θα έδινα ακόμα ενα 40αρι για το pokemon.Αν δεν μπορείς να δώσεις τόσα,πάρε το 2DS με το πόκεμον.
Darkpipis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τελικα το mario kart bundle ηταν ανοιγμενο(μεταχειρισμενο) και το δινουν 161 ευρω.Ετσι δεν το επελεξα και για να τελειωνω αγορασα το πακετο 2ds+pokemon Y+Θηκη στα 160,90 ευρω.Τωρα το φορτιζω.Πρωτη εντυπωση παρα πολυ θετικη ! Εμενα που εχω μεγαλα χερια ειναι μακραν πιο βολικο απο τα αλλα δυο,απο το 3ds xl που το ειχα ειναι πιο βολικο στο χερι.Γενικα , ειναι το ιδιο ακριβως η ιδια κονσολα με τους προκατοχους της.Περιμενω πως και πως να παιξω την κασετα.Πρωτη φορα δεν πηρα day 1 ποκεμον !!!
ChRis6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τελικα το mario kart bundle ηταν ανοιγμενο(μεταχειρισμενο) και το δινουν 161 ευρω.Ετσι δεν το επελεξα και για να τελειωνω αγορασα το πακετο 2ds+pokemon Y+Θηκη στα 160,90 ευρω.Τωρα το φορτιζω.Πρωτη εντυπωση παρα πολυ θετικη ! Εμενα που εχω μεγαλα χερια ειναι μακραν πιο βολικο απο τα αλλα δυο,απο το 3ds xl που το ειχα ειναι πιο βολικο στο χερι.Γενικα , ειναι το ιδιο ακριβως η ιδια κονσολα με τους προκατοχους της.Περιμενω πως και πως να παιξω την κασετα.Πρωτη φορα δεν πηρα day 1 ποκεμον !!! καλοριζικο Darkpipis.Happy gaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα