ChRis6 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Περισσότερο το storytelling με ενδιαφέρει.Το αν ειναι πιο "hardcore" δεν με απασχολει.Άρα μένω στο 3 ;edit: Με τα persona τι παίζει ; Έχουν κάποια σχέση ;
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το Storytelling ειναι σαφεστατα ποιο κλασσικο στο Digital Devil Saga. Οχι οτι το 3 υστερει, απλα το DDD εχει να πει μια κλασσικη ιστορια βιβλιου χωρις να υπαρχουν διαφοροποιησεις ενω το 3 εχει ιστορια που παρουσιαζεται αρκετα ποιο λιτα και ειναι και ανοιχτη και αλλαζει προς το τελος αναλογα τις επιλογες σου. Παραμενεις βεβαια στο 3 καθως προκειται για κανονικο SMT τιτλο και οχι side story οπως ειναι τα Persona και Digital Devil Saga/Devil Summoner. Tα Persona παιχνιδια ειναι SMT παιχνιδια μονο σε ορισμενα πραγματα, θεωρουνται ξεχωριστο side story απο τα SMT. Πλεον τα Persona ουτε καν συνοδευονται απο τον τιτλο SMT (αντιθετα με παλιοτερα). 1
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ασε τη θεματολογια στην ακρη, οσαν gameplay μιλαμε. Τα Digital Devil Saga θα του σπασουν τα μουτρα απο την αρχη σε σχεση με το SMT3 που θα το παει λαου λαου μεχρι να αρχισει να ανεβαζει τη δυσκολια. Οι επιλογες σου στο 3 ετσι και αλλιως ειναι δικαιολογια για replay. Το DDS με τιποτα δεν ειναι λιγοτερο hardcore. Εχει σιγουρα καποια βοηθηματα παραπανω σαν νεοτερο SMT παιχνιδι αλλα το θεωρω δυσκολοτερο απο το Nocturne. To SMT4 σαφεστατα και δεν το εχω παιξει. Απο τα παιχνιδια που περιμενω σαν τρελος αλλα για αλλη μια φορα αποφασισαν εδω στην Ευρωπη να μην μας κανουν τη χαρη. Ελπιζω να το δουμε αυτη τη χρονια τουλαχιστον. Εγω πάντως βρήκα το dds σαφώς πιο εύκολο απο το nocturne. Ειδικά στο instant K.O... Επίσης, χωρίς να θελω να σποιλεριασω Το dds ειναι μια τραγική ιστορία ενω το nocturne ειναι μια κοσμογονική ιστορία.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το μονο πραγμα στο DDS που ειναι ποιο καλοδουλεμενο ειναι αυτο. Κατα τα αλλα το DDS εχει απειρα skills που μπορουν απλα να σε κανουν 1 hit KO. Ετσι και αλλιως ολα τα προβληματα με το instant KO στο Nocturne τελειωνουν με την αποκτηση ενως και μονο skill (endure).
forgotten Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 παιδες εχω ενα 3ds μαυρο ambassador το οποιο σκοπευω να πουλησω γιατι ηδη εχω ενα 3ds xl με gateway ποσα θα ηταν καλο να το δωσω και ως δικαιη τιμη ,σημειωτεο οτι δεν εχω πλεον κουτι αλλα εχω μια θηκη και οχι το δικο του πενακι
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Λοιπον να δηλωσω απο τωρα οτι το Soul Hackers για τους φιλους του SMT ειναι απλα must. Για ολους τους αλλους δεν προτεινεται σαν πρωτη επαφη.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιζει τρελη φημη οτι η καθυστερηση του SMT4 οφειλεται στο γεγονος οτι το παιχνιδι προκειται να κυκλοφορησει κατω απο τη Sega Europe και οχι απο καποια απο τις γνωστες εταιριες που ασχολουνται με τα SMT (ghostlight παραδειγμα) και οτι απλα ειναι θεμα αδειων. Η ιδια η sega θα κανει την αποκαλυψη για το ποτε θα γινει η κυκλοφορια του ειτε μεσα απο καποιο tweet ειτε μεσα απο καποιο direct της nintendo. Oh well...ελπιζουμε για κυκλοφορια μεσα στο 2014, αντε μας εχουν γκαστρωσει με αυτο το θεμα. Edit: Ακυρο, η ιδια η Nintendo επισημοποιησε οτι το SMT4 θα κυκλοφορησει απο την ATLUS EU. Με λιγα λογα εμεις στας Ευρωπας την κατσαμε, οταν η ATLUS EU αποφασιζει να κυκλοφορησει ενα παιχνιδι στην Ευρωπη συνηθως θελει το χρονο της...κυριολεκτικοτατα (και παραπανω πολλες φορες). Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από ikaruga24
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ikaruga, το Devil Survivor: Overclocked τί λέει?
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ειναι ακριβως το ιδιο παιχνιδι με το DS με τη διαφορα οτι στο 3DS εχει voice acting. Σαν παιχνιδι δεν ειναι κακο. Ειναι ενα hybrid μεταξυ tactics και RPG με στοιχεια persona (που πας, τι κανεις και ολα αυτα σου "τρωνε" χρονο). Δεν το τελειωσα ακομα ομως για να εχω ολοκληρωμενη αποψη παρολο που εχω ξοδεψει κανενα 15ωρο πανω του. Side not: 2DS + Shin megami tensei 4 collectors edition = 180 canadian dollars = 120 ευρω....χμμμμ.
guardianx71 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Έχει και 1 εξτρά μέρα στο τέλος και περισσότερους δαίμονες. Όντως είναι κάτι το ενδιάμεσο μεταξύ των SMT και persona. Έχει να επιλέγεις events με χαρακτήρες κτλ , αλλά όχι του στυλ με τα social links όπως το persona. Το κακό είναι ότι ακόμη και με το patch που έβγαλαν , που υποτίθεται ότι διόρθωνε αρκετά πράγματα , πάλι κολλάει όταν πας να πάρεις bonus που βρίσκεις στις μάχες και έχουν μέσα skills .... Πρέπει να σώζεις συνέχεια
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εχω ακουσει γι αυτα τα bugs αλλα στις 15 ωρες ασχολιας μου δεν μου ετυχε κατι οποτε μαλλον προκειται για κατι που δεν συμβαινει συχνα. Το να σωζεις συχνα ειναι παγια τακτικη σε οποιοδηποτε SMT παιχνιδι οποτε δεν κανεις κατι παραπανω απο αυτο που ετσι και αλλιως θα εκανες. Panther, οτι σου ειπα, emulator PS2 και οπως και δηποτε SMT 3 Nocturne. Μπες σε mood ομως για hardcore dungeon crawler παιχνιδια για να μπορεσεις να το απολαυσεις οπως πρεπει αν και πιστευω οτι απο την ιστορια του και μονο θα σε κρατησει (αν γουσταρεςι κοσμο/Θεο?δαιμονογωνικα στοιχεια στις ιστοριες σου).
lak10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 περιμενουμε κανενα καλο shooter η action game στο 3ds? εχει πιασει σκονη που και που περναω κανενα level στο donkey kong resident evil relevations το ειχα ευχαριστηθει παρα πολυ
dekulinkgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 http://www.gametrailers.com/videos/ph0t8j/gt-countdown-top-3ds-games
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα