Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φανταζομαι αναφερεσαι στο mirror of fate στο οποιο θα συμφωνησω μαζι σου,δεν ηταν τιποτε το τρομερο αλλα αρκετα διασκεδαστικο.
Καλα το donkey kong παιχνιδαρα skar.To ειχα λιωσει στο wii.Για μενα το καλυτερο 2d platform ever.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

φανταζομαι αναφερεσαι στο mirror of fate στο οποιο θα συμφωνησω μαζι σου,δεν ηταν τιποτε το τρομερο αλλα αρκετα διασκεδαστικο.

Καλα το donkey kong παιχνιδαρα skar.To ειχα λιωσει στο wii.Για μενα το καλυτερο 2d platform ever.

Ναι το mirror of fate δεν υπαρχει και αλλο στο 3ds νομιζω  :P

Ποσο % εφτασες το donkey kong coutry returns?

% δεν θυμαμαι αλλα ειχα βρει ολα τα kong letters και τα puzzles.Το μονο που δεν ειχα ασχοληθει καθολου ηταν τα time attacks.Καπως μου πεφτανε δυσκολα :P
Τωρα λιωνω το tropical freeze που και αυτο ειναι παιχνιδαρα.

Η επιτυχία του Bravely Default εξέπληξε την Square Enix σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αναθεωρήσει το πού απευθύνονται οι ΑΑΑ τίτλοι της, επικεντρώνοντας πλέον στους core fans.

Σχετικό πόστ στο lobby των ειδήσεων.

Square Enix: Η επιτυχία του Bravely default μας επαναφέρει στο σωστό δρόμο για τα παιχνίδια μας

αρχική πηγή IGN

• Like 2

Αντε μωρη Capcom και στα δικα σου, παρε το πρεφα και εσυ να επιστρεψουμε σε παλιοτερες και καλυτερες gaming εποχες. Ασχετο μου εφτασε σημερα το Soul Hackers, το βραδυ που θα εχω λιγο χρονο να το κοιταξω θα πω εντυπωσεις. 

Τελικα ειδατε? Δεν ειναι αναγκη να δημιουργεις παιχνιδια "για ολους". Δημιουργεις το παιχνιδι που θελεις και σου αρεσει και το κοινο που ξερει τι θελει ειναι εκει εξω για να το χαρει. Ακομα και αυτοι που δεν ξερουν τι θελουν δοκιμαζοντας παλι μπορει να τους βγει σε κατι που δεν περιμεναν οτι θα τους αρεσει. 

Panther εσυ μην ξεχνας, emulator + Shin megami tensei nocturne. Trust me!

• Like 1

θελω να βαλω καποια βιντεακια απο το youtube που ειναι mp4

Τα κανω μετατροπη σε avi 400χ240 αλλα βγαινουν μεγαλυτερα απο το αρχικο αρχειο

Υπαρχει καποιο προγραμμα μετατροπης ?

Αντε μωρη Capcom και στα δικα σου, παρε το πρεφα και εσυ να επιστρεψουμε σε παλιοτερες και καλυτερες gaming εποχες. Ασχετο μου εφτασε σημερα το Soul Hackers, το βραδυ που θα εχω λιγο χρονο να το κοιταξω θα πω εντυπωσεις. 

Τελικα ειδατε? Δεν ειναι αναγκη να δημιουργεις παιχνιδια "για ολους". Δημιουργεις το παιχνιδι που θελεις και σου αρεσει και το κοινο που ξερει τι θελει ειναι εκει εξω για να το χαρει. Ακομα και αυτοι που δεν ξερουν τι θελουν δοκιμαζοντας παλι μπορει να τους βγει σε κατι που δεν περιμεναν οτι θα τους αρεσει. 

Panther εσυ μην ξεχνας, emulator + Shin megami tensei nocturne.

+

Οταν είσαι στον world map και ανοίξεις τον μαύρο Πύργο τότε βάλε τα ηχεία στο τέρμα.

Trust me!

Fixed

:-p

Σκεφτομαι και εγω τις τελευταιες μερες να παιξω κανενα shin megami.Με ποιο πιστευετε οτι πρεπει να αρχίσω ;

Βλεπω οτι το IV δεν πωλείται στην Ελλάδα.Ξέρετε μήπως που μπορώ να το βρω; Το soul hackers αξίζει ;

Ευχαριστώ !

Σκεφτομαι και εγω τις τελευταιες μερες να παιξω κανενα shin megami.Με ποιο πιστευετε οτι πρεπει να αρχίσω ;

Βλεπω οτι το IV δεν πωλείται στην Ελλάδα.Ξέρετε μήπως που μπορώ να το βρω; Το soul hackers αξίζει ;

Ευχαριστώ !

Γενικα και αοριστα το SMT παιχνιδι που παντα λεμε να ξεκινησει καποιος ειναι το 3 (Shin megami tensei 3 nocturne) το οποιο θεωρειται και το καλυτερο. Ειναι επισης κατα τα λεγομενα και το ποιο "ευκολο" της σειρας (δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο, απλα δεν σε σαπιζει στο ξυλο, μονο μερικα μπουκετα και λακτιδια ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα τρως). 

Το soul hackers στο 3ds ειναι παλιας κοπης SMT παιχνιδι (οπως το strange journey στο DS) και συνεπως αρκετα δυσκολοτερο με μπολικα στρωματα δυσκολιας να προσπερασεις πριν αρχισεις να αποκτας μια ιδεα για το τι συμβαινει και να περνας καλα. Εκτος φυσικα και αν απο πριν ξερεις που πας να μπλεξεις. 

Με λιγα λογια αν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια με SMT παιχνιδια τοτε βρες ενα PS2 ή emulator στο PC και παιξε τα SMT παιχνιδια που υπαρχουν εκει. Ειναι συνολο 5, το κεντρικο 3 (και καλυτερο), η σειρα Digital Devil Saga (2 παιχνιδια) και Devil Summoner (2 παιχνιδια). 

• Like 1

Γενικα και αοριστα το SMT παιχνιδι που παντα λεμε να ξεκινησει καποιος ειναι το 3 (Shin megami tensei 3 nocturne) το οποιο θεωρειται και το καλυτερο. Ειναι επισης κατα τα λεγομενα και το ποιο "ευκολο" της σειρας (δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο, απλα δεν σε σαπιζει στο ξυλο, μονο μερικα μπουκετα και λακτιδια ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα τρως). 

Το soul hackers στο 3ds ειναι παλιας κοπης SMT παιχνιδι (οπως το strange journey στο DS) και συνεπως αρκετα δυσκολοτερο με μπολικα στρωματα δυσκολιας να προσπερασεις πριν αρχισεις να αποκτας μια ιδεα για το τι συμβαινει και να περνας καλα. Εκτος φυσικα και αν απο πριν ξερεις που πας να μπλεξεις. 

Με λιγα λογια αν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια με SMT παιχνιδια τοτε βρες ενα PS2 ή emulator στο PC και παιξε τα SMT παιχνιδια που υπαρχουν εκει. Ειναι συνολο 5, το κεντρικο 3 (και καλυτερο), η σειρα Digital Devil Saga (2 παιχνιδια) και Devil Summoner (2 παιχνιδια).

Το smt4 το έχεις παίξει;

OK Ευχαριστώ.

Λεω να ξεκινήσω με το 3 :)

Okay

Ωσαν ο πιο casual σε τούτη την μεριά του forum είμαι αναγκασμένος να επεμβω... XD

Το 3 ειναι hardcore. Το dds απο την άλλη ειναι λιγότερο hardcore αλλα κάπως καλύτερο στο storytelling. Επίσης σε παίζει ξενδριαντροπα όσον αφορά κάποιες επιλογές. Το 3 σε σφαλιαριζει στο τέλος για τις επιλογές σου.

Ασε τη θεματολογια στην ακρη, οσαν gameplay μιλαμε. Τα Digital Devil Saga θα του σπασουν τα μουτρα απο την αρχη σε σχεση με το SMT3 που θα το παει λαου λαου μεχρι να αρχισει να ανεβαζει τη δυσκολια. Οι επιλογες σου στο 3 ετσι και αλλιως ειναι δικαιολογια για replay. Το DDS με τιποτα δεν ειναι λιγοτερο hardcore. Εχει σιγουρα καποια βοηθηματα παραπανω σαν νεοτερο SMT παιχνιδι αλλα το θεωρω δυσκολοτερο απο το Nocturne. 

To SMT4 σαφεστατα και δεν το εχω παιξει. Απο τα παιχνιδια που περιμενω σαν τρελος αλλα για αλλη μια φορα αποφασισαν εδω στην Ευρωπη να μην μας κανουν τη χαρη. Ελπιζω να το δουμε αυτη τη χρονια τουλαχιστον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...