Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρίν λίγο τελειώσα το world 2. Μέχρι τώρα μου φαίνεται πανομοιότυπο με το παλιό, in a good way.

Το 3d δε μπορώ να το κρίνω γιατί γενικά δε το αντέχουν τα μάτια μου, αλλα απο γραφικά είναι ΟΚ. Ίσως είναι λίγο πιο χοντροκομμένα και aliased απο όσο θα έπρεπε αλλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό.Το art style είναι κλασσικό yoshi island αλλα το έχουν παρακάνει με τα background και δεν ξεχωρίζουν όσο θα έπρεπε.

Νιώθω οτι είναι λίγο zoomed in σε σχέση με το παλιότερο και γενικά οτι βλέπω "λίγη" οθόνη  αλλα ίσως φταίνε τα games που έπαιζα lately. Μέχρι τώρα ωραίο throwback/nostalgia χωρίς να είναι κάτι το ριζοσπαστικό. Το μεγαλύτερο part του παιχνιδιού είναι τα collectibles (stars/red coins/flowers), αλλιως οι πίστες βγαίνουν τρομερά γρήγορα αν καποιος το "τρέξει".

Παιχνίδι του 7 μέχρι τώρα. Δεν είναι καλό αλλα δεν είναι και κάτι που να με κάνει να πώ wow (και είμαι και platform/mario/genre fan). Θα το τερματίσω μέχρι αύριο μεθαύριο και θα εκφέρω πιο πλήρη άποψη. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως αν εστιάσουμε μόνο στα γνωστά site δεν έχει άσχημα reviews

Αλλα δεν εχει και τα super duper review.

Προσωπικα δεν παιζω ενα παιχνιδι συμφωνα με τα review αλλα αυτο δυστυχως με 64% μεσο ορο απο τα site σε προιδεαζει για κατι το μετριο.

Απλα δεν αξιζει το 50€ προφανως.....θα το τσιμπησω καποτε...

Δεν είναι βελτιωμένο όπως το Zelda στο 3Ds,θα το προτιμούσα και εγώ για πιο λίγα χρήματα

Είναι καλό game για τους "νεότερους" gamers

• Like 1

Τσιμπησα το soul hackers επιτελους γιατι οτιδηποτε SMT ειμαι απλα sucker και επειδη το παιχνιδι εχει περιορισμενα αντιτυπα να κυκλοφορουν οποτε θα φτασουμε σιγουρα σε σημειο να μην το βρισκουμε ή απλα να κοστιζει την ψυχη σου οπως το Cave Story 3d που λιγοτερα απο 60 ευρω δεν το βρισκεις πουθενα (αν το βρεις κιολας). 

Ημουν ετοιμος να πατησω το Place order για το Zelda αλλα τελικα η φωνουλα μεσα μου με οδηγησε στο SMT. Επισης εκανα μια ωραια επισκεψη σε ενα καταστημα της γειτονιας και ειχε κατι GBA παιχνιδια με 2 ευρω εκαστο. Πηρα 5 παιχνιδια (Sword of mana, Final Fantasy 4, Tactics Ogre knight of lodis, Zone of enders fist of Mars, Final Fight One) στην τιμη των 10 ευρω. Απλα πατε να δειτε τιμες e-bay για ολα αυτα εκτος του final fight που ειναι φτηνο. Ειδικα το tactics ogre κοντευει 100άρικο. Δυστυχως τα υπολοιπα παιχνιδια που εψαξα δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο οποτε ακομα και τα 2 ευρω χαμενα θα πηγαιναν. 

Ισως κανω καμια καταδρομικη ομως και παρω περισσοτερα βαζοντας τα ως bundle στο ebay και οσο πιασω. Στανταρ θα πιασω περισσοτερα απο οσο προκειται να τα αγορασω. 

Τσιμπησα το soul hackers επιτελους γιατι οτιδηποτε SMT ειμαι απλα sucker και επειδη το παιχνιδι εχει περιορισμενα αντιτυπα να κυκλοφορουν οποτε θα φτασουμε σιγουρα σε σημειο να μην το βρισκουμε ή απλα να κοστιζει την ψυχη σου οπως το Cave Story 3d που λιγοτερα απο 60 ευρω δεν το βρισκεις πουθενα (αν το βρεις κιολας). 

To cave story στην Στοκχολμη που πηγα περσυ το καλοκαιρι και ενω ολα ηταν σχεδον διπλες τιμες το συγκεκριμενο το εβρισκες σε μεταχειρα στα 10ευρω. Καινουργιο δεν επαιζε και γενικα δεν το εχω δει.

Το cave story 3d εχει τοσα λιγα αντιτυπα που θα μπορουσε να ηταν και πλακα της εταιριας. Ετσι για το γαμωτο. Περιτο να πω οτι κοιταω παντα το e-bay μπας και το πετυχω σε κανενα auction καπου και μπορεσω να το τσιμπησω. 

Τελείωσα το Yoshi's island. Τελικά όσο πήγαινε γινόταν αρκετά καλύτερο μιας και στην αρχή παραήταν ez mode (αν και πάλι για να πάρεις όλα τα coins,flowers και stars πρέπει να ξεπατωθείς)

Τα γραφικά τα συνήθισα αν και αυτό το blur μου κάθισε στο λαιμό. Δε γίνεται το yoshi του 95 na δείχνει πιο ωραίο απο σημερινό παιχνίδι -.- Και όλα αυτά επειδή τους είπαν οτι με αυτή τη βλακεία θα φαίνεται σα ζωγραφισμένο; Seriously fucked up decision making.

Όπως και να'χει δεν είναι κακή επιλογή σε καμία περίπτωση. Παιχνίδι του 7 άνετα (θα ήταν και παραπάνω αν δεν είχε να σηκώσει το βάρος του αυθεντικού). Διάρκεια μια χαρά μαζί με όλα τα collectibles (που εδώ που τα λέμε είναι το μισό παιχνίδι)

Έχω γράψει ένα wall of text εδώ για όποιον ενδιαφέρεται.

• Like 2

Χθές πέρασα απο Κωτσο (θεσ/νικη - τσιμισκή) και είπα να μπώ μήπως έχει τίποτα. Είχε μερικά τέτοια cases + accessories 

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/dsi-3ds/periferiaka-dsi-3ds/114146-playfect-14in1-pack

Θήκη (πολύ καλή) /ακουστικά/μεμβράνες/γραφίδες/game cases/λουράκι και κάτι παπαρίτσες ακόμα gia 3€. Καθόλου άσχημα.

Η πάνω μεμβράνη μπήκε άψογα αλλα η κάτω ήθελε μερικά χιλιοστά κόψιμο (ή εγώ δεν την έβαλα καλά) γιατί πίεζε 2 σημεία και η οθόνη αφής τα ήπιε οπότε αναγκάστηκα να την βγάλω.

Έψαχνα καιρό τώρα case και έκατσε υπερβολικά καλά.

Σε όποιον άρεσε το Yoshi's Island στο SNES θα έλεγα πως το νέο είναι must buy. Είναι το ίδιο παιχνίδι με καλύτερα γραφικά και ελάχιστα νέα στοιχεία.

Μακάρι να δούμε ένα Yoshi's Island στο WiiU. Ακόμη και αν είναι port από το 3DS. Εγώ θα το αγόραζα.

Καλησπέρα φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω ένα 3ds αλλά θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω πχ στο firmware γιατί πολλοί ζητάνε 4.5 και τέτοια , υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ; roms δεν μπορείς να παίξεις στα τελευταία firmware? ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν ανοίγω θέμα που είδη υπάρχει

Καλησπέρα φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω ένα 3ds αλλά θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω πχ στο firmware γιατί πολλοί ζητάνε 4.5 και τέτοια , υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ; roms δεν μπορείς να παίξεις στα τελευταία firmware? ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν ανοίγω θέμα που είδη υπάρχει

http://www.insomnia.gr/topic/522822-nintendo-3ds-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE/

Τέλειωσε και το Zelda......

Όμορφο παιχνίδι, ωραία gameplay στοιχεία, καλούτσικη ιστορία.

Το παιχνίδι μου φάνηκε σχετικά μικρό, το τελείωσα στις 20 ώρες περίπου, και αρκετά εύκολο.

Ένα σημείο που με ξύνησε λίγο είναι ότι από σχετικά νωρίς σου δίνει όλα τα όπλα-εργαλεία με τα οποία ανοίγεις εμπόδια και το παιχνίδι αποκτά μια open world μορφή.

Αυτό δεν είναι κακό, αλλά σε κάποιες από τις περιοχές βρίσκεις αναβαθμίσεις ασπίδας, σπαθιού και φορεσιάς και λόγω του open world μπορεί να σου κάτσει φάση, όπως έκατσε σε εμένα, όπου κάποια από αυτά τα βρήκα 2 ώρες πρίν τερματίσω το παιχνίδι.

Όχι ότι παίζει τρομερό ρόλο, μιάς και το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα εύκολο.

Ωραίο το παιχνίδι πάντως, απλά έλειπε η επικότητα του όλου campaign και δεν είχε φάσεις που να είναι αξιομνημόνευτες.

Τώρα ξεκίνησα το Bravely Default, συνεχίζοντας μία μακρά περίοδο αποτοξίνωσης από το PC gaming, πιθανώς μέχρι να βγεί το Dark Souls 2.

Το art style είναι πραγματικά πανέμορφο. Αλλά........ το 3D του έχει σοβαρά θέματα crosstalk (διπλά/τριπλά είδωλα).

Ενώ το 3D του είναι καταπληκτικό και φαίνεται ότι το στούντιο δούλεψε πολύ επάνω σε αυτό το θέμα, τα διπλά και τριπλά είδωλα είναι ιδιαίτερα έντονα σε όλες τις διαβαθμίσεις του 3D, εκτός και αν το κατεβάσεις τέρμα κάτω, όπου το εφφέ έχει την πιό ανεπαίσθητη λειτουργικότητα.

Πάρα πολύ κρίμα.

Καλα το donkey kong returns παρα πολυ καλο, το μονο μειον ειναι οτι θες να σπασεις το 3ds σου σε αρκετες φασεις αν θες να μαζευεις τα collectibles!

Ξεκινησα και το castlevania που ειχα διαβασει ασχημα review και ειναι ενα αρκετα διασκεδαστικο παιχνιδι. Δεν ειναι διαμαντι αλλα πολυ καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...