Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

play.com και base.com ;;

Τώρα,πρέπει να πείσω κάποιον να μου το παραγγείλει!

Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από εξωτερικό και έχω ένα κόλλημα! 

- σίγουρα θα παίζει σε κονσόλα που έχει αγοραστεί από Ελλάδα; -

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

play.com και base.com ;;

Τώρα,πρέπει να πείσω κάποιον να μου το παραγγείλει!

Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από εξωτερικό και έχω ένα κόλλημα! 

- σίγουρα θα παίζει σε κονσόλα που έχει αγοραστεί από Ελλάδα; -

Εφοσον ειναι Ευρωπαικη η κονσολα και το ιδιο και τα παιχνιδια δεν εχεις θεμα, (PAL ειναι τα ευρωπαικα)

Δημοσ.

Επιτέλους βρήκα πώς να χρησιμοποιήσω τον dd-wrt router μου!

Τον μετέτρεψα σε Nintendo Hotspot και επιτέλους το απομονωμένο απο κόσμο 3DS μου λαμβάνει δεδομένα Streetpass.

Δημοσ.

Εφοσον ειναι Ευρωπαικη η κονσολα και το ιδιο και τα παιχνιδια δεν εχεις θεμα, (PAL ειναι τα ευρωπαικα)

αυτό σημαίνει ότι είμαι εντάξει ή πρέπει να το ελέγξω;

Μπερδεύτηκα!

Δημοσ.

Τον μετέτρεψα σε Nintendo Hotspot και επιτέλους το απομονωμένο απο κόσμο 3DS μου λαμβάνει δεδομένα Streetpass.

Εξηγησου.

Δημοσ.

Εξηγησου.

εξηγησου φιλε panther_512 γιατι εδω Καστορια παιζει να ειμαι ο μονος με 3DS

Παιδιά, νόμιζα ότι το ξέρατε αυτό.

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψεις το router σου, android κινητό σου ή τον υπολογιστή σου σε Nintendo Hotspot, με αποτέλεσμα να λαμβάνεις δεδομένα Streetpass (Miis κλπ) από παιδιά από όλο το κόσμο.

Περιληπτικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις ένα ασύρματο δίκτυο με όνομα attwifi, ΑΛΛΑ με συγκεκριμένο MAC address, το οποίο βρίσκεται στη παρακάτω λίστα.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvvH5W4E2lIwdEFCUkxrM085ZGp0UkZlenp6SkJablE#gid=0

Η διαδικασία αν έχεις router με dd-wrt (custom unlocked firmware) είναι πάναπλη. Απλώς ονομάζεις το δίκτυό σου attwifi και βάζεις την MAC address.

Αν δεν έχεις τη παραπάνω δυνατότητα, οι υπόλοιπες επιλογές απαιτούν αρκετά περισσότερα βήματα και υπάρχουν οι αντίστοιχοι οδηγοί:

http://gbatemp.net/threads/how-to-have-a-homemade-streetpass-relay.352645/

Εγώ είχα ξεχασμένο στην αποθήκη μου έναν ασύρματο router Buffalo που τον είχα "χακάρει" προ αμνημονεύτων ετών, όταν οι internet providers δεν είχαν συσκευές με Wi-Fi και του είχα περάσει το dd-wrt για να ξεκλειδώσω όλες τις λειτουργίες του.

Προσπάθησα τους οδηγούς για android αρχικά, αλλά είναι μπελαλίδικοι, απαιτούν root, χρησιμοποιούν mobile data και παίζει πολύ από συσκευή σε συσκευή, ενώ ο οδηγός για Windows με μπέρδεψε, επειδή έχει κάμποσα commands.

Τελικά παράτησα όλα τα παραπάνω, πήγα στην αποθήκη, βρήκα τον ρούτερ, και σε δευτερόλεπτα είχα το Nintendo Hotspot μου.

Μέσα σε μισή ώρα, το Mii plaza μου από 2 άτομα τώρα έχει 20, 26,  35, από Αμερική, Καναδά, Ιαπωνία, Γαλλία, κλπ κλπ

Δημοσ.

αυτό σημαίνει ότι είμαι εντάξει ή πρέπει να το ελέγξω;

Μπερδεύτηκα!

UK based και τα 2 καταστηματα ειναι οποτε δεν εχεις θεμα με το 3ds.

Τσεκαρε και amazon.co.uk και ebay.co.uk

Δημοσ.

Με έκαψες... με αφορμή το post σου , έβγαλα από την αποθήκη ένα asus wl-700ge που ήταν εκεί κάτι χρόνια και όλο έλεγα να το κάνω να μην το κάνω , και κάθισα και έμαθα -πέρασα openwrt και έφαγα καμιά 5άρα ώρες να μαθαίνω και να πειραματίζομαι.. και το καλύτερο απόλα... στο τέλος 30τόσα άτομα και κανένα δεν μου έκανε streetpass στο bravely default

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, και εγώ με 50 άτομα αυτή τη στιγμή και δεν έχω ακόμα shadow Links στο Zelda.

Αλλά γέμισε άτομα το 3DS από όλο το κόσμο.

Update: Για το Zelda μπορεί να μήν έχει hits, αλλά για τα Pokemon X και Super Mario 3D land έχει κάμποσα.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Το yoshi το κατεβάζω right now. Θα σας πώ εντυπώσεις. 

Κατα τα άλλα ξέρουμε τι γίνεται αν θέλω να βάλω μεγαλύτερη sd? Έχω τη μαμά του 3ds xl (4gb νομίζω;) και εχει fullάρει.

Κάνω απλά c/p μέσω κάποιου card reader ή έχει άλλη διαδικασία και ξαναμανακατέβασμα πόσα games?

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου το Yoshi Island του SNES είναι το καλύτερο platform στο οποίο ο πρωταγωνιστής δεν λέγεται Mario.

Το περιμένω από βδομάδα και μάλλον θα είναι ο λόγος που θα ξεπεράσω το κώλυμα με το Pokemon X.

Τα review δεν μου λένε και πολλά. Αυτό που γράφουν είναι ότι δεν βελτιώθηκε σε κάτι σε σχέση με το πρωτότυπο. Σκέφτομαι όμως πως και το τσάι που απόλαυσα πριν λίγο δεν ήταν καθόλου βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν καταπληκτικό. Ίδωμεν...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...