ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ειναι παλιας κοπης παιχνιδι το Soul Hackers οποτε σιγουρα και θα ερχεται με ολες τις δυσκολιες του παρελθοντος + το γεγονος οτι προκειται για SMT τιτλο που απο μονο του αρκει για να ειναι δυσκολο. Το tales of the abyss απο την αλλη δεν εχει σχεση με το BD γιατι πολυ απλα το συστημα μαχης του ειναι real time. Σαν να παιζεις street fighter ειναι.
Andre85 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Kαι το pokemon είναι πολύ καλό αν δεν σε ενοχλεί η παιδική θεματολογία. Αρκετά εύκολο το single playing, αλλά στις διαδυκτιακές μάχες τρώω συνεχώς τα μούτρα μου. Το παιχνίδι έχει απίστευτο βάθος και δεν το περίμενα. έχω το pokemon Y.Ασχολήθηκα μαζί του γύρω στις 200 ώρες και κυρίως με τις διαδυκτιακές μάχες. Απλώς το ψιλοβαρέθηκα! Ειναι παλιας κοπης παιχνιδι το Soul Hackers οποτε σιγουρα και θα ερχεται με ολες τις δυσκολιες του παρελθοντος + το γεγονος οτι προκειται για SMT τιτλο που απο μονο του αρκει για να ειναι δυσκολο. Το tales of the abyss απο την αλλη δεν εχει σχεση με το BD γιατι πολυ απλα το συστημα μαχης του ειναι real time. Σαν να παιζεις street fighter ειναι. άρα το SMT να το απορρίψω; όσο για το tales of abyss απλώς όπως είδα διάφορα Video μου φάνηκε σαν το BD. Nα σας πω τα παιχνίδια του One Piece λένε τίποτα;; Ή έριξα πολύ το επίπεδο; Επίσης,είδα και το castlevania.Αυτό λέει κάτι; Απλώς προσπαθώ να φτιάξω μια λίστα με υποψήφια προς αγορά παιχνίδια για να δω προς τα που να κινηθώ..
ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μην το αποριψεις, βαλε το ποιο μετα στη λιστα σου. Απο την αλλη ισως το παιχνιδι να ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις τωρα και σαν το Tales of the abyss ειναι ψιλοσπανιο παιχνιδι και δεν θα το βρισκεις ευκολα οσο περναει ο καιρος. Ριξε και ενα ματι στο Zelda αν και δεν ειναι RPG αλλα μπορει να ειναι και αυτο που ψαχνεις. Τωρα One piece Και castlevania εριξες πολυ το επιπεδο. Παρα πολυ ομως.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ελα ελα τα ωραια side scroller να ερχονται. Ο τυπος σχεδιαζει ηδη τον "διαδοχο" του Mega man (Mighty No 9) και τωρα φαινεται σαν να σχεδιαζει τον "διαδοχο" του Zero. Το παιχνιδι οπως και το M9 δειχνει απλα γαματο.
Andre85 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μην το αποριψεις, βαλε το ποιο μετα στη λιστα σου. Απο την αλλη ισως το παιχνιδι να ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις τωρα και σαν το Tales of the abyss ειναι ψιλοσπανιο παιχνιδι και δεν θα το βρισκεις ευκολα οσο περναει ο καιρος. Ριξε και ενα ματι στο Zelda αν και δεν ειναι RPG αλλα μπορει να ειναι και αυτο που ψαχνεις. Τωρα One piece Και castlevania εριξες πολυ το επιπεδο. Παρα πολυ ομως. σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τεσπα,παρήγγειλα το SMT και το Zelda.. πιστεύω να μείνω ικανοποιημένος!
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Χαχα σωστος. Το Zelda ειναι σταθερη αξια αν και δεν ειναι RPG. Για το SMT απλα να ξερεις οτι ταυτοχρονα ψιλοπαλουκι και παλιας κοπης σε οτι αφορα μηχανισμους gameplay. Αν εισαι δοκιμασμενος σε παλια RPG τοτε απλα θα κανεις μια καλη αναδρομη στο παρελθον.
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εντάξει, εγώ άφησα το Pokemon στην άκρη, μετά από 80 ώρες και επιτέλους έβγαλα το Zelda από τη ζελατίνα. 1η παρατήρηση: Εγώ παιχνίδι από Nortec δεν ξανααγοράζω. Μου ανοίξαν το κουτί, για να μου βάλουν φωτοτυπία διπλωμένη κακήν κακώς με τις οδηγίες? Σε 50 ευρώ παιχνίδι? Τέλος. Από δώ και πέρα αγορές μόνο από το εξωτερικό. Τώρα για το παιχνίδι: Απλά καταπληκτικό, πραγματικά μου αρέσει απίστευτα και λατρεύω που ο σχεδιασμός φέρνει στο παλιό Zelda: A LttP. Τα πιό πρόσφατα του DS με είχαν κουράσει με την forced χρησιμοποίηση της touchscreen και τα παράτησα.
Merdock Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Νομίζω από την ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται να πουλιόνται videogames χωρίς ελληνικές οδηγίες και επειδή υποθέτω η Nintendo δε μεταφράζει στα ελληνικά τα manual της,αναγκάζονται και βάζουν μέσα αυτές τις φωτοτυπίες.Βέβαια συμφωνώ ότι είναι γυφτιά και να σου ανοίγουν το παιχνίδι(ειδικά παλιότερα που το ξανασφράγιζαν με μια ταινία που άφηνε πολλά υπολείμματα πάνω στο κουτί) και να βάζουν ασπρόμαυρη φωτοτυπία.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Την ιδια ακριβως παρατηρηση και με το Fire Emblem (μιας και το πηρα απο Public) εκανα και εγω. Ειναι απλα για μπατσες και αν και δεν ριχνω ακυρο εντελως σιγουρα θα εξαντλησω τις αλλες επιλογες μου πριν βαλω το χερι στην τσεπη για να κανω αγορα απο Ελλάδα. Βαλτε εξωτερικα ενα χαρτι με ταινια ρε βληματα, πρεπει ντε και καλα να ανοιξετε το παιχνιδι και να μου πασαρετε μεσα την ακυρη ασπρομαυρη Α4 με τις οδηγιες?
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εντωμεταξύ ikaruga μεγάλο το κακό σου. Τόσα πόστς προσπαθείς να πείσεις το άλλο το παλικάρι να πάρει το Tales of the Abyss και τελικά έπεισες εμένα. Το περιμένω από εβδομάδας....
skar1983 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Γενικα η nortec ουτε καν τους ποντους για nintendo club βαζει ουτε το κυνηγησε να ερθει στην Ελλαδα το nintendo club. Προσφορες ειχε κανει καποιες καλες αλλα μετα παπαλα. Για τις τιμες δεν γκρινιαζω γιατι πλεον λογω οικονομικων να ειναι καλα οι τυποι της Gateway που απολαμβανω και κανα παιχνιδι. Τα manual απο το gameboy era και εβαζε φωτοτυπιες με μερικες εξαιρεσεις.
Andre85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εντωμεταξύ ikaruga μεγάλο το κακό σου. Τόσα πόστς προσπαθείς να πείσεις το άλλο το παλικάρι να πάρει το Tales of the Abyss και τελικά έπεισες εμένα. Το περιμένω από εβδομάδας.... δεν είναι οτι δεν με έπεισε..Δεν μπορώ να το βρω!!
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 δεν είναι οτι δεν με έπεισε..Δεν μπορώ να το βρω!! Ιδια τιμη με play.com και απο base.com http://www.base.com/buy/product/tales-of-the-abyss-nintendo-3ds/dgc-tab3ds.htm Εντωμεταξύ ikaruga μεγάλο το κακό σου. Τόσα πόστς προσπαθείς να πείσεις το άλλο το παλικάρι να πάρει το Tales of the Abyss και τελικά έπεισες εμένα. Το περιμένω από εβδομάδας.... Δεν φταιω εγω φιλε πανθηρα. Το tales of the abyss ειναι σταθερη αξια και αν και δεν ειναι τοσο καλο οσο το Symphonia (σαν συνολο γιατι το πρωτο μισο ειναι καλυτερο απο το Symphonia) ειναι απο τα πολυ καλα tales παιχνιδια. Η εκδοση του 3ds εχει αρκετα μειονεκτηματα σε σχεση με το PS2 αλλα εχει και αρκετες βελτιωσεις οποτε το συνολικο πακετο ειναι βελτιωμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα