guardianx71 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η κονσόλα είναι region locked.Δυστυχώς θα μπορείς να παίζεις μόνο ntsc παιχνίδια , συμπεριλαμβανομένου και των digital , δηλαδή μόνο Αμερικάνικα. Το "καλό" είναι ότι με τις μαλακίες που κάνουν θα έχεις πιο φθηνά παιχνίδια , όπως και κάποια που δεν βγήκαν και δεν ξέρουμε αν θα βγούνε εδώ (shin megami tensei 4, rune factory 4) και στο αμερικάνικο eshop νομίζω ότι τους δίνει κάτι ψιλοπαιχνιδάκια δώρο
Andre85 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα!Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι ακριβώς το Nintendo ID;
lak10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ψηνομαι να παρω το monster hunter θελει τρελο griding το παιχνιδι η παλευεται?
gazp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η κονσόλα είναι region locked.Δυστυχώς θα μπορείς να παίζεις μόνο ntsc παιχνίδια , συμπεριλαμβανομένου και των digital , δηλαδή μόνο Αμερικάνικα. Το "καλό" είναι ότι με τις μαλακίες που κάνουν θα έχεις πιο φθηνά παιχνίδια , όπως και κάποια που δεν βγήκαν και δεν ξέρουμε αν θα βγούνε εδώ (shin megami tensei 4, rune factory 4) και στο αμερικάνικο eshop νομίζω ότι τους δίνει κάτι ψιλοπαιχνιδάκια δώρο Thanks για την απαντηση...μιλησα με την Nortec και τους ρωτησα αν εχω συγκεκριμενο περιθωριο να εξαργυρωσω τον κωδικο και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ( ! ). Εστειλα e-mail και στην Nintendo και με παρεπεμψαν πισω στην Νortec...οτι να ναι. Ερωτηση τεχνικης φυσεως...Οταν παω να ανοιξω το 3ds μου, η ενδειξη του 3d αναβει πρασινη για ενα δευτερολεπτο και....αυτο ειναι ολο...(κανενα αλλο led δεν αναβει, τιποτε).Απ οτι ειδα, αυτος που μου το πουλησε αλλαξε την πανω οθονη και "πετσοκοψε" την μπροστινη καμερα...Αν αγορασω ενα ανταλλακτικο με 10€ για την camera και το ξανασυναρμολογησω προσεκτικα, υπαρχει περιπτωση να δουλεψει? Γιατι με "γυμνο ματι" δεν βλεπω καποια αλλη ζημια...η κονσολα δουλευε κανονικα πριν της βαλει χερι ο seller...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ψηνομαι να παρω το monster hunter θελει τρελο griding το παιχνιδι η παλευεται? Αν ειναι να το παιζεις μονος μην κανεις καν τον κοπο. 1
vag.patrick Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 δε ξερω τι θα παιξει στην ευρωπη αλλα εχετε τον νου σας Site: 3DS promo US
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια δινω ευσημα στην Nintendo για ενα πραγμα για το 3DS. Εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ηχο. Αγορασα ενα ζευγαρι ακουστικα 3d ηχου και πραγματικα ο ηχος του ειναι ενα σκαλι πανω απο το Vita και 2 σκαλια πανω απο το PSP. Αυτο ειναι κατι που δεν το περιμενα. Να σημειωσω οτι ο ηχος του Vita και PSP ειναι σε υψηλοτατο επιπεδο αλλα του 3DS ειναι ακομα καλυτερος. Δεν ξερω αν εχει να κανει συγκεκριμενα με εξτρα προσοχη στο development ή αν απλα το τσιπ ηχου ειναι καλυτερης ποιοτητας στο 3DS. Τα highlights ειναι φυσικα το Fire Emblem και το Bravely Default αλλα ολα τα παιχνιδια εχουν ενα "κατι" στον ηχο. Εξτρα πινελιες και λεπτομερειες που δεν ακουγονται απο τα ηχειακια του μηχανηματος. Πραγματικα ευγε. 4
Patapon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχω ακομα 3ds αλλα μιας και βρηκα το νεο ειπα να το βαλω!!! us και καναδα ομως!!!
Patapon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 πηρα το luigis mansion 2 για το 3ds,λογικα επρεπε να εχει μεσα το κοκκινο χαρτακι με τον κωδικο για το club nintendo...δεν ειχε..εσας ειχε?
guardianx71 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Από Ελλάδα ελάχιστοι τίτλοι έχουν. Και εμένα δεν είχε
Patapon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 αδικια...χανουμε τα δωρεαν που κατα καιρους δινει η nntendo ετσι..εμεις φταιμε μετα που αγοραζουμε απο εξω??!!
guardianx71 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Φίλε μου , δυστυχώς έτσι είναι . Και η επίσημη απάντηση της νιντεντο σε mail που τους είχα στείλει για αυτό ήταν ότι σε χώρες που δεν υπάρχει club nintendo ,όλες τις αποφάσεις τις παίρνει ο αντιπρόσωπος (νορτεκ)
moumias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 http://www.the-gamers-lounge.com/ryan-johnson/2014/3/1/one-very-specific-way-to-share-a-nintendo-digital-title-between-systems πως να μεταφερετε απο ενα 3ds σε αλλο παιχνιδια...
Andre85 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μετά από 108 ώρες παιχνιδιού τελείωσα το Bravely Default! τώρα,βασικά σκέφτομαι ποιο παιχνίδι θα ασχοληθώ..Σε προηγούμενο post μου προτείνατε το Tales of Abyss,το οποίο το έλεγξα και μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει αλλά επειδή φέρνει κάπως στο Bravely λέω να μην το πάρω ακόμα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το Shin Megami Tensei Devil Summoner: Soul Hackers αλλά επειδή δεν έχω παίξει ποτέ κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς θα μπορέσω να μπω στο κλίμα του παιχνιδιού ή θα μου σπάσει τα νεύρα;;
panther_512 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Kαι το pokemon είναι πολύ καλό αν δεν σε ενοχλεί η παιδική θεματολογία. Αρκετά εύκολο το single playing, αλλά στις διαδυκτιακές μάχες τρώω συνεχώς τα μούτρα μου. Το παιχνίδι έχει απίστευτο βάθος και δεν το περίμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα