Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επεσε το ματι μου γενικα σε νεα οτι ο λογος που δεν κυκλοφορει ακομα το SMT4 στας Ευρωπας ειναι απλα γιατι η Atlus αντιμετωπιζει προβληματα με τις εταιριες που το κανουν publish στην ευρωπη (οπως η Ghostlight). Αν ειναι τετοιο το προβλημα ελπιζω να λυθει σε καποια φαση. 

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάτι για φθηνότερα παιχνίδια;Δεν παίζει με τίποτα να σκάσω 40-50 ευρώ για παιχνίδι.
Δεν με νοιάζει να είναι μεταχειρισμένα ή digital ή χωρίς κουτί και δεν ψάχνω καν τα καινούργια.
Από αγγελίες δεν βρίσκω τα καλά παιχνίδια συνήθως και όσα βρω πάλι 25 ευρώ ζητάνε!Ακόμα και παιχνίδια του DS 20-25 ευρώ,είναι δυνατόν;
Any ideas;

• Moderators
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάτι για φθηνότερα παιχνίδια;Δεν παίζει με τίποτα να σκάσω 40-50 ευρώ για παιχνίδι.

Δεν με νοιάζει να είναι μεταχειρισμένα ή digital ή χωρίς κουτί και δεν ψάχνω καν τα καινούργια.

Από αγγελίες δεν βρίσκω τα καλά παιχνίδια συνήθως και όσα βρω πάλι 25 ευρώ ζητάνε!Ακόμα και παιχνίδια του DS 20-25 ευρώ,είναι δυνατόν;

Any ideas;

40-50 δεν θες να δώσεις, αλλά ούτε 25 θες να δώσεις. Και μάλιστα για «καλά» παιχνίδια, όπως λες, που θα σε κρατήσουν ξέρω 'γω για κανά 50-ωρο κολλημένο πάνω στο 3DS. Είπαμε, είναι ηλίθια η τιμολόγηση της Nintendo, αλλά νομίζω ότι κι εσύ το παρακάνεις. Αν θες παιχνίδια με 5-10 ευρώ, τότε παράτα το Nintendo gaming, και πήγαινε σε PC gaming και σε Steam.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο 55 ωρες ολοκληρωσα το φανταστικο Bravely Default.

Απιστευτο, ειναι πραγματικο διαμαντι !

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Αν και δεν το έχω τερματίσει ακόμα.Λογικά κοντεύω! Είμαι chapter 8..

Μετά το Bravely Default τι;;;

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Αν και δεν το έχω τερματίσει ακόμα.Λογικά κοντεύω! Είμαι chapter 8..

Μετά το Bravely Default τι;;;

Αναμενω bravely second!

Δημοσ.

Αν δεν εχεις παιξει Tales of the Abyss τοτε αυτο. Αν το εχεις παιξει τοτε κοιταξε το Etrian odyssey 4 αν και δεν ειναι στο ιδιο στυλ με το Bravely default. 

θα κοιτάξω το tales of the Abyss..Το Etrian Odyssey 4 θα το αφήσω μέχρι στιγμής γιατί είχα κατεβάσει το demo και εκεί μπερδευόμουν συνέχεια...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!!

Αναμενω bravely second!

Αυτό δεν θα κυκλοφορήσει σε 1 χρόνο;;

Μέχρι τότες τι κάνουμε;;

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Αγορασα ενα Nintendo 3ds απο το Ebay αλλα δυστυχως ειδα μετα στην περιγραφη οτι γραφει NTSC...Εχω κερδισει ενα Pokemon X σε εναν διαγωνισμο και μου εχει σταλει κωδικος για να το κατεβασω απο το E-shop της Nintendo. Θα δουλεψει? η θα εχω θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...