lak10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εχασα το stylus εκτος απο το ebay παιζει να βρω πουθενα αλλου? ειναι το xl
skar1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εχασα το stylus εκτος απο το ebay παιζει να βρω πουθενα αλλου? ειναι το xl http://www.ebay.com/bhp/3ds-xl-stylus
iSpO_fAcTo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 http://www.ebay.com/bhp/3ds-xl-stylus Εκτός από ebay λέει και βάζεις link από ebay;!
skar1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εκτός από ebay λέει και βάζεις link από ebay;! χαχαχα δεν το ειδα.. οποτε http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=3ds+xl+stylus
guardianx71 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Και Ελλάδα έχει αν δεις στο Skroutz (400% ακριβότερα βεβαίως...)
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Επεσε το ματι μου γενικα σε νεα οτι ο λογος που δεν κυκλοφορει ακομα το SMT4 στας Ευρωπας ειναι απλα γιατι η Atlus αντιμετωπιζει προβληματα με τις εταιριες που το κανουν publish στην ευρωπη (οπως η Ghostlight). Αν ειναι τετοιο το προβλημα ελπιζω να λυθει σε καποια φαση.
interkirilos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχετε να προτείνετε κάτι για φθηνότερα παιχνίδια;Δεν παίζει με τίποτα να σκάσω 40-50 ευρώ για παιχνίδι.Δεν με νοιάζει να είναι μεταχειρισμένα ή digital ή χωρίς κουτί και δεν ψάχνω καν τα καινούργια.Από αγγελίες δεν βρίσκω τα καλά παιχνίδια συνήθως και όσα βρω πάλι 25 ευρώ ζητάνε!Ακόμα και παιχνίδια του DS 20-25 ευρώ,είναι δυνατόν;Any ideas;
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχετε να προτείνετε κάτι για φθηνότερα παιχνίδια;Δεν παίζει με τίποτα να σκάσω 40-50 ευρώ για παιχνίδι. Δεν με νοιάζει να είναι μεταχειρισμένα ή digital ή χωρίς κουτί και δεν ψάχνω καν τα καινούργια. Από αγγελίες δεν βρίσκω τα καλά παιχνίδια συνήθως και όσα βρω πάλι 25 ευρώ ζητάνε!Ακόμα και παιχνίδια του DS 20-25 ευρώ,είναι δυνατόν; Any ideas; 40-50 δεν θες να δώσεις, αλλά ούτε 25 θες να δώσεις. Και μάλιστα για «καλά» παιχνίδια, όπως λες, που θα σε κρατήσουν ξέρω 'γω για κανά 50-ωρο κολλημένο πάνω στο 3DS. Είπαμε, είναι ηλίθια η τιμολόγηση της Nintendo, αλλά νομίζω ότι κι εσύ το παρακάνεις. Αν θες παιχνίδια με 5-10 ευρώ, τότε παράτα το Nintendo gaming, και πήγαινε σε PC gaming και σε Steam. 1
skar1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μετα απο 55 ωρες ολοκληρωσα το φανταστικο Bravely Default. Απιστευτο, ειναι πραγματικο διαμαντι ! 1
Andre85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μετα απο 55 ωρες ολοκληρωσα το φανταστικο Bravely Default. Απιστευτο, ειναι πραγματικο διαμαντι ! Συμφωνώ απόλυτα!!! Αν και δεν το έχω τερματίσει ακόμα.Λογικά κοντεύω! Είμαι chapter 8.. Μετά το Bravely Default τι;;;
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν εχεις παιξει Tales of the Abyss τοτε αυτο. Αν το εχεις παιξει τοτε κοιταξε το Etrian odyssey 4 αν και δεν ειναι στο ιδιο στυλ με το Bravely default.
skar1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα!!! Αν και δεν το έχω τερματίσει ακόμα.Λογικά κοντεύω! Είμαι chapter 8.. Μετά το Bravely Default τι;;; Αναμενω bravely second!
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=yRh2-SSXycc 1
Andre85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν εχεις παιξει Tales of the Abyss τοτε αυτο. Αν το εχεις παιξει τοτε κοιταξε το Etrian odyssey 4 αν και δεν ειναι στο ιδιο στυλ με το Bravely default. θα κοιτάξω το tales of the Abyss..Το Etrian Odyssey 4 θα το αφήσω μέχρι στιγμής γιατί είχα κατεβάσει το demo και εκεί μπερδευόμουν συνέχεια... Ευχαριστώ για τις προτάσεις!! Αναμενω bravely second! Αυτό δεν θα κυκλοφορήσει σε 1 χρόνο;; Μέχρι τότες τι κάνουμε;;
gazp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα. Αγορασα ενα Nintendo 3ds απο το Ebay αλλα δυστυχως ειδα μετα στην περιγραφη οτι γραφει NTSC...Εχω κερδισει ενα Pokemon X σε εναν διαγωνισμο και μου εχει σταλει κωδικος για να το κατεβασω απο το E-shop της Nintendo. Θα δουλεψει? η θα εχω θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα