Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θα μου επιτρέψεις να εμπιστεύομαι το official faq της N περισσότερο από random τύπους στο gamespot reddit ναι;

http://www.nintendo.co.uk/Nintendo-3DS/Instant-Software/Nintendo-Network-ID/FAQ/Nintendo-Network-ID-FAQ-828876.html

Can I register the same Nintendo Network ID on more than one Nintendo 3DS system?

No, this is not possible. Your Nintendo Network ID is tied to your software and/or additional content you have purchased and downloaded. As the rights of usage for software you have purchased apply only to a single Nintendo 3DS family system, you can only register your Nintendo Network ID on one system.

Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι το S/W είναι bound ΚΑΙ με την κονσόλα ΚΑΙ με το Nintendo ID. Για να κατεβάσεις παιχνίδια ενός συστήματος πρέπει να έχεις και τον κωδικό του ID με το οποίο είναι δεμένη η κονσόλα.
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι πλέον χρειάζεσαι και το nintendo id ΑΝ είχε καταχωρήσει στην κονσόλα ένα ο προηγούμενος χρήστης. Αν όχι, απλά δημιουργεί ένα και τέλος. Νομίζω ότι ο forgotten εννοεί ότι δεν υπάρχει ακόμα να εξαρτάται ΜΟΝΟ από τον λογαριασμό και όχι από την κονσόλα.

Ναι, οκ εγώ μιλούσα για απευθείας αγορές από το eshop. Αυτό το μπλιμπλίκι με το game.co.uk δεν το ήξερα ότι γίνεται, θενξ για την ενημέρωση. Ήδη λιμπίζομαι (και μάλλον θα το τσιμπήσω) το Bravely Default με 32 λίρες αντί για τις 40 του eshop.

Εγώ αυτό με το game το βρήκα όταν έψαχνα να πάρω το fire emblem. Σε αυτές τις τιμές θα έπρεπε να είναι τα του eshop και όχι στις αρχικές τιμές του retail. Ας ελπίσουμε να το κατάλαβαν και να το εφαρμόσουν στις επικείμενες αλλαγές στην κοστολόγηση που ανακοίνωσαν

Δημοσ.

Παιδιά, είχα να ακουμπήσω το 3DS από τα Χριστούγεννα και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Με αυτό το Network ID που πρέπει να φτιάξουμε και είναι ενωμένο μόνιμα με το 3DS, τί χώρα να βάλω?

Απ'ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι λέτε για Αγγλία, αλλά οι τιμές του Eshop στα παιχνίδια είναι ακριβότερες κατα 3-5 ευρώ ανα περίπτωση.

Εντωμεταξύ μέγα βλακεία το "κλείδωμα" της χώρας. Δηλαδή αν αλλάξω χώρα κάποια στιγμή (μετακομίσω πχ) είμαι κλειδωμένος με τη προηγούμενη επιλογή μου, με ότι συνεπάγεται αυτό...

Δημοσ.

Παιδιά, είχα να ακουμπήσω το 3DS από τα Χριστούγεννα και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Με αυτό το Network ID που πρέπει να φτιάξουμε και είναι ενωμένο μόνιμα με το 3DS, τί χώρα να βάλω?

Απ'ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι λέτε για Αγγλία, αλλά οι τιμές του Eshop στα παιχνίδια είναι ακριβότερες κατα 3-5 ευρώ ανα περίπτωση.

Εντωμεταξύ μέγα βλακεία το "κλείδωμα" της χώρας. Δηλαδή αν αλλάξω χώρα κάποια στιγμή (μετακομίσω πχ) είμαι κλειδωμένος με τη προηγούμενη επιλογή μου, με ότι συνεπάγεται αυτό...

Μπορείς να αγοράσεις κωδικούς eshop και απο το GAME UK με ελαφρώς καλύτερες τιμές (δεν έχω αγοράσει κάποιον τίτλο ακομα)

Δημοσ.

Ακομα δεν έχεις 3ds;Πλακα κάνεις; Έχει παιχνιδαρες.

Δεν είμαι του handheld αλλα το κόβω το Πάσχα να το παίρνω , με το δώρο από την δουλειά...έχει όντως παιχνιδάρε!

Δημοσ.

ρε παρτο και θα σαι αγκαλια μαζι του.Κρεβατι , καναπε , wc , στο ποδι...παντου...!!! αρκει να χεις λεφτα να παρεις παιχνιδακια γιατι παει τοσο καλα η κονσολα που δε θα βρεις παντα τα καλα παιχνιδια σε καλες τιμες...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα εχω τοσα πολλα παιχνιδια να παιρνω ακομα για το 3DS που αναγκαζομαι να τα φιλτραρω σε τετοιο βαθμο που απλα περιμενω να μου ερθουν να παιχνιδια που εχω επιλεξει οτι θα παρω πανω απο καποιο αλλο εκτος και αν μου ερθει κανα φραγκο εξτρα παραπανω και τα σκασω για να παρω κανα παιχνιδι που δεν υπολογιζα. 

• Like 1
Δημοσ.

King of RPG τοσο για "κανονικα" RPG οσο και για περιεργα (οπως το Grimson Shroud). ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SMT4???

Παρε gateway να το απολαυσεις  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...