Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή παίζει τα ευρωπαικά παιχνίδια? Μπορείς να το αγοράσεις με προπληρωμένη πιστωτική?

Είναι region locked απ'ότι ξέρω αλλά αφού το Amazon UK είναι Αγγλικό(άρα Ευρώπη) δε θα χω πρόβλημα.Δε το πήρα από το Αμερικάνικο Amazon.

Ναι εγώ με prepaid της Τράπεζας Κύπρου κάνω τις αγορές.

Δημοσ.

Είναι region locked απ'ότι ξέρω αλλά αφού το Amazon UK είναι Αγγλικό(άρα Ευρώπη) δε θα χω πρόβλημα.Δε το πήρα από το Αμερικάνικο Amazon.

Οκ ευχαριστώ... αυτό ισχύει και για τις άλλες κονσόλες? [ps3,wii,psp κλπ?]

Δημοσ.

Και εγώ από Amazon UK το αγόρασα και μου ήρθε σε 4 εργάσιμες.

Η πρίζα του είναι UK αλλά έχω ένα μετατροπέα σε ευρωπαϊκή πρίζα (χρήσιμος για ταξίδια :rolleyes:)

Δημοσ.

Και εγώ από Amazon UK το αγόρασα και μου ήρθε σε 4 εργάσιμες.

Η πρίζα του είναι UK αλλά έχω ένα μετατροπέα σε ευρωπαϊκή πρίζα (χρήσιμος για ταξίδια :rolleyes:)

Που μπορείς να βρεις τέτοιο μετατροπέα?

Δημοσ.

Σε μαγαζι με ηλεκτρικα-ηλεκτρολόγικα μπριζες φωτιστικα λογικα

οκ ευχαριστώ... εσείς που αγοράσατε το 3DS, πόσες ώρες παίζετε περίπου την μέρα?

Δημοσ.

Άντε ρε παιδιά, γράψτε μας τις εντυπώσεις σας!

Πολύ καλό το 3D αρκει να μη χάνεις το βλέμμα σου από την οθόνη διότι χάνεται το 3D και έχεις και μια μικρη θολούρα. Το PES2011 που έχω είναι φοβερό. Η κάμερα player σε βάζει 'μέσα' στο γήπεδο αν και είναι λίγο δύσκολο να παίξεις. Mε την 'vertical' κάμερα πάντως είναι πιο εύκολος ο έλεγχος του παιχνιδιού και έχεις ταυτόχρονα πολύ καλή αίσθηση βάθους με το 3D.

Τα γραφικά του PES δεν είναι κάτι φοβερό (όπως έχουν γράψει και στα διαφορα reviews είναι σαν PS2) αλλά το animation των παικτών είναι φοβερό.

Πολύ καλές εντυπώσεις γενικά. Τα AR παιχνιδάκια είναι πολύ καλά. Επίσης με το τελευταίο update γίνεται install ένα 3D video: Περιμένω πως και πως καμιά ταινία σε 3D :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το 3D...δεν το περιμενα τοσο καλο!Ενταξει αν κοιταξεις λιγο απο πιο αριστερα-δεξια το χανεις αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι χωρις γυαλια!!Ειδικα για φορητη κονσολα (και οχι μια πανακριβη τηλεοραση) ειναι μια χαρα!! Απλα δεν εχει ακομα παιχνιδια...

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στο public στη Λευκωσία και το είδα επιτέλους από κοντά.

Ασχολήθηκα κανα 20-λεπτο μαζί του. Δεν είχαν κάποιο παιχνίδι μέσα, οπότε είδα μόνο αυτά που υπάρχουν pre-installed.

Να σας πώ την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε. Δεν ξέρω τί περίμενα να δώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ο ΟΥΑΟ factor. Αν με εντυπωσίαζε θα το αγόραζα επιτόπου.

Το 3D ήταν πολύ "εύκολο" στα μάτια, εννοόντας ότι δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια από μέρους μου για να δώ το 3D. Μόλις το έβαλα μπροστά μου, κατευθείαν οι εικόνες απέκτησαν βάθος. Έπαιξα πολύ το Face Raiders το οποίο ήταν άκρως διασκεδαστικό, αν και όταν φορτωνόταν η εικόνα με πολλούς χαρακτήρες τα frames έπεφταν ραγδαία, κάτι που με ξύνισε κάπως.

Ήθελα πολύ να παίξω το παιχνίδι με τη καρτέλα, αλλά η καρτέλα δεν υπήρχε....

Όπως και να έχει, ήθελα περισσότερο βάθος στην εικόνα, καθώς και να βγαίνουν εικόνες προς τα έξω, κάτι που δεν είδα. Έπαιξα πολύ με το slider του 3D, αλλά δεν είδα αισθητή διαφορά. Οπότε το είχα συνεχώς στο max.

Θέλω να πιστεύω ότι τα περι βάθους της εικόνας έχουν να κάνουν καθαρά με το software, οπότε και ευελπιστώ σε καλύτερο 3D αποτέλεσμα.

Να επισημάνω ότι όπως είπα το 3D ήταν εύκολο για τα μάτια μου. Ακόμα και όταν κοιτούσα αλλού και μετά ξανακοιτούσα το 3DS, το 3D ερχόταν κατευθείαν. Ούτε θολούρες, ούτε πρόβλημα εστίασης.

Όταν το άφησα κάτω όμως, για περίπου 1 ώρα ένιωθα πίεση μέσα στα μάτια μου, ακριβώς όπως νιώθεις όταν προσπαθείς να δείς τη μύτη σου και αληθωρίζεις.

Βέβαια σε αυτό δεν φταίει το 3DS. Και στις 3D ταινίες στο σινεμά πάλι το ίδιο νιώθω στα μάτια μου.

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στο public στη Λευκωσία και το είδα επιτέλους από κοντά.

Ασχολήθηκα κανα 20-λεπτο μαζί του. Δεν είχαν κάποιο παιχνίδι μέσα, οπότε είδα μόνο αυτά που υπάρχουν pre-installed.

Να σας πώ την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε. Δεν ξέρω τί περίμενα να δώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ο ΟΥΑΟ factor. Αν με εντυπωσίαζε θα το αγόραζα επιτόπου.

Το 3D ήταν πολύ "εύκολο" στα μάτια, εννοόντας ότι δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια από μέρους μου για να δώ το 3D. Μόλις το έβαλα μπροστά μου, κατευθείαν οι εικόνες απέκτησαν βάθος. Έπαιξα πολύ το Face Raiders το οποίο ήταν άκρως διασκεδαστικό, αν και όταν φορτωνόταν η εικόνα με πολλούς χαρακτήρες τα frames έπεφταν ραγδαία, κάτι που με ξύνισε κάπως.

Ήθελα πολύ να παίξω το παιχνίδι με τη καρτέλα, αλλά η καρτέλα δεν υπήρχε....

Όπως και να έχει, ήθελα περισσότερο βάθος στην εικόνα, καθώς και να βγαίνουν εικόνες προς τα έξω, κάτι που δεν είδα. Έπαιξα πολύ με το slider του 3D, αλλά δεν είδα αισθητή διαφορά. Οπότε το είχα συνεχώς στο max.

Θέλω να πιστεύω ότι τα περι βάθους της εικόνας έχουν να κάνουν καθαρά με το software, οπότε και ευελπιστώ σε καλύτερο 3D αποτέλεσμα.

Να επισημάνω ότι όπως είπα το 3D ήταν εύκολο για τα μάτια μου. Ακόμα και όταν κοιτούσα αλλού και μετά ξανακοιτούσα το 3DS, το 3D ερχόταν κατευθείαν. Ούτε θολούρες, ούτε πρόβλημα εστίασης.

Όταν το άφησα κάτω όμως, για περίπου 1 ώρα ένιωθα πίεση μέσα στα μάτια μου, ακριβώς όπως νιώθεις όταν προσπαθείς να δείς τη μύτη σου και αληθωρίζεις.

Βέβαια σε αυτό δεν φταίει το 3DS. Και στις 3D ταινίες στο σινεμά πάλι το ίδιο νιώθω στα μάτια μου.

Καλά λογικό είναι 3D χωρίς γυαλιά δεν μπορεί να είναι το ίδιο με γυαλιά... Αλλά ήταν πολύ ωραίο το 3D. Και εμενα με πόνεσαν τα μάτια μου μετά... Θέλω να παίξω κανένα κανονικό παιχνίδι και όχι το Face Riders για να μπορέσω να καταλάβω τι παίζει με το 3D [μονο το Face riders έχω παίξει]

Δημοσ.

Καλά λογικό είναι 3D χωρίς γυαλιά δεν μπορεί να είναι το ίδιο με γυαλιά...

Όχι φίλε μου. Ακριβώς το ίδιο 3D είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...