Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ υπέρ του πρώτου 3DS είμαι, όχι του XL. Μικρότερη οθόνη = λεπτομερέστερα και άρα καλύτερα γραφικά. Bigger screen = Better. Βοηθάει πάρα πολύ και στα παιχνίδια του DS. DS games στην οθόνη και στην ανάλυση του 3DS XL ??? Καλύτερα να κάνει πλύσεις τα μάτια του με σπρέι πιπεριού. να το αφησω στο αγγλικο δηλαδη? Ναι. Στο αγγλικό βγαίνουν προσφορές που δεν θα τις δεις ποτέ αν γυρίσεις το region σε Greece. Π.χ. το 3 for 4 deal που είχε βγει πέρυσι. Είναι λίγο πιο τσιμπημένα συνήθως τα games σε λίρες, αλλά αξίζει μακροπρόθεσμα.
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Είναι λίγο πιο τσιμπημένα συνήθως τα games σε λίρες, αλλά αξίζει μακροπρόθεσμα. Δεν θα το έλεγα. Εγώ 1 που ήθελα αγόρασα το κλειδί από το game.co.uk που ήταν πιο φθηνό από το eshop και μου βγήκε φθηνότερα και από το ελληνικό και από το αγγλικό. Οι τιμές τους πάνω κάτω είναι ίδιες , αλλά στο αγγλικό κάνουν και εκπτώσεις σε διάφορα παιχνίδια και βγαίνουν πολύ φθηνά. Το μόνο υπέρ του ελληνικού που είδα ήταν στα dlc που ήταν λίγο φθηνότερο. Αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε μόνο για τιμές και όχι προσφορές , τότε το καλύτερο είναι το αυστραλιανό ή ένα της Αφρικής που υπάρχει στο region μας , και έβγαινε αρκετά πιο φθηνά. Πάντως εγώ από το αγγλικό έχω πάρει μέσα σε ένα χρόνο 2 τζάμπα παιχνίδια + το monster hunter 3 ultimate που είχε promotion (έδινε σε όποιον το είχε αγοράσει για μία περίοδο κωδικό που μπορούσε να τον δώσει σε κάποιον που είχε ή θα έκανε register το 3ds του πρόσφατα,το ίδιο είχε κάνει και με το animal crossing) και τον οποίο έδωσα . Άρα κέρδος άνω των 100 ευρώ...
vag.patrick Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 στο game.co.uk τα download codes αν τα αγορασεις ειναι region locked ετσι?? μονο οσο εισαι UK μπορεις να τα ενεργοποιησεις ε?
panther_512 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 DS games στην οθόνη και στην ανάλυση του 3DS XL ??? Καλύτερα να κάνει πλύσεις τα μάτια του με σπρέι πιπεριού. Είσαι υπερβολικός και ταυτόχρονα λάθος. Στο 3DS το κανονικό είσαι αναγκασμένος τα DS παιχνίδια να τα παίζεις stretched ώστε να καλύπτουν όλη την οθόνη, διότι αν τα βάλεις σε 1-το-1 mode, οι οθόνες γίνονται πάρα πολύ μικρές. Αντίθετα, στo 3DS XL το 1-to-1 mode είναι πραγματικά χρήσιμο, διότι βλέπεις τα DS παιχνίδια με τη καθαρότητα που προσφέρει η native ανάλυση, ενώ το μέγεθος της οθόνης είναι πολύ κοντά σε αυτό του πραγματικού DS (3,34 ίντζες στο 3DS XL vs 3,25 ίντζες το DSi). Από την άλλη. υπήρχε και το DSι XL, μην το ξεχνάμε. Επίσης, οι οθόνες του 3DS XL έχουν antiglare coating για μείωση της θάμβωσης, τα 3 κουμπιά κάτω από την οθόνη είναι πραγματικά κουμπιά και δεν έχουν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στο κανονικό 3DS, ενώ τέλος η επάνω οθόνη δεν ακουμπά στη κάτω, διότι έχει ειδικά "ποδαράκια". Να δεί το παιδί τις συσκευές από κοντά και να επιλέξει, αλλά προσωπικά, το 3DS XL είναι μακράν η καλύτερη αγορά.... 1
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 στο game.co.uk τα download codes αν τα αγορασεις ειναι region locked ετσι?? μονο οσο εισαι UK μπορεις να τα ενεργοποιησεις ε? Ακριβώς. Και το zelda albw που πήρα από το ebay από Αυστραλό , έπρεπε να το βάλω Αυστραλία για να το περάσει (αν και μετά μου το εμφάνισε και στον λογαριασμό μου στο uk κανονικά... το πως δεν ξέρω). Αφού τα ενεργοποιήσεις μένουν ενεργοποιημένα σε ότι χώρα και να το έχεις
marios_geo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδία βρήκα ένα μεταχειρισμένο με τα Zelda: a link between worldsZelda: Ocarina of timeSuper Mario 3D land στα 170 ευρώ. Νομιζω καλή τιμή, αλλά τα 2 παιχνίδια είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Τί σημαίνει αυτό για εμένα; Είναι συνδεδεμένα με τον λογαριασμό του πωλητή; Πώς θα τα παίξω;
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν το κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις τίποτα , τα παίζεις κανονικά. Αν το κάνεις θα πρέπει να συνδεθείς στο eshop με τον λογαριασμό του πωλητή και να τα ξανακατεβάσεις 1
marios_geo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ο λογαριασμός του πωλητή μεταβιβάζεται με ασφαλή τρόπο; Πχ να μου δώσει τα στοιχεία του και μετά να αλλάξω email κτλ;
forgotten Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ο λογαριασμός του πωλητή μεταβιβάζεται με ασφαλή τρόπο; Πχ να μου δώσει τα στοιχεία του και μετά να αλλάξω email κτλ; καμια σχεση τα παιχνιδια ειναι συνδεδεμενα με την κονσολα και οχι με τον λογαριασμο,και να μην εχει λογαριασμο στο 3ds τα παιχνιδια μπορεις να τα κατεβασεις κανονικα
marios_geo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ, εσύ τώρα μου τα λες διαφορετικά. Αν τα παιχνίδια είναι συνδεδεμένα με την κονσόλα, εγώ κάνω factory reset και φτιάξω νέο λογιαραίσμο στο eshop, θα μπορέσω να κατεβάσω τα παιχνίδια πάλι; Τί γίνεται πχ αν χαλασει η κονσόλα, τα παιχνίδια χάνονται για πάντα;
forgotten Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ, εσύ τώρα μου τα λες διαφορετικά. Αν τα παιχνίδια είναι συνδεδεμένα με την κονσόλα, εγώ κάνω factory reset και φτιάξω νέο λογιαραίσμο στο eshop, θα μπορέσω να κατεβάσω τα παιχνίδια πάλι; Τί γίνεται πχ αν χαλασει η κονσόλα, τα παιχνίδια χάνονται για πάντα; δεν τα λεω διαφορετικα αυτη ειναι η πραγματικοτητα ψαξε το στο διαδικτυο ,οσο αφορα το να χαλασει η κονσολα μπορεις να τους ενημερωσεις στη nintendo να στα μεταφερουν
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αν κατά το restore δεν επιλέξεις να διαγραφούν και τα στοιχεία του eshop θα μπορείς να τα κατεβάσεις. Αν η κονσόλα χαλάσει τα παιχνίδια χάνονται εκτός και αν στα ξαναδώσει η νιντεντο. Αυτό για τον λογαριασμό το είπα περισσότερο για ασφάλεια, αν γίνει κάτι να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με την νιντέντο , εφόσον τα παιχνίδια είναι από χώρα που έχουν λογαριασμό και όχι σαν την Ελλάδα που δεν υπάρχει club nintendo. Τα κλειδιά αποθηκεύονται σε προστατευμένη μνήμη στην κονσόλα. Αν είναι αγορασμένα πχ από Αγγλία μπορείς πιο εύκολα να επικοινωνήσεις μαζί τους αν τα χάσεις ή αν χαλάσει η κονσόλα
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 καμια σχεση τα παιχνιδια ειναι συνδεδεμενα με την κονσολα και οχι με τον λογαριασμο,και να μην εχει λογαριασμο στο 3ds τα παιχνιδια μπορεις να τα κατεβασεις κανονικα Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Πλέον με το Nintendo ID σύστημα τα παιχνίδια είναι συνδεδεμένα ΚΑΙ με τον λογαριασμό ΚΑΙ με την κονσόλα. Χρειάζεσαι και τα δύο νομίζω για να ξανακατεβάσεις τα αγορασμένα παιχνίδια. Τί γίνεται πχ αν χαλασει η κονσόλα, τα παιχνίδια χάνονται για πάντα; Αν χαλάσει, την φτιάχνεις και τα ξανακατεβάζεις. Το θέμα είναι αν στην κλέψουν ή αν την χάσεις. Δεν θα το έλεγα. Εγώ 1 που ήθελα αγόρασα το κλειδί από το game.co.uk που ήταν πιο φθηνό από το eshop και μου βγήκε φθηνότερα και από το ελληνικό και από το αγγλικό. Οι τιμές τους πάνω κάτω είναι ίδιες , αλλά στο αγγλικό κάνουν και εκπτώσεις σε διάφορα παιχνίδια και βγαίνουν πολύ φθηνά. Το μόνο υπέρ του ελληνικού που είδα ήταν στα dlc που ήταν λίγο φθηνότερο. Αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε μόνο για τιμές και όχι προσφορές , τότε το καλύτερο είναι το αυστραλιανό ή ένα της Αφρικής που υπάρχει στο region μας , και έβγαινε αρκετά πιο φθηνά. Πάντως εγώ από το αγγλικό έχω πάρει μέσα σε ένα χρόνο 2 τζάμπα παιχνίδια + το monster hunter 3 ultimate που είχε promotion (έδινε σε όποιον το είχε αγοράσει για μία περίοδο κωδικό που μπορούσε να τον δώσει σε κάποιον που είχε ή θα έκανε register το 3ds του πρόσφατα,το ίδιο είχε κάνει και με το animal crossing) και τον οποίο έδωσα . Άρα κέρδος άνω των 100 ευρώ... Ναι, οκ εγώ μιλούσα για απευθείας αγορές από το eshop. Αυτό το μπλιμπλίκι με το game.co.uk δεν το ήξερα ότι γίνεται, θενξ για την ενημέρωση. Ήδη λιμπίζομαι (και μάλλον θα το τσιμπήσω) το Bravely Default με 32 λίρες αντί για τις 40 του eshop. Είσαι υπερβολικός και ταυτόχρονα λάθος. Στο 3DS το κανονικό είσαι αναγκασμένος τα DS παιχνίδια να τα παίζεις stretched ώστε να καλύπτουν όλη την οθόνη, διότι αν τα βάλεις σε 1-το-1 mode, οι οθόνες γίνονται πάρα πολύ μικρές. Αντίθετα, στo 3DS XL το 1-to-1 mode είναι πραγματικά χρήσιμο, διότι βλέπεις τα DS παιχνίδια με τη καθαρότητα που προσφέρει η native ανάλυση, ενώ το μέγεθος της οθόνης είναι πολύ κοντά σε αυτό του πραγματικού DS (3,34 ίντζες στο 3DS XL vs 3,25 ίντζες το DSi). Από την άλλη. υπήρχε και το DSι XL, μην το ξεχνάμε. Επίσης, οι οθόνες του 3DS XL έχουν antiglare coating για μείωση της θάμβωσης, τα 3 κουμπιά κάτω από την οθόνη είναι πραγματικά κουμπιά και δεν έχουν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στο κανονικό 3DS, ενώ τέλος η επάνω οθόνη δεν ακουμπά στη κάτω, διότι έχει ειδικά "ποδαράκια". Να δεί το παιδί τις συσκευές από κοντά και να επιλέξει, αλλά προσωπικά, το 3DS XL είναι μακράν η καλύτερη αγορά.... Αυτό με το 1-1 στα DS games το είχα ξεχάσει για να είμαι ειλικρινής, αλλά ούτως ή αλλώς πάντα fullscreen παίζω τα παιχνίδια μου σε όλα τα μηχανάκια. Πλέον DS games παίζω στο κινητό μου και με τα φίλτρα του emulator είναι αρκετά καλύτερο το αποτέλεσμα ακόμα κι από το DS. Απο εκεί και πέρα το XL έχει δύο μεγάλα μείον για μένα. Μεγαλύτερο κόκκο στις οθόνες και χαρακτηριστικά μικρότερη φορητότητα. Και για αυτό προτιμώ το πρωτότυπο 3DS.
forgotten Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Πλέον με το Nintendo ID σύστημα τα παιχνίδια είναι συνδεδεμένα ΚΑΙ με τον λογαριασμό ΚΑΙ με την κονσόλα. Χρειάζεσαι και τα δύο νομίζω για να ξανακατεβάσεις τα αγορασμένα παιχνίδια. http://www.reddit.com/r/nintendo/comments/1ps22o/what_would_it_take_for_nintendo_to_make/
marios_geo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ τώρα τί να κάνω; Να ζητήσω τα στοιχεία του eshop λογαρασμου του; Να κάνω reset και να φτιάξω δικό μου λογαριασμό; Τι θα ξίνουν τα παιχνίδια που έχει ήδη; Για να βάλω στοιχεια πιστωτικής μου κάρτας σε δικό του λογαριασμό, το φοβάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα