vag.patrick Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 μετα απο καιρο ξανα ασχοληθηκα με το 3ds και τερματισα το super mario 3dland.. πολυ καλο παιχνιδι και παλευουμε για τις σπεσιαλ πιστες τωρα.σειρα εχει το super mario bros 2 2
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εμεις στην ευρωπη δεν χρειαζομαστε τετοια trailer καθως το παιχνιδι κυκλοφορει εδω και 2 μηνες σε εμας. Αυτα ειναι για τους αμερικανους που δεν το εχουν παρει ακομα. Εκνευριστικο ομως που "ανταλλαξαμε" παιχνιδια (SMT4 vs BD) και αυτοι θα παρουν το BD ποιο νωρις απο οτι εμεις το SMT4. Βεβαια η SE δεν χρεωκοπησε οπως η Atlus για να εχει θεματα μεταφορας προς την ευρωπη αλλα και παλι ειναι εκνευριστικο. 1
Millennium Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Έχεις δίκιο.My bad.Με μπέρδεψαν οι πολλαπλές ημερομηνίες κυκλοφορίας της SE (μου αρέσει και ότι έχω δει και από το παιχνίδι). 1
skar1983 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Έχεις δίκιο.My bad.Με μπέρδεψαν οι πολλαπλές ημερομηνίες κυκλοφορίας της SE (μου αρέσει και ότι έχω δει και από το παιχνίδι). Να το παιξεις ειναι διαμαντι. 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μου ηρθε φρεσκο φρεσκο το Bravely default. Επειδη ομως δεν τελειωσα ακομα το Persona 4 δεν θα το βγαλω καν απο τη ζελατινα του οσο περιεργεια και αν εχω και επισης θα τελειωσω πρωτα το DLC και μετα θα βαλω το παιχνιδι. 1
skar1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μου ηρθε φρεσκο φρεσκο το Bravely default. Επειδη ομως δεν τελειωσα ακομα το Persona 4 δεν θα το βγαλω καν απο τη ζελατινα του οσο περιεργεια και αν εχω και επισης θα τελειωσω πρωτα το DLC και μετα θα βαλω το παιχνιδι. ποιο dlc ? το demo του bravely default εννοεις;
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι, με το content που εχει ποιο πολυ για DLC μοιαζει παρα με demo. Το πρωτο παιχνιδι που πρωτα εβγαλε DLC και μετα game
apple64 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μετά από μήνες ενασχόλησης με το Pokemon X έχω να πω πως είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ από τα λίγα και είναι εξαιρετικά εθιστικό αλλά... 1. Έχει αλλάξει ελάχιστα σε σχέση με τα προηγούμενα. Η ιστορία του είναι μάλλον... ρηχή. 2. Τα γραφικά του βαθμολογούνται από το 1 μέχρι το 5 (στην καλύτερη) με άριστα το 10. Υπάρχουν σημεία όπου απλά γελάς με το αίσχος που βλέπεις στην οθόνη του 3DS. Ποτέ δεν ασχολούμαι με τα γραφικά. Πάντα λέω πως τα γραφικά πρέπει απλά να υπηρετούν το gameplay. Στο Pokemon Χ/Υ όμως υπάρχουν στιγμές που δεν το κάνουν και αυτό είναι πρόβλημα. Υπάρχουν ΤΟΣΑ πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν και ΔΕΝ έκαναν που με κάνουν να απορώ. Πότε επιτέλους η Nintendo θα κάνει ένα ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ open world Pokemon με σωστά γραφικά και τις οφθαλμοφανείς βελτιώσεις στο gameplay; Πόσο μυαλό θέλει για να σκεφτείς πως με μία εφαρμογή τύπου pokemon training για τα smart phone σε συνδυασμό με ένα Pokemon cloud app θα έφερνες εκατομμύρια νέους στον κόσμο των Pokemon; Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Τα Pokemon X/Y είναι παιχνιδάρες αλλά... 3
Andre85 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά,έχει κάποιος από εσάς τερματίσει το Bravely Default; Είμαι στο κεφάλαιο 7 και δεν μπορώ να νικήσω ούτε έναν αρχηγό!Μου φαίνεται πώς δυσκολεύει το παιχνίδι από το έβδομο κεφάλαιο και μετά!Επίσης ποιος πιστεύετε πώς είναι ο καλύτερος συνδυασμός σε jobs για κάθε χαρακτήρα;
skar1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά,έχει κάποιος από εσάς τερματίσει το Bravely Default; Είμαι στο κεφάλαιο 7 και δεν μπορώ να νικήσω ούτε έναν αρχηγό!Μου φαίνεται πώς δυσκολεύει το παιχνίδι από το έβδομο κεφάλαιο και μετά!Επίσης ποιος πιστεύετε πώς είναι ο καλύτερος συνδυασμός σε jobs για κάθε χαρακτήρα; Στο 5 κεφάλαιο και level 62. Οπότε δεν ξέρω πόσο δυσκολεύει. Ποιο boss σε δυσκολεύει; Νομίζω είναι και το τελευταίο chapter. Τωρα τους εχω στα full: Spiritmaster - White mage Arcanist - Black Mage Pirate - Ninja Black Knight - Time Mage 1
Andre85 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Στο 5 κεφάλαιο και level 62. Οπότε δεν ξέρω πόσο δυσκολεύει. Ποιο boss σε δυσκολεύει; Νομίζω είναι και το τελευταίο chapter. Τωρα τους εχω στα full: Spiritmaster - White mage Arcanist - Black Mage Pirate - Ninja Black Knight - Time Mage ενδιαφέρον συνδυασμός στα jobs.. θα σου δώσω ένα παράδειγμα: όπως ξεκινάει κάθε κεφάλαιο αν θες πας και πολεμάς όλα τα bosses για bonus κλπ κλπ.. Ο Ominas πλέον δεν είναι μόνος του αλλά μαζί με το "κατοικίδιο" του έναν δράκο! με δυνατότερες επιθέσεις/κινήσεις και πες ότι τον νικάς..Αμέσως,έρχονται για βοήθεια οι Ηeinkel και ο Barras και πολεμάς και τους 3 ταυτοχρόνως..και όλοι με ενισχυμένες επιθέσεις! εγώ για να φανταστείς είμαι level 99 και μέχρι στιγμής εκπαιδεύω τους χαρακτήρες σε όλα τα jobs ώσπου να τα τελειοποιήσω όλα!
undeadcharisss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 μπορει καποιος να με βοηθησει να ξαναλλαξω το nintendo eshop σε ελλαδα?
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 μπορει καποιος να με βοηθησει να ξαναλλαξω το nintendo eshop σε ελλαδα? Στα Region Settings, κάτω από το Profile or smth. Για ποιό λόγο θες να το κάνεις αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα