lak10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 το πολυ μπλα μπλα ειναι αυτο που με κουρασε παραπανω
Merdock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το πολυ μπλα μπλα ειναι αυτο που με κουρασε παραπανω Ναι είναι πολύ κουραστικό.Κι εμένα που μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι αυτό το πράγμα μου έσπασε τα νεύρα.
skanjos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 είδα σε προσφορά τα pokemon x/y στα 30ε, δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλα και στο σκρουτζ το γράφει ,είναι για 5 μέρες,αν είχα ακόμα το 3ds θα το τσιμπούσα http://www.toys-shop.gr/advanced_search_result.php?keywords=3DS+POKEMON+ το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το γνωρίζω,αν έχει παραγγείλει κάποιος απο εκεί ας πεί για όσους ενδιαφέρονται για το παιχνίδι.
lak10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 κακουτσικο το inazuma τελικα επαιξα το πρωτο game στα προκριματικα εχασα μου εβγαλε game over και με εβγαλε στο τελευταιο save πολυ πισω ξενερωσα
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τελικα με αυτα και αυτα που διαβασα παραγγειλα το Bravely Default μιας και τελικα πραγματι δεν εχουν σχεση τα DLC με το κανονικο περιεχομενο και ισσοροπια του παιχνιδιου. Διαβασα διαφορα reviews και εντυπωσεις και πηρα την αποφαση αυτη. Επισης δεν ηξερα απο πριν οτι προκειται για κανονικο τιτλο Final Fantasy απλα με αλλο ονομα και συγκεκριμενα final fantasy 4 heroes of light 2 αν το εβγαζαν με το "κανονικο" του ονομα. Καθως φτανω προς το τελος του Persona 4 Golden θελω ενα καλο RPG σαν συνεχεια στο ιδιο ιαπωνικο στυλ. Με το χερι στο buy για το Etrian Odyssey 4 ημουν αλλα μιας και οι τιμες τους ειναι ιδιες τελικα ειπα να το ψαξω περισσοτερο. Βαλε και το γεγονος οτι δεν τελειωσα ακομα το Strange Journey και ετσι εχω ηδη ενα FPS coridor RPG για να παιξω πριν προχωρησω στο επομενο. Φαινεται επισης να ειναι και σχετικα "σπανιο" παιχνιδι για να αγορασεις οποτε οποιος προλαβει προλαβε. Τον επομενο μηνα μαλλον ομως θα την κανω και την κινηση για το Etrian Odyssey 4.
guardianx71 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το παίζω αυτή την στιγμή το bravely. Είναι πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον , και πραγματικά αυτά τα microtransactions και δεν παίζουν ρόλο και είναι τελείως άχρηστα 1
skar1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τωρα τελειωνω το bravely default και ειναι πραγματικα πολυ καλο για τους old school rpg fan. Δεν ειναι ff7 η 9 αλλα ειναι πολυ δυνατος τιτλος.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Τωρα τελειωνω το bravely default και ειναι πραγματικα πολυ καλο για τους old school rpg fan. Δεν ειναι ff7 η 9 αλλα ειναι πολυ δυνατος τιτλος. Αυτο ειναι καλο για εμενα δεδομενου οτι δεν εχω και τοσο ψηλα το FF7 και 9. Αντιθετα το 4 heroes of light το καταευχαριστηθηκα και το θεωρω απο τα καλυτερα FF παιχνιδια ever. To demo παντως σιγουρα μου αφησε θετικοτατες εντυπωσεις.
panther_512 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εγώ μετά από παρότρυνση από το έταιρων ήμιση, πήρα το Zelda. Τώρα μου μένει να βρώ χρόνο να το δώ. Μέχρι τότε θα μείνει στη ζελατίνα. Έχω ένα κάρο PC games που έβαλα στόχο να τα δώ, έχω παρατήσει στην μέση Pokemon X, Super Mario 3D Land, Paper Mario 3D.... Έχω και την διπλωματική στη μέση...... 1
forgotten Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εγώ μετά από παρότρυνση από το έταιρων ήμιση, πήρα το Zelda. Τώρα μου μένει να βρώ χρόνο να το δώ. Μέχρι τότε θα μείνει στη ζελατίνα. Έχω ένα κάρο PC games που έβαλα στόχο να τα δώ, έχω παρατήσει στην μέση Pokemon X, Super Mario 3D Land, Paper Mario 3D.... Έχω και την διπλωματική στη μέση...... μεσα σε μια βδομαδα βγαινει η zelda ανετα ,ωραιο παιχνιδι και concept ,προσωπικα τωρα παizω monster hunter αλλα δεν μου αρεσει τοσο το concept
Merdock Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μεσα σε μια βδομαδα βγαινει η zelda ανετα ,ωραιο παιχνιδι και concept ,προσωπικα τωρα παizω monster hunter αλλα δεν μου αρεσει τοσο το concept Και μέσα σε 2 μέρες βγαίνει.Θα έλεγα και μια αλλά ντάξει πρέπει να ρίξεις πολύ κάψιμο 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εγώ μετά από παρότρυνση από το έταιρων ήμιση, πήρα το Zelda. Τώρα μου μένει να βρώ χρόνο να το δώ. Μέχρι τότε θα μείνει στη ζελατίνα. Έχω ένα κάρο PC games που έβαλα στόχο να τα δώ, έχω παρατήσει στην μέση Pokemon X, Super Mario 3D Land, Paper Mario 3D.... Έχω και την διπλωματική στη μέση...... Ο μονος λογος που απεφυγα το Zelda ειναι γιατι πολυ απλα μπορω να το εχω κυριολεκτικα οποτε θελω μιας και αποθεμα υπαρχει μπολικο. Τα παραπανω παιχνιδια ειναι αρκετα ποιο δυσκολα να βρεθουν και οι τιμες τους παιζουν πολυ ασχημα σκαμπανεβασματα. Τουλαχιστον το Zelda ξερω εξ΄αρχης οτι οποτε και να παω να το παρω και θα ειναι διαθεσιμο και θα ειναι στανταρ στα 35-40 ευρω οποτε...
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τελικα με αυτα και αυτα που διαβασα παραγγειλα το Bravely Default μιας και τελικα πραγματι δεν εχουν σχεση τα DLC με το κανονικο περιεχομενο και ισσοροπια του παιχνιδιου. Διαβασα διαφορα reviews και εντυπωσεις και πηρα την αποφαση αυτη. Επισης δεν ηξερα απο πριν οτι προκειται για κανονικο τιτλο Final Fantasy απλα με αλλο ονομα και συγκεκριμενα final fantasy 4 heroes of light 2 αν το εβγαζαν με το "κανονικο" του ονομα. Καθως φτανω προς το τελος του Persona 4 Golden θελω ενα καλο RPG σαν συνεχεια στο ιδιο ιαπωνικο στυλ. Με το χερι στο buy για το Etrian Odyssey 4 ημουν αλλα μιας και οι τιμες τους ειναι ιδιες τελικα ειπα να το ψαξω περισσοτερο. Βαλε και το γεγονος οτι δεν τελειωσα ακομα το Strange Journey και ετσι εχω ηδη ενα FPS coridor RPG για να παιξω πριν προχωρησω στο επομενο. Φαινεται επισης να ειναι και σχετικα "σπανιο" παιχνιδι για να αγορασεις οποτε οποιος προλαβει προλαβε. Τον επομενο μηνα μαλλον ομως θα την κανω και την κινηση για το Etrian Odyssey 4. Ελπιζω να εχεις αντισωματα στον σαδισμο...
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεδομενου οτι ειμαι τρελος φαν των SMT παιχνιδιων μαλλον εχω γιατι ολα ειναι hardcore και ισως σαδιστικα εν μερη.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεδομενου οτι ειμαι τρελος φαν των SMT παιχνιδιων μαλλον εχω γιατι ολα ειναι hardcore και ισως σαδιστικα εν μερη. Nope. Το συγκεκριμενο ειναι το πιο σαδιστικο απολα. Για την ακριβεια, It rules them all...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα