Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για μένα αξίζει η αγορά του Bravely! Εγώ το έχω απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας..και πιστεύω πώς θα ξεκολλήσεις απο το Fire Emblem! Οσο για το Zelda,αν δεν έχεις παίξει το ΟοΤ δεν μπορέις να μπεις στο κλίμα του ALBW;; Φυσικά και μπορείς, είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Επίσης είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Το ΟοΤ είναι 3rd-person, το ALBW είναι κλασικό top-down. Απλά για μένα αν δεν έχεις παίξει το OoT ποτέ στη ζωή σου, τότε ανάμεσα στο OoT και στο ALBW, προτείνω το OoT.
gkalas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Βασικα το Link τo the past πρεπει να παιξει καποιος.
Andre85 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Φυσικά και μπορείς, είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Επίσης είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Το ΟοΤ είναι 3rd-person, το ALBW είναι κλασικό top-down. Απλά για μένα αν δεν έχεις παίξει το OoT ποτέ στη ζωή σου, τότε ανάμεσα στο OoT και στο ALBW, προτείνω το OoT. ok! To ΟοΤ το έχω παίξει για λίγο στο 3DS ενός φίλου μου! το ALBW το έχω δεί που το έπαιζε ενα παιδί στο λεωφορείο αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά... Βασικα το Link τo the past πρεπει να παιξει καποιος. Αυτό ναι..πρέπει να το ξαναπαίξω!
guardianx71 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά , ξέρω ότι είναι offtopic και συγνώμη, αλλά ,μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε μία τίμια τιμή για ένα 3dsxl white σε υπεράριστη κατάσταση με sceenprotector από την αρχή , χωρίς γρατζουνιά ούτε οθόνες ούτε σώμa , στο κουτί του και με όλα τα manual ar κτλ , και εγκατεστημένα τα mario kart 7 , supermario 3d land , fire emblem awakening , pokemon mystery dungeon :gates to infinity ΚΑΙ το zelda : A link between worlds από το eshop?
skar1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά , ξέρω ότι είναι offtopic και συγνώμη, αλλά ,μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε μία τίμια τιμή για ένα 3dsxl white σε υπεράριστη κατάσταση με sceenprotector από την αρχή , χωρίς γρατζουνιά ούτε οθόνες ούτε σώμa , στο κουτί του και με όλα τα manual ar κτλ , και εγκατεστημένα τα mario kart 7 , supermario 3d land , fire emblem awakening , pokemon mystery dungeon :gates to infinity ΚΑΙ το zelda : A link between worlds από το eshop? 200€ σαν πακετο και θα φυγει ευκολα. Προσωπικα θα το εσπαγα σε κομματια και θα εβγαζα περισσοτερα. πχ 170 3ds xl και απο 20ευρω τα mario ,25 fire emblem.
guardianx71 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Και τα 5 είναι από το eshop. Αφού είναι από το eshop, δεν σπάει... οι άδειες είναι περασμένες στην κονσόλα... αλλά 200 με 5 παιχνίδια? Και αγορασμένο από Ελλάδα τον 1 του 2013 , άρα εντός εγγύησης .Και έχω και αρκετά άλλα σε κασέτες...
skar1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Και τα 5 είναι από το eshop. Αφού είναι από το eshop, δεν σπάει... οι άδειες είναι περασμένες στην κονσόλα... αλλά 200 με 5 παιχνίδια? Και αγορασμένο από Ελλάδα τον 1 του 2013 , άρα εντός εγγύησης .Και έχω και αρκετά άλλα σε κασέτες.. Δεν διαβασα καλα οτι ειναι ολα εγκατεστημενα. Οποτε 230-240€ καλα ειναι. Τα εγκατεστημενα δεν εχουν μεταπωλητικη αξια. Σκεψου οτι εχει παιξει και στα 150-160€ το xl και με δωρο παιχνιδι σε cartridge.
guardianx71 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Βρε ναι , εντάξει. Με 2-3 παιχνίδια και εγώ θα το θεωρούσα δίκαιο. Αλλά με 5 εκ των οποίων τα 4 να είναι ΑΑΑ τίτλοι... δεν θα το έδινα στην τελική
Andre85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Zelda:A link Betwwen Worlds μέσω eshop να ρωτήσω..Πείτε το κατεβάζω..αν γίνει καμία βλακεία και διαγραφεί το παιχνίδι -λόγω του μικρού μου αδερφού- το παιχνίδι μπορώ να το κατεβάσω πάλι ή πρέπει να πληρώσω πάλι;;
skar1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Zelda:A link Betwwen Worlds μέσω eshop να ρωτήσω..Πείτε το κατεβάζω..αν γίνει καμία βλακεία και διαγραφεί το παιχνίδι -λόγω του μικρού μου αδερφού- το παιχνίδι μπορώ να το κατεβάσω πάλι ή πρέπει να πληρώσω πάλι;; Οσες φορες θες. Αρκει να ειναι με τον λογαριασμο σου στο e-shop και την ιδια κονσολα αν δεν κανω λαθος.
lak10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Inazuma Eleven 3 τα πιο πεταμενα 40 ευρω της ζωης μου τι χαλι ειναι αυτο ουτε το πρωτο κεφαλαιο δεν μπορεσα να τελειωσω ποδοσφαιρακι με stylus απλα αισχος
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καταφερες και εσυ και αγορασες licensed anime παιχνιδι. Σαν πρωταρης την πατησες? Δεν εχεις μαθει ακομα οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων ενα τετοιο παιχνιδι θα ειναι το -παρα πολυ- απλως καλουτσικο?
lak10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 οντως περι κατορθωματος προκειται τι να πω ημουν φαν παλαιοτερου τετοιου anime (επαιζε στο alter) το σκεφτηκα σαν ενα rpg με λιγο απο ποδοσφαιρο αλλα αυτο ειναι μονο μπλα μπλα πηγαινε εκει μιλα σε εκεινον βρες τον ταδε.προτιμω να μαζευω μηλα (που ειναι τοπικο προιον) στο Animal Crossing
DJTaurus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Nintendo 3DS game sales jumped 45% in 2013 as hardware hit record numbershttp://www.slashgear.com/nintendo-3ds-game-sales-jumped-45-in-2013-as-hardware-hit-record-numbers-10312787/Yoshi's New Island Release Date Aims For Marchhttp://www.escapistmagazine.com/news/view/131203-Yoshis-New-Island-Release-Date-Aims-For-March#QxoWzotHkSHm61UP.99[video=youtube;rHPQFUc3mqc]
Merdock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Inazuma Eleven 3 τα πιο πεταμενα 40 ευρω της ζωης μου τι χαλι ειναι αυτο ουτε το πρωτο κεφαλαιο δεν μπορεσα να τελειωσω ποδοσφαιρακι με stylus απλα αισχος Διαφωνώ,είναι παιχνιδάρα. Το κακό είναι ότι έχει αρκετό μπλα μπλα και αρκετά παιδικό σενάριο αλλά το gameplay του τα σπάει.Δυστυχώς δεν έχει online multiplayer με αποτέλεσμα όταν το τερματίζεις να μην έχεις κίνητρο να κάτσεις να ξεκλειδώσεις και άλλους παίκτες,ανεβάσεις το lvl των παικτών κτλ. Και ένα review του παιχνιδιού http://www.ninty.gr/content.php?r=2442-Review-Inazuma-Eleven-3-Lightning-Bolt-%283DS%29
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα