Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις παρελαβα :)

λεει Ver. 4.1.0-8E

αρα λογικα ειμαι οκ για καρτα.

Το κακο ειναι οτι εβαλα να παιξω το Sonic Generations που ειναι παιχνιδι του 2011 και μου ζηταει να κανει update στην εκδοση 5.1 !!! ...δεν ειμαστε καλα....

Οποτε δεν θα παιξω τιποτα προς το παρον, διοτι λεω να το ψαξω για το θεμα της 3D καρτας

στα DSi ειχα την ACE3DS Plus καρτα, οποτε επαιξε αμεσως και στο 3DS τα απλα παιχνιδια.

ΥΓ.

για πειτε καμμια προσφορα σε προστατευτικες ζελατινες οθονης

sattack ποιο 3ds πηρες και απο που? γιατι μας ενδιαφερει το firmware

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα παραγγειλει αυτη την προσφορα που συζηταγαμε και εδω, μερικες σελιδες πιο πισω, το black-blue απο το amazon.co.uk στις 125 λιρες.

ΥΓ

τρελλο χρηματιστηριο ομως.

πηγε 125 - 180 - 135 - 160

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,
Μου έκαναν εχθές δώρο ένα 3dsxl(ZALBTW edition) και εδώ και ώρες προσπαθώ να κάνω login στο e-shop με το nintendoID μου και μου βγάζει το error 011-3058.
Φταίνε οι servers σωστά ;

Και επίσης τώρα που το θυμήθηκα,έβαλα το Pin απο την κάρτα που είχε μέσα και έφτιαξα account για το Nintendo club(με τις οδηγίες ενός φίλου πιο πίσω έβαλα σωστά regions κτλπα.),τώρα χρειάζομαι και κάποιο άλλο pin για να μου δώσει το Mario 3d land ή όταν(άμα) καταφέρω να μπω στο store θα μου το δώσει;Το Zelda να φανταστώ δεν έχει,οπότε πρέπει να πάρω game και να είμαι και τυχερός ώστε να έχει pin μέσα;

υγ.Δεν έχω κάνει ακόμα redeem το Zelda...

Βλέπω τα forum έχουν γεμίσει οπότε ουφ,δεν έκανα κάτι λάθος εγώ: http://techforums.nintendo.com/message/121111#121111

EDIT:

Μην μπείτε στον κόπο τα έλυσα όλα τα προβλήματα :P

Επεξ/σία από interkirilos
Δημοσ.

Καλημέρα,

Μου έκαναν εχθές δώρο ένα 3dsxl(ZALBTW edition) και εδώ και ώρες προσπαθώ να κάνω login στο e-shop με το nintendoID μου και μου βγάζει το error 011-3058.

Φταίνε οι servers σωστά ;

Και επίσης τώρα που το θυμήθηκα,έβαλα το Pin απο την κάρτα που είχε μέσα και έφτιαξα account για το Nintendo club(με τις οδηγίες ενός φίλου πιο πίσω έβαλα σωστά regions κτλπα.),τώρα χρειάζομαι και κάποιο άλλο pin για να μου δώσει το Mario 3d land ή όταν(άμα) καταφέρω να μπω στο store θα μου το δώσει;Το Zelda να φανταστώ δεν έχει,οπότε πρέπει να πάρω game και να είμαι και τυχερός ώστε να έχει pin μέσα;

υγ.Δεν έχω κάνει ακόμα redeem το Zelda...

Βλέπω τα forum έχουν γεμίσει οπότε ουφ,δεν έκανα κάτι λάθος εγώ: http://techforums.nintendo.com/message/121111#121111

EDIT:

Μην μπείτε στον κόπο τα έλυσα όλα τα προβλήματα :P

δεν μου λες και εμενα γιατι μολις αγορασα το bundle me to zelda και εγω και δεν μου βλεπει το παιχνιδι αλλα μονο την κονσολα...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα 3ds XL και επειδή παίζει να έρθει με firmware>4.5, υπάρχει περίπτωση να βγει αργότερα κάποια καρτα που να "σπάει" firmware>4.5 ?

Ποια κάρτα θεωρείται αυτή τη στιγμή η καλύτερη?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα 3ds XL και επειδή παίζει να έρθει με firmware>4.5, υπάρχει περίπτωση να βγει αργότερα κάποια καρτα που να "σπάει" firmware>4.5 ?

Ποια κάρτα θεωρείται αυτή τη στιγμή η καλύτερη?

Καλησπερα και καλη χρονια.

http://www.insomnia.gr/topic/464233-the-official-flashcarts-info-for-ds-and-3ds-topic/?p=52895250

Η gateway.

• Moderators
Δημοσ.

Έχει παίξει κανένας το Bravely Default; Αξίζει η αγορά του; Μετά το ALBW και αφού τερματίζω για δεύτερη φορά το Fire Emblem, ψήνομαι να το τσιμπήσω.

Το θέμα είναι πως είμαι αρκετά προβληματισμένος με το microtransactions system. Αν δεν θελήσω να αγοράσω τίποτα, θα τα βρω πολύ μπαστούνια στο παιχνίδι; Ή με grinding είναι αχρείαστα τα microtransactions;

Δημοσ.

Έχει παίξει κανένας το Bravely Default; Αξίζει η αγορά του; Μετά το ALBW και αφού τερματίζω για δεύτερη φορά το Fire Emblem, ψήνομαι να το τσιμπήσω.

Το θέμα είναι πως είμαι αρκετά προβληματισμένος με το microtransactions system. Αν δεν θελήσω να αγοράσω τίποτα, θα τα βρω πολύ μπαστούνια στο παιχνίδι; Ή με grinding είναι αχρείαστα τα microtransactions;

Σε πολλα ξενα forum λενε οτι δεν χρειαζεσαι τα microtransactions.

Εμενα με ειχε προβληματισει αυτο( microtransaction),αλλα αφου δεν παιζει ρολο,τοτε ισως να αξιζει η αγορα.Απο την αλλη,αν το αγορασουμε,ειναι σαν να δεχομαστε την τακτικη των mictrotransactions.Ετσι μου φαινεται... :unsure:

Δημοσ.

Ως κάτοχος του Bravely Default μπορώ να πω πως ναι αξίζει η αγορά του.

Αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις τα microtransactions δεν το χρησιμοποιείς. Αυτό δεν επηρεάζει το παιχνίδι.

Εγώ έχω ήδη 62 ώρες παιχνιδιού και μπορώ να πω ότι χρησιμοποίησα το bravely Second -μηχανισμός για τα SP- μόνο 1 φορά σε έναν αρχηγό και αυτό γιατί σου λέει το παιχνίδι να το χρησιμοποιήσεις (για να μάθεις την λειτουργία του!)

Οπότε ναι,αξίζει η αγορά του!!!!

Εγώ αναρωτιέμαι αν αξίζει να αγοράσω το ALBW....

Δημοσ.

Andre χθες ξεκινησα το Zelda και κινειται σε επικα επιπεδα ανταξια του προκατοχου του.Ειναι κλασσικο Zelda που σταματας με το ζορι για να φας και ξαναπεφτεις με τα μουτρα.Τσιμπα το χωρις δευτερη κουβεντα.

Δημοσ.

Andre χθες ξεκινησα το Zelda και κινειται σε επικα επιπεδα ανταξια του προκατοχου του.Ειναι κλασσικο Zelda που σταματας με το ζορι για να φας και ξαναπεφτεις με τα μουτρα.Τσιμπα το χωρις δευτερη κουβεντα.

Αυτό το έχω πάθει και με το Brvely Default και με το Fire Emblem...Εφόσον είναι αυτής της κατηγορίας πάω να το αγοράσω!

-Thanks-

Δημοσ.

Ειναι 2 κορυφαια παιχνιδια αυτα που εγραψες και το Zelda ειναι ενα ακομα.Ουτε για πλακα δε χανεις τετοιο παιχνιδι.

• Moderators
Δημοσ.

Ως κάτοχος του Bravely Default μπορώ να πω πως ναι αξίζει η αγορά του.

Αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις τα microtransactions δεν το χρησιμοποιείς. Αυτό δεν επηρεάζει το παιχνίδι.

Εγώ έχω ήδη 62 ώρες παιχνιδιού και μπορώ να πω ότι χρησιμοποίησα το bravely Second -μηχανισμός για τα SP- μόνο 1 φορά σε έναν αρχηγό και αυτό γιατί σου λέει το παιχνίδι να το χρησιμοποιήσεις (για να μάθεις την λειτουργία του!)

Οπότε ναι,αξίζει η αγορά του!!!!

Δηλαδή να το τσιμπήσω στο e-shop για 39 λίρες; Δεν παίζει πουθενά μεταχειρισμένο, γμτ. Και χρειάζομαι ένα παιχνίδι στο 3DS να ξεκολλήσω από το Fire Emblem, στο οποίο έχω φτάσει αισίως τις 140 ώρες.

Εγώ αναρωτιέμαι αν αξίζει να αγοράσω το ALBW....

Εξαρτάται. Για μένα είναι υπερεκτιμημένο παιχνίδι. Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν είναι παιχνίδι του 10/10 και σίγουρα είναι μέσα στα πέντε καλύτερα του 3DS, αλλά εάν έχεις παίξει όλα τα Zelda από 2-3 φορές το καθένα (όπως εγώ), δεν θα είναι το παιχνίδι που θα πεις ουάου.

Για μένα προηγείται να παίξει το στο OoT κάποιος που δεν το έχει παίξει, παρά να ξεκινήσει από το ALBW στο 3DS.

Δημοσ.

Δηλαδή να το τσιμπήσω στο e-shop για 39 λίρες; Δεν παίζει πουθενά μεταχειρισμένο, γμτ. Και χρειάζομαι ένα παιχνίδι στο 3DS να ξεκολλήσω από το Fire Emblem, στο οποίο έχω φτάσει αισίως τις 140 ώρες.

Εξαρτάται. Για μένα είναι υπερεκτιμημένο παιχνίδι. Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν είναι παιχνίδι του 10/10 και σίγουρα είναι μέσα στα πέντε καλύτερα του 3DS, αλλά εάν έχεις παίξει όλα τα Zelda από 2-3 φορές το καθένα (όπως εγώ), δεν θα είναι το παιχνίδι που θα πεις ουάου.

Για μένα προηγείται να παίξει το στο OoT κάποιος που δεν το έχει παίξει, παρά να ξεκινήσει από το ALBW στο 3DS.

Για μένα αξίζει η αγορά του Bravely!

Εγώ το έχω απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας..και πιστεύω πώς θα ξεκολλήσεις απο το Fire Emblem!

Οσο για το Zelda,αν δεν έχεις παίξει το ΟοΤ δεν μπορέις να μπεις στο κλίμα του ALBW;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...