Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω γενικά δεν άντεχα καθόλου το 3d. Με πονούσαν πάρα πολύ τα μάτια όποτε το άνοιγα και οι μόνες φορές που το είχαν on ήταν στο ελάχιστο.

Πιθανόν να μην έχει καμία σχέση αλλα είμαι σε φάση που δεν μπορώ να εστιάσω 100%. Είναι 99% (τυχαίο αριθμοί) και αυτή η μικροθολούρα είναι πολύ ενοχλητική και κουραστική για το μάτι. Τώρα που προσπαθώ να επαναφέρω το 100% έχω τις ίδιες ακριβώς ενοχλήσεις που είχα όταν είχα ανοιχτό το 3d. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση μπορεί να είναι και άμεσα συνδεδεμένο μιας και ποτέ δεν είχα ανεκτικότητα στο 3d και ίσως με τις πολλές ώρες στο 3ds βγήκα εκτός ορίων.

Τώρα πάω πάλι οφθαλμίατρο. Για μένα όποιος γενικά δεν έχει μάτι που αντέχει το 3d (και απο ταινίες ακόμα) να προσέχει και κατα προτίμηση να μη το χρησιμοποιεί και καθόλου. Δε την εύχομαι σε κανέναν αυτή την ενόχληση.

Για την ιστόρια δεν έχω κανένα οπτικό πρόβλημα/γυαλιά κτλ.

μπορει να εχεις λιγο υπερμετρωπια ή/και αστιγματισμο και γι αυτο να δυσκολευεσαι στην εστιαση

και μπορει να εισαι "οριακος στο να κανεις στραβισμο" και οι διαφορετικες εικονες για καθε ματι του 3D να σε κανουν να πλησιαζεις/υπερβαινεις αυτο το οριο και η ολη προσπαθεια να σε κουραζει παρα πολυ.

γενικα, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, οποτε ειναι λογικο που αλλοι παιζουν 3d στο φουλ και δεν τρεχει τιποτα, και αλλοι ζοριζονται πολυ.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορει να εχεις λιγο υπερμετρωπια ή/και αστιγματισμο και γι αυτο να δυσκολευεσαι στην εστιαση

και μπορει να εισαι "οριακος στο να κανεις στραβισμο" και οι διαφορετικες εικονες για καθε ματι του 3D να σε κανουν να πλησιαζεις/υπερβαινεις αυτο το οριο και η ολη προσπαθεια να σε κουραζει παρα πολυ.

γενικα, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, οποτε ειναι λογικο που αλλοι παιζουν 3d στο φουλ και δεν τρεχει τιποτα, και αλλοι ζοριζονται πολυ.

Με έχουν δεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες κυριολεκτικά 6 οφθαλμίατροι και το μόνο που μπόρεσαν να βρούν είναι ξηροφθαλμία. Όραση 10/10 και τίποτα απο αστιγματισμούς κτλ. Οπτικά νεύρα, πιέσεις τα πάντα οκ.

Ο τελευταίος το απέδωσε στην κούραση κάτι που μου κάνει πολύ λογικό γιατί δεν είχα καμία ανοχή στο 3d εξαρχής και το καταλάβαινα οτι με ενοχλούσε ακόμα και στο ελάχιστο. (κούραση γενικά απο pc κτλ αλλα εγώ το αποδίδω άμεσα εκεί)

Όσο για στραβισμό κτλ ρώτησα αντίστοιχα αλλα το απέκλεισαν λόγω ηλικίας. Go figure. 

Τέλος πάντων γενικά αν βλέπετε οτι σας ενοχλεί απλα κλείστε το ρημάδι μη σας έρθει και σας κανένα ξαφνικό. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο ούτως η άλλως.

Δημοσ.

Εγω πάντως δεν μπορώ να κάνω register το 3DS XL στο http://www.nintendo.co.uk/

Μαλλον καταλαβαινει οτι το pin ειναι απο Ελληνικο προιον.

Εχει καταφερει κανενας να κανει register κονσολα + game για το promotion του mario 3D Land ; Αυτό που προτείνει ο guardian στις προηγουμενες σελίδες φαίνεται να μην δουλευει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμ..

Το pin μου το δεχεται,αλλα οταν δινω τα στοιχεια μου ( username,mail κτλ ) και παταω register μου βγαζει σφαλμα.

Ελεγα μηπως φταιει οτι στο region γραφει UK/Ireland

edit: Έκανα χαζομάρα στα στοιχεια.Στην ημερομηνια γεννησης ήθελε δύο ψηφία για μέρα/μήνα :-(

Επεξ/σία από ChRis6
Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι το πρώτο στην Ιαπωνία το κατέβασαν πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι , και βγάζουν από αυτό 4 μύρια δολάρια ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ  , φαντάζεσαι που θα φτάσουν και πωλήσεις του Z

Δημοσ.

προσωπικά δεν το ήξερα το παιχνίδι, σήμερα που είδα τα weekly sales λέω wtf ,πάω και το βλέπω ,φοβερό είναι, μια μίξη puzzle με rpg/pokemon elements αν έχει πολλά μίνιονς θα είναι πολύ fun

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους . Μόλις απέκτησα και εγώ ένα 3ds (το XL Zelda pack Για την ακρίβεια) . 

Διάβασα εδώ ότι είναι καλύτερα να κάνω register στο Βρετανικό site . Επειδή είμαι εντελώς ψαράς  :fear: ρωτάω (και συγνώμη εάν υπάρχουν και αλλού οι απαντήσεις αλλά έψαξα περίπου 10 σελίδες πίσω και δεν καλύφθηκα

1) Τι ακριβώς κερδίζουμε με την καταχώρηση στο UK ?

2) Για την εγγραφή θα χρησιμοποιήσω τον κωδικό που είχε το 3ds στην συσκευασία ?

3) Η όλη διαδικασία είναι αναστρέψιμη ή μόνιμη και αν είναι μόνιμη υπάρχει κάποια επίπτωση ?

4) Επειδή ακόμα δεν το έχω ανάψει το μηχάνημα , υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην διαδικασία ?

5) Εάν κάνω εγγραφή στο αγγλικό site το voucher για το Zelda θα ισχύει ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους . Μόλις απέκτησα και εγώ ένα 3ds (το XL Zelda pack Για την ακρίβεια) . 

Διάβασα εδώ ότι είναι καλύτερα να κάνω register στο Βρετανικό site . Επειδή είμαι εντελώς ψαράς  :fear: ρωτάω (και συγνώμη εάν υπάρχουν και αλλού οι απαντήσεις αλλά έψαξα περίπου 10 σελίδες πίσω και δεν καλύφθηκα

1) Τι ακριβώς κερδίζουμε με την καταχώρηση στο UK ?

2) Για την εγγραφή θα χρησιμοποιήσω τον κωδικό που είχε το 3ds στην συσκευασία ?

3) Η όλη διαδικασία είναι αναστρέψιμη ή μόνιμη και αν είναι μόνιμη υπάρχει κάποια επίπτωση ?

4) Επειδή ακόμα δεν το έχω ανάψει το μηχάνημα , υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην διαδικασία ?

5) Εάν κάνω εγγραφή στο αγγλικό site το voucher για το Zelda θα ισχύει ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

1) Digital download για το super mario 3d land

http://www.nintendo.co.uk/Campaigns/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion-831595.html

2) Ναι κανεις δηλαδη register την κονσολα σου με τον κωδικο αυτο

3) Δεν σε πιανω 

4) Οχι 

5) Ναι μονο ετσι θα ισχυει, ορισε απο το 3ds σου σαν χωρα UK αλλιως δεν παιζει να παρεις τιποτα απο Ελλαδα

Δημοσ.

Για ποσταρε οταν σου ερθει με τι firmware θα ειναι. Λογικα θα εχει μεγαλυτερο απο 4.5 αλλα ποτε δεν ξερεις.

Οχι σε ρωταει αν θες να κανεις το update αν βαλεις ενα παιχνιδι 2 φορες αν δεν κανω λαθος.

Απλα απενεργοποιεις το wifi και δεν εχεις το κινδυνο για update μεσω του e-shop αν εχεις <4.5.

μολις παρελαβα :)

λεει Ver. 4.1.0-8E

αρα λογικα ειμαι οκ για καρτα.

Το κακο ειναι οτι εβαλα να παιξω το Sonic Generations που ειναι παιχνιδι του 2011 και μου ζηταει να κανει update στην εκδοση 5.1 !!! ...δεν ειμαστε καλα....

Οποτε δεν θα παιξω τιποτα προς το παρον, διοτι λεω να το ψαξω για το θεμα της 3D καρτας

στα DSi ειχα την ACE3DS Plus καρτα, οποτε επαιξε αμεσως και στο 3DS τα απλα παιχνιδια.

ΥΓ.

για πειτε καμμια προσφορα σε προστατευτικες ζελατινες οθονης

post-41359-0-80271300-1387798906_thumb.jpg

Δημοσ.

1) Digital download για το super mario 3d land

http://www.nintendo.co.uk/Campaigns/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion-831595.html

2) Ναι κανεις δηλαδη register την κονσολα σου με τον κωδικο αυτο

3) Δεν σε πιανω 

4) Οχι 

5) Ναι μονο ετσι θα ισχυει, ορισε απο το 3ds σου σαν χωρα UK αλλιως δεν παιζει να παρεις τιποτα απο Ελλαδα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Φαίνεται όμως ότι την πάτησα γιατί 

1ον στο link που αναφέρεις λέει ότι πρέπει να καταχωρήσουμε το game μετά της 27 Ιανουαρίου (ενώ εγώ το κατέβασα ήδη) .....

2ον Δυστυχώς μέχρι να πιάσω εγώ το μηχάνημα στα χέρια μου το είχε πιάσει η γυναίκα μου και το σετάρισε (Με Region Greece ) ... Τώρα πάω να αλλάξω το Region και μου λέει ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το SHop και το MII Universe (και έχω ήδη κατεβάσει το Zelda) ... 

Στο 4 του αρχικού post αναφερόμουν ουσιαστικά σε αυτό το θέμα , δηλαδή στο ότι εάν δηλώσεις ένα Region μετά δεν αλλάζει το οποίο μάλλον εγώ έπαθα αλλά με Ελλάδα ... Οπότε τζίφος από ότι κατάλαβα ?

Δημοσ.

klainmaingr, για το θέμα με τα μάτια να πώ ότι και εγώ στην αρχή είχα θέμα.

Με το 3d από τη μέση και πάνω είχα προβλήματα εστίασης και στο μισάωρο είχα αίσθηση μεγάλης κούρασης σαν να αληθώριζα για πολύ ώρα.

Με το 3d στο ελάχιστο μπορούσα να παίξω καμιά ωρίτσα χωρίς προβλήματα εστίασης πρίν να έχω τα ίδια αποτελέσματα κουρασης και αίσθησης αληθωρίσματος.

Μετά από δυό μέρες τα μάτια συνήθισαν και μπόρεσα να ανεβάσω λίγο το 3d. Σταδιακά, και μετά από αρκετές μέρες (μπορεί και μήνα) ήμουν σε θέση να παίζω με φούλ 3d, αλλά όχι σε όλα τα παιχνίδια.

Τώρα είμαι ΟΚ και δεν έχω ούτε αίσθηση κούρασης ούτε εστίασης.

hamilton_01.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...