sattack Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 To amazon.co.uk έχει το μπλε 3ds xl στα 158Ε ( 134 λίρες ) με μεταφορικά. Πάρε αυτό με μια φτηνή κάρτα για ds games. Σε κανά χρόνο αν έχεις βαρεθεί τα παιχνίδια του ds παίρνεις και καμιά gateway ( που ελπίζω να έχει πέσει σε τιμή και να έχει γίνει πιο σταθερή σε αναβαθμίσεις ). μολις μπηκα για να ποσταρω αυτο και βλεπω οτι το εχεις ηδη ποσταρει εσυ απο το πρωι ! ειναι αστερι αυτο το φορουμ ! εγω παντως μολις το πετυχα, εψαξα λιγο και ειδα οτι αλλη παρομοια τιμη δεν παιζει (ειδικα που για μενα εδω που μενω δεν εχει ουτε μεταφορικα), και το παρηγγειλα. εχω 2 παλια DSi με καρτες για roms για να παιζουν τα παιδια. αυτες θα παιζουν τα απλα DS παιχνιδια στο 3DS ? ομως επειδη υπαρχουν τα DSi , το 3DS αγοραστηκε πιο πολυ για να παιζουν τα 3DS παιχνιδια σκεφτομαι αν πρεπει να το ψαξω το θεμα της gateway. Eσεις τι γνωμη εχετε? με το οnline που γραφει ο φιλος πιο πανω οτι θα χασουμε, τι ακριβως παιζει? Τα παιδια θελουν απλως να παιζουν κανενα παιχνιδι μονα τους. Αν το μονο που θα χασουν ειναι τιποτα multiplayer games online σαν αυτα που εχουν τα pc και τα xbox/ps, τοτε δεν νομιζω οτι ειναι και τιποτα ιδιαιτερο για μας. ΥΓ τωρα ειδα αυτα που λετε για firmware. προς το παρον πηρα μαζι μονο το Sonic Generations 3DS επειδη ηταν σε χαμηλη τιμη. Αυτο ειναι 2 χρονια παλιο, πιστευω να μην μου πειραξει το firmware. Update στο firmware γινεται υποχρεωτικα απο τα παιχνιδια μολις τα βαλεις μεσα ή μπορεις να επιλεξεις καποια ρυθμιση ωστε να μην γινει? Αν γινει update, μετα κινδυνευω να μην παιζει στο μελλον και η gateway, σωστα?
hikesl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οι καρτες που έχεις για το dsi δεν ξέρω αν θα παίζουν στο 3ds. (το πιθανότερο είναι όχι) Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν 2 ειδών κάρτες 1. η gateway (και τώρα τελευταία και μερικοί κλώνοι της ) που παίζουν 3ds roms αλλά μέχρι firmware 4.5. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάς μερικά καινούρια παιχνίδια όπως ποκεμον/ζελντα. Ξεχνάς το ον λαιν κομάτι και την πρόσβαση στο eshop/miiverse αφού απαιτείται ver 7 για το τελευταίο. 2. όλες οι άλλες (r4/DSTWO) οι οποίες κάνουν ότι και οι κάρτες που έχεις αλλά στο 3ds. To βασικό με αυτές είναι να ανανεώνεις πρώτα την κάρτα και μετά το 3ds σε κάθε νέα ανανέωση του firmware. Για μένα ξεκίνα με τίτλους που είναι σε προσφορά ( βασικά όλοι οι τίτλοι εκτός της νιντέντο ) . Ψάξε και σε ebay για μεταχειρισμένα. Αφού είσαι ευρώπη σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερη αγορά ακόμα και σε τοπικά καταστήματα.
sattack Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. για τις καρτες αν ειναι θα γραψω στο αντιστοιχο θεμα. εδω να ρωτησω λιγο παλι, τι διαφορες εχει το 3DS με το παλιο DS σε σχεση με το οnline και με το eshop που αναφερθηκαν? τι κανεις με αυτα, χοντρικα?
hikesl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είχα ds οπότε ας γράψει κάποιος που είχε. Στο 3ds το eshop χρησιμεύει στο να κατεβάζεις ψηφιακά παιχνίδια ( στην ίδια τιμή όμως ) , να κατεβάζεις demo κτλ. Τίποτα που να σου λείψει. Το μόνο χρήσιμο είναι οι προσφορές του uk club , της μορφής αν έχεις αυτό το παιχνίδι κατεβάζεις δωρεάν και αυτό. Μερικά παιχνίδια υποστηρίζουν On line Play , αλλά και πάλι δεν το εχω δοκιμάσει για να ξέρω πόσο καλά παίζει. Γι αυτό σου πρότεινα να περιμένεις πριν πάρεις κάρτα. Να δεις αυτά τα χαρακτηριστικά και να αποφασίσεις αν θα σου λείψουν ή οχι. Βέβαια αν σκοπεύεις να πάρεις την getaway τότε ψαχνεις για παλιό firmware και δεν αναβαθμίζεις μέχρι να βγει νέο firmware για την κάρτα.
sattack Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 thanks again! βασικα δεν μπορω να ψαξω 3DS με παλιο firmware γιατι επεσα πανω σε αυτην την προσφορα που ποσταρες κι εσυ και το παρηγγειλα. Θα δουμε με τι FW θα ερθει... μηπως τυχον ξερεις και αυτο που ρωτησα πιο πανω? αν αγορασεις ενα νεο παιχνιδι και το βαλεις μεσα, γινεται υποχρεωτικα update στο firmware? ή μπορεις να επιλεξεις καποια ρυθμιση ωστε να μην γινει?
skar1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 thanks again! βασικα δεν μπορω να ψαξω 3DS με παλιο firmware γιατι επεσα πανω σε αυτην την προσφορα που ποσταρες κι εσυ και το παρηγγειλα. Θα δουμε με τι FW θα ερθει... μηπως τυχον ξερεις και αυτο που ρωτησα πιο πανω? αν αγορασεις ενα νεο παιχνιδι και το βαλεις μεσα, γινεται υποχρεωτικα update στο firmware? ή μπορεις να επιλεξεις καποια ρυθμιση ωστε να μην γινει? Για ποσταρε οταν σου ερθει με τι firmware θα ειναι. Λογικα θα εχει μεγαλυτερο απο 4.5 αλλα ποτε δεν ξερεις. Οχι σε ρωταει αν θες να κανεις το update αν βαλεις ενα παιχνιδι 2 φορες αν δεν κανω λαθος. Απλα απενεργοποιεις το wifi και δεν εχεις το κινδυνο για update μεσω του e-shop αν εχεις <4.5.
Argonautis46 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας κύριοι και κυρίες!! Μου έφεξε η τύχη και χαίρομαι για αυτό! Μου δώσανε σήμερα ενα nintendo ds της ξαδερφούλας μου τη fat έκδοση μαζι με το nentendogs που είχε μαζι με την αγορά του ds και το zelda phandom hourglass (μέγα χαζομάρα για κοριτσάκι) το οποίο μαλιστα της το είχα αγοράσει εγώ πριν κάποια χρόνια. Το ds λοιπόν είναι σα καινούριο. Δεν έπαιξε ποτέ. Στο zelda που είδα το save της έχει 3 καρδούλες μετα απο τόσα χρόνια χαχαχα Οπότε μάλλον θα ακυρώσω το 3ds προς το παρόν. Πήρα μέσω ιντερνετ μια κάρτα r4 απο ένα μαγαζί της Αθήνας και την περιμένω. Πήρα και τηλέφωνο στο μαγαζι και μου είπαν οτι με την fat εκδοση δε θα έχω θέμα. Το θέμα μου όμως είναι άλλο. Μήπως βιάστηκα? Μου φαίνεται οτι παραείναι ακριβή (35 ευρω) σε σχέση με αυτές που βλέπω στο skroutz. Απο τη στιγμή που έχω την fat έκδοση (δλδ παλιό μηχάνημα), λογικά δε θέλει πιό απλή και ταυτόχρονα πιο φθηνή r4????
skar1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας κύριοι και κυρίες!! Μου έφεξε η τύχη και χαίρομαι για αυτό! Μου δώσανε σήμερα ενα nintendo ds της ξαδερφούλας μου τη fat έκδοση μαζι με το nentendogs που είχε μαζι με την αγορά του ds και το zelda phandom hourglass (μέγα χαζομάρα για κοριτσάκι) το οποίο μαλιστα της το είχα αγοράσει εγώ πριν κάποια χρόνια. Το ds λοιπόν είναι σα καινούριο. Δεν έπαιξε ποτέ. Στο zelda που είδα το save της έχει 3 καρδούλες μετα απο τόσα χρόνια χαχαχα Οπότε μάλλον θα ακυρώσω το 3ds προς το παρόν. Πήρα μέσω ιντερνετ μια κάρτα r4 απο ένα μαγαζί της Αθήνας και την περιμένω. Πήρα και τηλέφωνο στο μαγαζι και μου είπαν οτι με την fat εκδοση δε θα έχω θέμα. Το θέμα μου όμως είναι άλλο. Μήπως βιάστηκα? Μου φαίνεται οτι παραείναι ακριβή (35 ευρω) σε σχέση με αυτές που βλέπω στο skroutz. Απο τη στιγμή που έχω την fat έκδοση (δλδ παλιό μηχάνημα), λογικά δε θέλει πιό απλή και ταυτόχρονα πιο φθηνή r4???? Δεν εχω αγορασει απο Ελλαδα αλλα την πηρες τουλαχιστον τριπλασια τιμη απο Κινα. Σε ds fat / lite παιζουν ολες οι καρτες. Το θεμα/topic εδω ειναι για 3ds και οχι nds. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2013 από skar1983
sattack Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Για ποσταρε οταν σου ερθει με τι firmware θα ειναι. Λογικα θα εχει μεγαλυτερο απο 4.5 αλλα ποτε δεν ξερεις. Οχι σε ρωταει αν θες να κανεις το update αν βαλεις ενα παιχνιδι 2 φορες αν δεν κανω λαθος. Απλα απενεργοποιεις το wifi και δεν εχεις το κινδυνο για update μεσω του e-shop αν εχεις <4.5. ευχαριστω. μολις το παραλαβω θα ξαναποσταρω.
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Είχε κανένας θέματα όρασης απο τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με το 3ds? Έχω ένα οπτικο κοκομπλόκο εδώ και καμια βδομάδα και προσπαθώ να εντοπίσω την πηγή του. Έχω πάει φυσικά οφθαλμίατρο κτλ και κάνω as we speak ότι χρειάζεται αλλα προσπαθώ να δώ πώς και γιατί. Η ποσότητα της όρασης είναι άψογη και ουσιαστικά προβληματίζεται η ποιότητα (ψιλοθολούρα σε ορισμένες περιπτώσεις). Το timing συμπίπτει αρκετά με το κάψιμο μου με το super mario 3d land (με ελάχιστα ανοιγμένο το 3d ) και βλέποντας στο νετ είδα οτι και άλλος κόσμος είχε θέμα. Έχει πάθει κανείς κάτι σχετικό;
winmik2kx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Χμμ, ενδιαφέρον. Ως νέος κάτοχος 3ds (αγορά πριν από ~5 εβδομάδες, έχω τελειώσει SM3DL, ALBW και τα 2 με full 3d) δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα στην όραση, αλλά έτυχε σε 2 περιπτώσεις αυτό το διάστημα να έχω τρομερή τάση για εμετό. ΔΕΝ ήταν μετά από παιχνίδι, αλλά με παραξένεψε γιατί ποτέ πριν στη ζωή μου δεν είχα τέτοιο περιστατικό. Μπορεί απλά να πρόκειται για σύμπτωση, αλλά αν τριτώσει το κακό θα κόψω το 3d να δω τι θα γίνει. Φοβάμαι πολύ βέβαια ότι σε τέτοιες περιπτώσεις placebo effects πάνε κι έρχονται...
skar1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εδω και κατι μηνες δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα . Το 3d λιγο πιο κατω απο το max. Βεβαια 2 τιτλους εχω παιξει ολους και ολους. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αν ειμαι κουρασμενο προτιμω χωρις το 3d και πως βλεπω λιγο θολα τους χαρακτηρες σαν να ειναι διπλοι και αυτο μονο στο bravely default ,οχι στο mario and luigi. Εχει ακουστει οτι κανει οντως κακο σε ανηλικα.
Merdock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Έχω το 3DS από τότε που βγήκε,παίζω πάντα με full 3D και έχω παίξει καμιά 20αρια παιχνίδια.Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγω γενικά δεν άντεχα καθόλου το 3d. Με πονούσαν πάρα πολύ τα μάτια όποτε το άνοιγα και οι μόνες φορές που το είχαν on ήταν στο ελάχιστο. Πιθανόν να μην έχει καμία σχέση αλλα είμαι σε φάση που δεν μπορώ να εστιάσω 100%. Είναι 99% (τυχαίο αριθμοί) και αυτή η μικροθολούρα είναι πολύ ενοχλητική και κουραστική για το μάτι. Τώρα που προσπαθώ να επαναφέρω το 100% έχω τις ίδιες ακριβώς ενοχλήσεις που είχα όταν είχα ανοιχτό το 3d. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση μπορεί να είναι και άμεσα συνδεδεμένο μιας και ποτέ δεν είχα ανεκτικότητα στο 3d και ίσως με τις πολλές ώρες στο 3ds βγήκα εκτός ορίων. Τώρα πάω πάλι οφθαλμίατρο. Για μένα όποιος γενικά δεν έχει μάτι που αντέχει το 3d (και απο ταινίες ακόμα) να προσέχει και κατα προτίμηση να μη το χρησιμοποιεί και καθόλου. Δε την εύχομαι σε κανέναν αυτή την ενόχληση. Για την ιστόρια δεν έχω κανένα οπτικό πρόβλημα/γυαλιά κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα