Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν βάλεις ως region το uk...  Τα γράφω αναλυτικά Link.png Site: 4 σελίδες πίσω

Ναι εχεις δικιο δεν το ειδα.

Θα υπαρξει καποιο θεμα αργοτερα αν δηλωσω UK region στην κονσολα ;

Επισης ξερεις μηπως σε ποια παιχνιδια μπορουμε να βρουμε στην ελλαδα club nintendo code για να ολοκληρωθει η διαδικασια ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι εχεις δικιο δεν το ειδα.

Θα υπαρξει καποιο θεμα αργοτερα αν δηλωσω UK region στην κονσολα ;

Επισης ξερεις μηπως σε ποια παιχνιδια μπορουμε να βρουμε στην ελλαδα club nintendo code για να ολοκληρωθει η διαδικασια ;

Α καλά , σώθηκες... ούτε οι ίδιοι δεν νομίζω να ξέρουν. Σίγουρα έχει το monster hunter 3 και νομίζω ότι έχει το bravely default.

Πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν είχα. Τώρα δεν ξέρω βεβαίως με το firmware 7 που είχε ακουστεί ότι θα κλειδώσει στο region που είσαι (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη). Αλλά και έτσι να είναι από την στιγμή που δεν υπάρχει club nintendo στην Ελλάδα, νομίζω ότι το αγγλικό είναι καλύτερο. Ένα πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν κλειδώνει τελικά , είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις download code από άλλες χώρες από το region που είσαι. Δηλαδή το download code του sm3dl που θα πάρεις από το αγγλικό δεν λειτουργεί στο ελληνικό eshop

Α καλά , σώθηκες... ούτε οι ίδιοι δεν νομίζω να ξέρουν. Σίγουρα έχει το monster hunter 3 και νομίζω ότι έχει το bravely default.

Πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν είχα. Τώρα δεν ξέρω βεβαίως με το firmware 7 που είχε ακουστεί ότι θα κλειδώσει στο region που είσαι (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη). Αλλά και έτσι να είναι από την στιγμή που δεν υπάρχει club nintendo στην Ελλάδα, νομίζω ότι το αγγλικό είναι καλύτερο. Ένα πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν κλειδώνει τελικά , είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις download code από άλλες χώρες από το region που είσαι. Δηλαδή το download code του sm3dl που θα πάρεις από το αγγλικό δεν λειτουργεί στο ελληνικό eshop

χμμμ...Μαλιστα ! Ευχαριστω ! Πιστεύεις αξιζει να μεινει κανεις στο Ελληνικο eshop ; Παιζουν ποτε δηλαδη αντιστοιχες προσφορες ;

Αν τελικα δηλωσω region UK,δεν θα υπαρχει προβλημα με τα retail παιχνιδια απο ελλαδα ετσι ; UK και Ελλαδα δεν παίζουν τα ίδια retail λογω EU region ;

Γειά σας παιδια!! Νεος στο forum οπότε, συμπαθάτε με αν αστόχισα  στην επιλογή  thread και για τις nooboερωτήσεις μου....

Θέλω να πάρω λοιπόν ένα nintendo 3ds καθώς την έχω παρατήσει την nintendo για αρκετό καιρό. Mario εχω να παίξω επι εποχής nes :P πλην του μαριο καρτ στο advance οπου ηταν και η τελευταία μου κονσόλα nintendo.

Αρκετά όμως με το ιστορικό μου :) ας πάμε στο ζουμί. 

Ψάχνομαι στα forum και βλέπω για κάτι emunand που εχεις extra παροχές στην κονσόλα σου (νομίζω)... καινούρια firmeware...για  κασέτες που βάζεις ds παιχνίδια και διάφορα τέτοια τα οποία φαντάζουν κινέζικα μπροστα στα μάτια μου.

Αν πάρω καινουριο 3ds με όλα τα superduper extra firmware.. emunands κλπ κλπ θα είμαι κομπλε? χρειάζεται κάποια extra διαδικασία? είναι αυτη η διαδικασία "παράνομη"??

Γενικά ενδιαφέρομαι να μαθω τι παροχές μπορεί να μου προσφέρει η κονσόλα, όχι απαραίτητα το σπάσιμο.. Οποτε δε σας ρωτάω απ'έξω απ'εξω να μου πειτε απλά αν σπάει. :blink:

Αν κάποιος μπορεί να μου ξεδιαλύνει το μυαλό θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα γιατί τώρα με τις γιορτές και τις εκπτώσεις κάτι μπορει να γίνει.

Sry για το σεντόνι αλλά...

Α και μη ξεχάσω.. Σιγουρα όχι PSVita  :-D

Θα συνεχίσω λοιπόν εγω μόνος μου  :-D

Ύστερα απο αρκετό διάβασμα στο forum καταλαβα οτι μπλέχτηκα ακόμα περισσότερο.

Αν κατάλαβα καλά υπάρχουν 2 κάρτες για το 3ds που μπορείς και κατεβάζεις roms για να παίξεις.

Επίσης αυτό μάλλον δε γίνεται σε όλες τις κονσόλες. Άρα άμα πάρω φρέσκια φρέσκια κονσόλα τα χρηστούγεννα, δε θα μπορω να πάρω τετοια κάρτα. ( ε?)

Καλά όλα αυτά αλλά αν έχεις αυτη την κάρτα, είσαι ελεύθερος να μπαίνεις ιντερνετ και να δουλεύεις το παιχνίδι όπως τα αυθεντικά? Επίσης με την κάρτα μpορείς να φορτώσεις extra πράγματα στο  3ds?

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, διαβασα επίσης για ?region?, nintendo club, για περιορισμούς παιχνιδιών, κατι κωδικούς που δε τους δίνουν στην Ελλάδα ενώ, ΟΛΟΙ τους θέλουν παρ' όλα αυτά μπορεις με κάποιο τροπο να τους πάρεις.....

ε κάπου εκεί άρχισε το πραγματικό μπλέξιμο στο μυαλο μου. :mad:

Με βλέπω να παρατάω τις αναζητήσεις και να πάω να πάρω το πρώτο 3ds που θα βρώ μπροστά μου μαζι με την καινούρια κασετα Zelda που περιμένω σα τρελός να παίξω και να τελειώνει η υπόθεση  B)

Θα συνεχίσω λοιπόν εγω μόνος μου  :-D

Ύστερα απο αρκετό διάβασμα στο forum καταλαβα οτι μπλέχτηκα ακόμα περισσότερο.

Αν κατάλαβα καλά υπάρχουν 2 κάρτες για το 3ds που μπορείς και κατεβάζεις roms για να παίξεις.

Επίσης αυτό μάλλον δε γίνεται σε όλες τις κονσόλες. Άρα άμα πάρω φρέσκια φρέσκια κονσόλα τα χρηστούγεννα, δε θα μπορω να πάρω τετοια κάρτα. ( ε?)

Καλά όλα αυτά αλλά αν έχεις αυτη την κάρτα, είσαι ελεύθερος να μπαίνεις ιντερνετ και να δουλεύεις το παιχνίδι όπως τα αυθεντικά? Επίσης με την κάρτα μpορείς να φορτώσεις extra πράγματα στο  3ds?

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, διαβασα επίσης για ?region?, nintendo club, για περιορισμούς παιχνιδιών, κατι κωδικούς που δε τους δίνουν στην Ελλάδα ενώ, ΟΛΟΙ τους θέλουν παρ' όλα αυτά μπορεις με κάποιο τροπο να τους πάρεις.....

ε κάπου εκεί άρχισε το πραγματικό μπλέξιμο στο μυαλο μου. :mad:

Με βλέπω να παρατάω τις αναζητήσεις και να πάω να πάρω το πρώτο 3ds που θα βρώ μπροστά μου μαζι με την καινούρια κασετα Zelda που περιμένω σα τρελός να παίξω και να τελειώνει η υπόθεση  B)

Παρε το zelda 3dsxl και απλα ξεχνας roms αλλα εχεις μια ωραια κονσολα με τιτλο διαμαντι.

Αν εχεις λεφτα τοτε με κλειστα ματια.

Αν δεν τοτε ψαξε καμια παλια κονσολα να παιζεις roms.

Το e-shop για λιγο ναι μπορουσες να το γευτεις και με την gateway τωρα οχι προς το παρον μεχρι να βγαλουν update.

Επισης ξεχναε το online με την gateway.

Παρε το zelda 3dsxl και απλα ξεχνας roms αλλα εχεις μια ωραια κονσολα με τιτλο διαμαντι.

Αν εχεις λεφτα τοτε με κλειστα ματια.

Αν δεν τοτε ψαξε καμια παλια κονσολα να παιζεις roms.

Το e-shop για λιγο ναι μπορουσες να το γευτεις και με την gateway τωρα οχι προς το παρον μεχρι να βγαλουν update.

Επισης ξεχναε το online με την gateway.

Τι να σου πω τώρα?? Οτι είσαι άρχοντας??

Ε θα στο πω.. Είσαι άρχοντας  B)

Άλλά πράγματα θα σου απαντούσα αλλά στο ενδιάμεσο έριξα μια ματια ξανα στο zelda 3dsxl 

1ον δεν ήξερα οτι έχει μαζί και το παιχνίδι :-(  νόμιζα οτι είναι μόνο εφε.

2ον 3ds μαζι με zelda κοστιζει περίπου 215 ευρώ ενω το zelda 3dsxl  240

3ον Κάποια στιγμή θα αποκτίσω και roms τι διάβολο ( αλλα κλάιν ενα παιχνιδάκι να εχω στα ταξιδια μου που να μου αρεσει και όλα καλα)

Ε μάλλον έχω ήδη μπει στα βαθιά νερα οποτε θα κολυμπίσω να μπω ακόμα πιο βαθια.

Επίσης ως φοιτητής με βλέπω να παίρνω κασέτα κάθε χριστούγεννα και καλοκαίρι μπορεί και μια 3η στο ενδιάμεσο.

Τεσπα επειδή δεν ήθελα και πολυ να μου αλλάξεις τα μυαλά σε ενα τέτοιο θεμα, στο 3dsxl βαστάει η μπαταρία του για υπερκολοσσιαία ταξίδια της τάξης των 12 ωρών (εχω και καράβι ενδιάμεσα για φορτισμα χαχαχα) ? Επίσης  ειναι γκουμούτσα?

Ακόμα πιο σημαντικό να βιαστώ να το πάρω λόγω limited edition ή να πάρω το χρόνο μου και να μου το κάνω δώρο τα χριστούγεννα? γιατι αμα περίμενα απο τον Άγιο.. κλάφτα 

Αυτα τα ολίγα  :X

Γειά σας παιδια!! Νεος στο forum οπότε, συμπαθάτε με αν αστόχισα  στην επιλογή  thread και για τις nooboερωτήσεις μου....

Θέλω να πάρω λοιπόν ένα nintendo 3ds καθώς την έχω παρατήσει την nintendo για αρκετό καιρό. Mario εχω να παίξω επι εποχής nes :P πλην του μαριο καρτ στο advance οπου ηταν και η τελευταία μου κονσόλα nintendo.

Αρκετά όμως με το ιστορικό μου :) ας πάμε στο ζουμί. 

Ψάχνομαι στα forum και βλέπω για κάτι emunand που εχεις extra παροχές στην κονσόλα σου (νομίζω)... καινούρια firmeware...για  κασέτες που βάζεις ds παιχνίδια και διάφορα τέτοια τα οποία φαντάζουν κινέζικα μπροστα στα μάτια μου.

Αν πάρω καινουριο 3ds με όλα τα superduper extra firmware.. emunands κλπ κλπ θα είμαι κομπλε? χρειάζεται κάποια extra διαδικασία? είναι αυτη η διαδικασία "παράνομη"??

Γενικά ενδιαφέρομαι να μαθω τι παροχές μπορεί να μου προσφέρει η κονσόλα, όχι απαραίτητα το σπάσιμο.. Οποτε δε σας ρωτάω απ'έξω απ'εξω να μου πειτε απλά αν σπάει. :blink:

Αν κάποιος μπορεί να μου ξεδιαλύνει το μυαλό θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα γιατί τώρα με τις γιορτές και τις εκπτώσεις κάτι μπορει να γίνει.

Sry για το σεντόνι αλλά...

Α και μη ξεχάσω.. Σιγουρα όχι PSVita  :-D

Βρες αν παλαιό 3ds και βάλτου μια κάρτα που να παίρνει ds roms και εδινες.

Τουτεστιν υπάρχουν τόσα πολλά διαμάντια στο DS που θα σε κρατήσουν για πολυ καιρό.

Πχ εγω εγω παίξει 3 games απο τον Αύγουστο (με cheats). Αν έπαιζα χωρίς cheats τότε θα τερμάτισα ενα game το 2014

To amazon.co.uk  έχει το μπλε 3ds xl στα 158Ε ( 134 λίρες ) με μεταφορικά. Πάρε αυτό με μια φτηνή κάρτα για ds games. Σε κανά χρόνο αν έχεις βαρεθεί τα παιχνίδια του ds  παίρνεις και καμιά gateway ( που ελπίζω να έχει πέσει σε τιμή και να έχει γίνει πιο σταθερή σε αναβαθμίσεις ).

Να φανταστω δηλαδη οτι αν παρω καινουριο 3ds δε θα μπορω να βαλω κάρτα για ds roms.. Σωστα?

Καλα τρομερό το amazon. Δε το ηξερα. Βρήκα λοιπόν αυτά: 

1) http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Handheld-Console-3DS-XL/dp/B008DS4MEQ/ref=zg_bs_635623031_1

2)http://www.amazon.co.uk/The-Legend-Zelda-Between-Nintendo/dp/B00CETU384/ref=zg_bs_635624031_1

1+2=186 ευρώ 

Μεταφορικά όμως γιατι δε λέει?

Επίσης με το region θα έχω θέμα? Αν δν κάνω λάθος και με βάση αυτό: http://nintendo.wikia.com/wiki/Regions , μαλλον θα είμαι comple

Κομπλέ θα είσαι . αλλά μία λεπτομέρεια. Αν πάρεις κάρτα για ds roms , να την πάρεις και να την ενημερώσεις προτού βάλεις το zelda μέσα, γιατί αλλιώς θα ενημερωθεί το firmware του 3ds και δεν θα παίζει μετά αν δεν την έχεις κάνει από πριν ενημέρωση

Με τα μεταφορικά βγαίνει £168.39. Θα χρειαστείς και ένα φορτιστή όμως , καθώς τα xl  δεν έχουν στο πακέτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...