Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ αντιστέκομαι ... μέχρι να βγάλουν multirom loader , και ας περιμένω από βδομάδα το 4.5 3dsxl μου ...

Αλήθεια.. κάνα φθηνό και αξιόπιστο site (pm me please)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκιμασα με την gateway με το firmware 2.0 και το zelda που ηθελα να παιξω ειναι συμβατο!

Επισης κατεβασα το demo του bravely default, το οποιο ειναι παρα πολυ καλο για τους old school final fantasy fans.

Το e-shop δουλευει και αυτο.

Προσωπικα το οτι δεν εχει multi rom support δεν με χαλασε καθολου γιατι και με 1 παιχνιδι και με τον ελευθερο μου χρονο μια χαρα την βολευω.

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το Bravely Default και ανακοινώθηκε sequel;;

Between,το Bravely Second δεν είναι μηχανισμός σε αυτό που περιμένουμε να κυκλοφορήσει;

Οχι, αλλα πραγματικα σε οτι ds παιχνιδι χρησιμοποιησα δεν το ευχαριστηθηκα και τοσο.

Εμένα μου γλυτωσει απίστευτο χρόνο στο level up.

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το Bravely Default και ανακοινώθηκε sequel;;

Between,το Bravely Second δεν είναι μηχανισμός σε αυτό που περιμένουμε να κυκλοφορήσει;

To bravely default κυκλοφορει πανω απο 1 χρονο ηδη. Επειδη τωρα εμφανιστηκε σε εμας δεν σημαινει κατι. Και το 2 στην ιαπωνια θα εμφανιστει καπου στο 2014 ενω Αμερικη και Ευρωπη κλασσικα θα το παρουμε καπου στο 2015. 

To bravely default κυκλοφορει πανω απο 1 χρονο ηδη. Επειδη τωρα εμφανιστηκε σε εμας δεν σημαινει κατι. Και το 2 στην ιαπωνια θα εμφανιστει καπου στο 2014 ενω Αμερικη και Ευρωπη κλασσικα θα το παρουμε καπου στο 2015. 

Λάθος μου!!Συγνώμη..

έχω στα χέρια το Bravely Default!!Μόλις το παρέλαβα από την Nortec.Θα αρχίζω να παίζω μόλις φορτίσει το 3DS!

Αν και επικοινώνησα με Nortec για παράπονα σχετικά με αυτά που παρέλαβα!Το μόνο καλό είναι ότι στο κουτί του παιχνιδιού υπάρχει registry code!

έχω στα χέρια το Bravely Default!!Μόλις το παρέλαβα από την Nortec.Θα αρχίζω να παίζω μόλις φορτίσει το 3DS!

Αν και επικοινώνησα με Nortec για παράπονα σχετικά με αυτά που παρέλαβα!Το μόνο καλό είναι ότι στο κουτί του παιχνιδιού υπάρχει registry code!

Τι παρελαβες και εκανες παραπονα;

Την απλη εκδοση πηρες;

Τι παρελαβες και εκανες παραπονα;

Την απλη εκδοση πηρες;

Είχα παραγγείλει την collector's edition.Στο τηλέφωνο επιβεβαίωσης της παραγγελίας μου είπαν πώς είχε τελειώσει και θα μου έστελναν το παιχνίδι με 1 βιβλιαράκι και κάτι άλλα ακόμα!

Χθες,παρέλαβα μονο το παιχνίδι.Τους πήρα τηλέφωνο τους το είπα.Κάτι πήγαν να μου πουν και τους λέω αν θέλετε τα λεφτά να μου τα στείλετε και τους έκλεισα το τηλέφωνο.Μετά από 1 ώρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου τα στείλουν δωρεάν και σήμεερα που πήγα στο courier και τα πήρα τους πλήρωσα.

To bravely default ειναι παιχνιδαρα.

Το final fantasy που εκανε πολλα χρονια να βγει.

Το συνιστω για τους λατρεις του ειδους.

Το ξεκινησα και ειμαι γυρω στις 5 ωρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...