Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Στο site του Κωτσοβολου το δειχνει διαθεσιμο...τι λετε να εγινε??Δεν υποτιθεται οτι θα κυκλοφορησει 26 Μαρτιου?? εγώ το πήρα σήμερα πάντως από multirama και στα seven που ρώτησα σήμερα είπαν θα το φέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το δοκίμασα την Δευτέρα στο Πλαίσιο @ mall με το Street Fighter, ευτυχώς ήταν "ελεύθερο" και μπορούσα να το έχω όπως με βόλευε. Καλή φάση το 3d του παιχνιδιού, έπαιξα κάνα 10λεπτο αλλά αφού το άφησα ζαλίστηκα υπερβολικά (δεν ξέρω εάν φταίει το γεγονός ότι έχω μυωπία & φοράω γυαλιά ή ότι ήθελα περισσότερο χρόνο προσαρμογής). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το δοκίμασα την Δευτέρα στο Πλαίσιο @ mall με το Street Fighter, ευτυχώς ήταν "ελεύθερο" και μπορούσα να το έχω όπως με βόλευε. Καλή φάση το 3d του παιχνιδιού, έπαιξα κάνα 10λεπτο αλλά αφού το άφησα ζαλίστηκα υπερβολικά (δεν ξέρω εάν φταίει το γεγονός ότι έχω μυωπία & φοράω γυαλιά ή ότι ήθελα περισσότερο χρόνο προσαρμογής). Εγώ δεν είχα ζαλιστεί ακριβώς απλά πονούσαν τα μάτια μου και δάκρυσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Πάντως το Ghost Recon Shadow Wars είναι πολύ ωραίο. Γι'αυτούς που τους αρέσουν τα turn based στυλ Advance Wars & Fire Emblem θα το βρουν ενδιαφέρον. Αξίζει την προσοχή του παρόλο που η Ubisoft δεν το διαφημίζει καθόλου. Και το 3D effect είναι ωραίο παρόλο που το περίμενα χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ψήνομαι πολύ να το πάρω από τώρα αλλά δεν έχει κάποιο καλό launch title.Γενικά imo είναι πολύ αδύναμο το launch του από άποψη τίτλων. Μόνο το Samurai Warriors με ψήνει λίγο αλλά δε κόβω και φλέβες. Ότι θέλω πολύ να παίξω βγαίνει ή καλοκαίρι ή είναι TBA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν βλεπω και πολυ κινηση στο θεμα , σημερα μαλιστα που ειναι και η πρωτη επισημη μερα κυκλοφοριας του 3DS .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εχω ερωτηση σημαντικη και θα ηθελα οποιος γνωριζει να βοηθησει το ds για να παιξει online ηθελε ρουτερ με wep(!!!)encryption wpa psk κλπ δεν το εβλεπε ως συμβατο με αποτελεσμα οποτε ηθελα να παιξω κανα mario kart να καθομαι να αλλαζω το encryption στο ρουτερ. το 3ds παιζει να δουλευει με περισσοτερους απο 1 τυπους encryption? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εχω ερωτηση σημαντικη και θα ηθελα οποιος γνωριζει να βοηθησει το ds για να παιξει online ηθελε ρουτερ με wep(!!!)encryption wpa psk κλπ δεν το εβλεπε ως συμβατο με αποτελεσμα οποτε ηθελα να παιξω κανα mario kart να καθομαι να αλλαζω το encryption στο ρουτερ. το 3ds παιζει να δουλευει με περισσοτερους απο 1 τυπους encryption? εγω απο το δικο μου ds μια χαρα συνδεομαι με wpa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Με το hack του έχουμε κανένα νέο ; Μιλάω για τους 3DS τίτλους και όχι για τους DS ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μεχρι στιγμης οχι ακομη . Αλλα που θα παει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παιδια μην μπερδευομαστε.με wpa μπορεις να ανοιξεις browser κλπ κλπ στο ds αλλα αν θελεις να παιξεις καποιο παιχνιδι online θελει wep.δοκιμαστε το να δειτε.τωρα μιας και δεν ξερει κανεις να απαντησει το εψαξα και παιζει και με wpa το 3ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τελικά μόλις το παρήγγειλα μαζί με το Samurai Warriors Chronicles στα 251€ σύνολο. Ελπίζω τα ΕΛΤΑ να μη μου το στείλουν (πάλι) του "χρόνου". Όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τελικά μόλις το παρήγγειλα μαζί με το Samurai Warriors Chronicles στα 251€ σύνολο. Ελπίζω τα ΕΛΤΑ να μη μου το στείλουν (πάλι) του "χρόνου". Όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Amazon UK τη κονσόλα και το παιχνίδι από το Zavvi γιατί εξαντλήθηκε σήμερα στο Amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Amazon UK τη κονσόλα και το παιχνίδι από το Zavvi γιατί εξαντλήθηκε σήμερα στο Amazon το 3ds ποσο σου πηγε? γυρω στα 225? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα