undeadcharisss Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το dk το εκανα παραγγελια απο το play.. Θα εχει pin code? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εφόσον προέρχεται από χώρα που έχει nintendo club ναι... Είχα διαβάσει ότι αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες που έρχονται localized τα κουτιά και ΔΕΝ έχουν nintendo club... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 σε μενα απο νορτεκ το dk δεν ειχε και ειχα φαει ακυρο τοτε με το so many games to offer...αλλα εχω κανει εγγραφη τα περισσοτερα παιχνιδια στο club nintento uk στο site...πρεπει να τσεκαρω τι παιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλυτερα παραγγελιες παιχνιδιων απο εξω αν θελετε τους κωδικους για το nintendo club. Δυστυχως η nortec τους αφαιρει η η nintendo πριν τα στειλει Ελλαδα, δεν ξερω ακριβως. Βγηκαν και τα πρωτα review για το bravely default. http://www.metacritic.com/game/3ds/bravely-default 92 μεχρι στιγμης. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2013 από skar1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχως η nortec τους αφαιρει η η nintendo πριν τα στειλει Ελλαδα, δεν ξερω ακριβως. Κατά πόσο να ισχύει αυτό; Τυπικά,η Nortec δεν φέρνει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα σαν επίσημη αντιπρόσωπος; (Δεν ξέρω,ρωτάω! ) Στα 4 παιχνίδια που έχω στο 3DS μόνο το Pokemon Y δεν είχε register code! Ακούω/Διαβάζω για τις παραγγελίες των 3DS games από το εξωτερικό αλλά είχα την εξής απορία:Εφόσον έχω αγοράσει την κονσόλα στην Ελλάδα πώς γίνεται να παίζουν τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί από USA πχ;; Αν μου λύσετε αυτή την απορία,για πείτε μου κάποια αξιόπιστα μαγαζιά που θα μπορώ να τα παραγγέλνω και εγώ.. Όσο για το Bravely Default στα περισσότερα site που έχω δει,όλοι λένε πώς είναι και γαμώ τα παιχνίδια γι'αυτό και αυτή η βαθμολογία..Το 8/100 που λείπει ίσως οφείλεται στην παρουσία των microtrancactions...Τεσπά,το περιμένω το παιχνίδι.... Υγ: Συγνώμη για την απορία ( μπορεί σε ορισμένους να είναι χαζή) αλλά την έχω!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Κατά πόσο να ισχύει αυτό; Τυπικά,η Nortec δεν φέρνει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα σαν επίσημη αντιπρόσωπος; (Δεν ξέρω,ρωτάω! ) Στα 4 παιχνίδια που έχω στο 3DS μόνο το Pokemon Y δεν είχε register code! Ακούω/Διαβάζω για τις παραγγελίες των 3DS games από το εξωτερικό αλλά είχα την εξής απορία:Εφόσον έχω αγοράσει την κονσόλα στην Ελλάδα πώς γίνεται να παίζουν τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί από USA πχ;; Αν μου λύσετε αυτή την απορία,για πείτε μου κάποια αξιόπιστα μαγαζιά που θα μπορώ να τα παραγγέλνω και εγώ.. Όσο για το Bravely Default στα περισσότερα site που έχω δει,όλοι λένε πώς είναι και γαμώ τα παιχνίδια γι'αυτό και αυτή η βαθμολογία..Το 8/100 που λείπει ίσως οφείλεται στην παρουσία των microtrancactions...Τεσπά,το περιμένω το παιχνίδι.... Υγ: Συγνώμη για την απορία ( μπορεί σε ορισμένους να είναι χαζή) αλλά την έχω!. Αρκετα παιχνιδια απο Ελλαδα δεν εχουν τους ποντους. Απο αλλα region δεν παιζουν τα παιχνιδια του 3ds δυστυχως, μονο με την gateway. Στo bravely default απο οτι διαβασα δεν ειναι απαραιτητα τα microtransactions,ειναι σαν cheat για level up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Απο αλλα region δεν παιζουν τα παιχνιδια του 3ds δυστυχως, μονο με την gateway. Δηλαδή σε ποιο region ανήκει η Ελλάδα ώστε να μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 http://nintendo.wikia.com/wiki/Regions Eυρώπη και Αυστραλία PAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 http://nintendo.wikia.com/wiki/Regions Eυρώπη και Αυστραλία PAL Άρα μπορείς να μου πεις κάποια αξιόπιστα μαγαζιά/site που μπορώ να ψωνίσω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δε νομιζω απο Αυστραλια να τα βρεις αρκετα πιο φθηνα. Ψαξε σε κανα ebay απο Ευρωπη η και amazon.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ενταξει το zelda:a links between worlds απλα δεν υπαρχει.Η δουλεια που εχουν κανει στα dungeons,ειναι εκπληκτικη.Και το ποιο κορυφαιο ειναι το soundtrack.Σε βαζει στο ρυθμο του παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Άρα μπορείς να μου πεις κάποια αξιόπιστα μαγαζιά/site που μπορώ να ψωνίσω;; Νομίζω ότι το amazon.co.uk /amazon.de έχουν τις καλύτερες τιμές. Απλά επειδή πλέον τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν αξίζει μόνο μαζική παραγγελία 2-3 παιχνιδιών. ΕΙδικά στα παιχνίδια της νιντέντο που δεν πέφτουν ποτέ εδώ σε τιμή (45-50Ε) από εκεί με μια προσεγμένη αγορά βγαίνουν γύρω στα 35 το κομμάτι με μεταφορικά. Άλλοι προτιμούν και τα Play.com / zavvi.com αλλά προσωπικά δεν έχω βρει καμιά προσφορά που να είναι καλύτερη από άμαζον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.gateway-3ds.com/ Βγηκε νεο firmware 2.01b Υποστηριζει emunand αλλα οχι card 2 (animal crossing & pokemon X/Y). Συμβατα ολα πλεον εκτος απο τους 2 παραπανω τιτλους. Ωρα για zelda. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2013 από skar1983 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά είναι. Να μην ήταν και τόσο ακριβή η άτιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σιγα το κοστος. Στην τιμη καινουργιου 3DS παιχνιδιου ειναι περιπου. Την παιρνεις (αν το firmware σου επιτρεπει) και πετας μεσα οτι θες. Τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα