Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εφόσον προέρχεται από χώρα που έχει nintendo club ναι...

Είχα διαβάσει ότι αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες που έρχονται localized τα κουτιά και ΔΕΝ έχουν nintendo club...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε μενα απο νορτεκ το dk δεν ειχε και ειχα φαει ακυρο τοτε με το so many games to offer...αλλα εχω κανει εγγραφη τα περισσοτερα παιχνιδια στο club nintento uk στο site...πρεπει να τσεκαρω τι παιζει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερα παραγγελιες παιχνιδιων απο εξω αν θελετε τους κωδικους για το nintendo club.

Δυστυχως η nortec τους αφαιρει η η nintendo πριν τα στειλει Ελλαδα, δεν ξερω ακριβως.

Βγηκαν και τα πρωτα review για το bravely default.

http://www.metacritic.com/game/3ds/bravely-default

92 μεχρι στιγμης.

Επεξ/σία από skar1983

Δυστυχως η nortec τους αφαιρει η η nintendo πριν τα στειλει Ελλαδα, δεν ξερω ακριβως.

Κατά πόσο να ισχύει αυτό;

Τυπικά,η Nortec δεν φέρνει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα σαν επίσημη αντιπρόσωπος; (Δεν ξέρω,ρωτάω! )

Στα 4 παιχνίδια που έχω στο 3DS μόνο το Pokemon Y δεν είχε register code!

Ακούω/Διαβάζω για τις παραγγελίες των 3DS games από το εξωτερικό αλλά είχα την εξής απορία:Εφόσον έχω αγοράσει την κονσόλα στην Ελλάδα πώς γίνεται να παίζουν τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί από USA πχ;;

Αν μου λύσετε αυτή την απορία,για πείτε μου κάποια αξιόπιστα μαγαζιά που θα μπορώ να τα παραγγέλνω και εγώ..

Όσο για το Bravely Default στα περισσότερα site που έχω δει,όλοι λένε πώς είναι και γαμώ τα παιχνίδια γι'αυτό και αυτή η βαθμολογία..Το 8/100 που λείπει ίσως οφείλεται στην παρουσία των microtrancactions...Τεσπά,το περιμένω το παιχνίδι....

Υγ: Συγνώμη για την απορία ( μπορεί  σε ορισμένους να είναι χαζή) αλλά την έχω!.

Κατά πόσο να ισχύει αυτό;

Τυπικά,η Nortec δεν φέρνει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα σαν επίσημη αντιπρόσωπος; (Δεν ξέρω,ρωτάω! )

Στα 4 παιχνίδια που έχω στο 3DS μόνο το Pokemon Y δεν είχε register code!

Ακούω/Διαβάζω για τις παραγγελίες των 3DS games από το εξωτερικό αλλά είχα την εξής απορία:Εφόσον έχω αγοράσει την κονσόλα στην Ελλάδα πώς γίνεται να παίζουν τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί από USA πχ;;

Αν μου λύσετε αυτή την απορία,για πείτε μου κάποια αξιόπιστα μαγαζιά που θα μπορώ να τα παραγγέλνω και εγώ..

Όσο για το Bravely Default στα περισσότερα site που έχω δει,όλοι λένε πώς είναι και γαμώ τα παιχνίδια γι'αυτό και αυτή η βαθμολογία..Το 8/100 που λείπει ίσως οφείλεται στην παρουσία των microtrancactions...Τεσπά,το περιμένω το παιχνίδι....

Υγ: Συγνώμη για την απορία ( μπορεί  σε ορισμένους να είναι χαζή) αλλά την έχω!.

Αρκετα παιχνιδια απο Ελλαδα δεν εχουν τους ποντους.

Απο αλλα region δεν παιζουν τα παιχνιδια του 3ds δυστυχως, μονο με την gateway.

Στo bravely default απο οτι διαβασα δεν ειναι απαραιτητα τα microtransactions,ειναι σαν cheat για level up.

Απο αλλα region δεν παιζουν τα παιχνιδια του 3ds δυστυχως, μονο με την gateway.

Δηλαδή σε ποιο region ανήκει η Ελλάδα ώστε να μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό;

ενταξει το zelda:a links between worlds  απλα δεν υπαρχει.Η δουλεια που εχουν κανει στα dungeons,ειναι εκπληκτικη.Και το ποιο κορυφαιο ειναι το soundtrack.Σε βαζει στο ρυθμο του παιχνιδιου.

Άρα μπορείς να μου πεις κάποια αξιόπιστα μαγαζιά/site που μπορώ να ψωνίσω;;

Νομίζω ότι το amazon.co.uk /amazon.de έχουν τις καλύτερες τιμές. Απλά επειδή πλέον τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν αξίζει μόνο μαζική παραγγελία 2-3 παιχνιδιών. ΕΙδικά στα παιχνίδια της νιντέντο που δεν πέφτουν ποτέ εδώ σε τιμή (45-50Ε) από εκεί με μια προσεγμένη αγορά βγαίνουν γύρω στα 35 το κομμάτι με μεταφορικά.

Άλλοι προτιμούν και τα Play.com / zavvi.com  αλλά προσωπικά δεν έχω βρει καμιά προσφορά που να είναι καλύτερη από άμαζον .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγηκε νεο firmware 2.01b

Υποστηριζει emunand αλλα οχι card 2 (animal crossing & pokemon X/Y).

Συμβατα ολα πλεον εκτος απο τους 2 παραπανω τιτλους.

Ωρα για zelda.  :mrgreen:

Επεξ/σία από skar1983
  • Like 1

Σιγα το κοστος. Στην τιμη καινουργιου 3DS παιχνιδιου ειναι περιπου. Την παιρνεις (αν το firmware σου επιτρεπει) και πετας μεσα οτι θες. Τελος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...