Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να έχεις στο νου σου ότι μέχρι 32gb βλέπει και με class 4 πιστεύω θα είσαι μια χαρά.

Μην πάρεις no name.

Όποια επώνυμη βρεις σε καλή τιμή προτίμησε.

ok!!ευχαριστώ!

Είδα αυτή Link.png Site: Kingston .Λογικά κάνει έτσι;

Between,πήρα και το Super Mario 3D Land από το promotion που έκανε το nintendo eshop μιας και δεν το είχα.Πλάκα έχει!!

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ok!!ευχαριστώ!

Between,πήρα και το Super Mario 3D Land από το promotion που έκανε το nintendo eshop μιας και δεν το είχα.Πλάκα έχει!!

Ναι μια χαρα κανει και καλη τιμη.

Το sm3l ειναι παιχνιδαρα!

Δημοσ.

ok!!ευχαριστώ!

Και που να δεις πλάκα που θα έχει όταν πάρεις όλα τα νομίσματα από όλες τις πίστες.  B)

Δημοσ.

:|

Είχα download code για το pokemon που το είχα κάνει redeem.

Έκανα registration την κονσόλα λοιπόν στο αγγλικό club nintendo  αλλα δεν έχω κάτι για να κάνω register το game -.-

Αν κάποιος χριστιανός έχει ένα club nintendo pin απο τα eligible games που δεν του χρειάζεται και μπορεί να μου στείλει ένα πμ για να μπορέσω να πάρω το sm3d land θα ήταν ένας μικρός θεούλης.

Δημοσ.

Τα download code κανονικά , αν είχες βάλει τα στοιχεία του λογαριασμού σου όταν μπήκες για να το κατεβάσεις , πρέπει να περνιούνται στον λογαριασμό σου. Για πάνε στην σελίδα του colub nintendo και δες στις καρτέλες που λέει claim your stars αν υπάρχει . Αν υπάρχει κάντο και τελείωσες

Δημοσ.

Όταν το είχα κατεβάσει είχα Greek Region και δεν είχε option για club nintendo

Πήγα τώρα και δεν έχει κάτι στο star balance. Έκανα αλλαγή σε UK και link το club nintendo account αλλα πάλι τζίφος. To game είναι διαθέσιμο για redownload στο UK account αλλα στο star balance δεν υπάρχει κάτι. Oh well... Συνεχίζει να ισχύει αν έχει κάποιος κάνα extra pin, ή ήδη έχει το super mario, feel free.

Meanwhile πρώτη φορά ever μπήκα στη διαδικασία να κάνω club nintendo account... Μάζεψα απο δω και απο κεί καμια δεκαριά codes απο wii/ds/gc τα οποία αποδείχτηκε οτι έχουνε λήξει. Derp. 

• Moderators
Δημοσ.

Όταν το είχα κατεβάσει είχα Greek Region και δεν είχε option για club nintendo

Ισχύει αυτό. Το έμαθα κι εγώ με τον άσχημο τρόπο, όταν έψαχνα απεγνωσμένα να βρω pin code για το Luigi's Mansion 2, το οποίο είχα αγοράσει στο ελληνικό eshop και δεν έβγαινε μετά στο uk nintendo club, και άρα δεν μπορούσα να γίνω eligible για το so many games offer.

Όταν κάνετε αγορές από το eshop, καλύτερα να τις κάνετε στο αγγλικό eshop, ακόμα κι αν κοστίζουν κάτι παραπάνω, προκειμένου να περνιόνται στο club.

Δημοσ.

Εγώ που κατέβασα το SM3D land με τον κωδικό που μου έστειλαν από το promotion αν γίνει κανα λάθος και διαγραφεί το παιχνίδι από το 3DS θα μπορώ να το κατεβάσω πάλι;; 

Υγ: To SM3D land πόσες πίστες έχει;;Μόνο τους 8 worlds;;

Ρωτάω γιατί είμαι ήδη στον 3ο κόσμο

Δημοσ.

Βρήκα φίλο που είχε physical ¨εκδοση και δεν είχε μέσα στο case κανένα pin... fml.

edit: Απο pokemon. Και η X και η Y version δεν είχα τίποτα μέσα.

Δημοσ.

Εγώ που κατέβασα το SM3D land με τον κωδικό που μου έστειλαν από το promotion αν γίνει κανα λάθος και διαγραφεί το παιχνίδι από το 3DS θα μπορώ να το κατεβάσω πάλι;; 

Υγ: To SM3D land πόσες πίστες έχει;;Μόνο τους 8 worlds;;

Ρωτάω γιατί είμαι ήδη στον 3ο κόσμο

Δεν θελω να σε σποιλαρω αλλα κανε υπομονη.Και αφου το τερματισεις εχει ζουμι ακομη.

Δημοσ.

Βρήκα φίλο που είχε physical ¨εκδοση και δεν είχε μέσα στο case κανένα pin... fml.

Οι "ελληνικές" (και γενικά οι localized) εκδόσεις δεν έχουν nintendo club codes...

Γιαυτό και έδωσα το Zelda Link Between Worlds για να πάρω UK έκδοση.

Δημοσ.

Οι "ελληνικές" (και γενικά οι localized) εκδόσεις δεν έχουν nintendo club codes...

Γιαυτό και έδωσα το Zelda Link Between Worlds για να πάρω UK έκδοση.

Άρα και να πάρω κανένα donkey kong που θέλω ή ακομά και το zelda θα πάρω @@; Την ελλάδα μου μέσα γ@μω.

Δημοσ.

Άρα και να πάρω κανένα donkey kong που θέλω ή ακομά και το zelda θα πάρω @@; Την ελλάδα μου μέσα γ@μω.

Τι να σου πω, πάρε την nortec και ρώτα τους για το Donkey Kong (το Zelda σίγουρα δεν έχει).

Δημοσ.

Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

εγω που εχω σχεδον τα περισσοτερα games physical copies σε αλλα ειχα voucher σε αλλα καθολου...οτι να ναι...κατι κανει η νορτεκ δε γινεται αλλα να εχουν και αλλα οχι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...