SteelLord Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ακυρος... ειναι σπαστικο που η μπαταρια του 3ds διαρκει μονο 2 ωρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ακυρος... ειναι σπαστικο που η μπαταρια του 3ds διαρκει μονο 2 ωρες.. Όχι ρε, κανά μισάωρο διαρκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 2 ώρες?...wut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 σιγουρα εχει κανα 4ωρο...τουλαχιστον εγω που παιζω με το 3d κλειστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Και με ανοιχτο 3D φουλ + wi-fi ανοιχτα κραταει κατι παραπανω απο 3.5 ωρες. Τραγικο ειναι αυτο βεβαια αλλα σε αντιθεση με το PSV μου μπορω να του αλλαξω μπαταρια αν θελω. Σκεφτομαι να του βαλω καμια 5-6Kmla ή και παραπανω αναλογα το εξτρα βαρος. θα δειξει βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 3.5 με 4 ωρες με φουλ ηχο και 3d μου κραταει η μπαταρια του xl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 με το 3d ανοιχτό στο 60%-wifi ανοιχτό η μπαταρία μου κρατάει γύρω στις 5 ώρες. Αν δεν έχω το wifi και το 3d ανοιχτό η μπαταρία κρατάει μέχρι 6 ώρες. Το απλό 3DS έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ναι εκει γυρω.....νταξει αναλογικα ειναι καλη αυτονομια...δλδ αν το δεις απο αποψη υγιεινης λεμε ρε παιδι μου.. ε ποιος πρεπει να καιγεται 5 ωρες σερι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ναι εκει γυρω.....νταξει αναλογικα ειναι καλη αυτονομια...δλδ αν το δεις απο αποψη υγιεινης λεμε ρε παιδι μου.. ε ποιος πρεπει να καιγεται 5 ωρες σερι ?? Σωστος ανα 1 ωρα και ενα 15λεπτο διαλειμμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να αλλάξω την κάρτα μνήμης στο 3DS (αν αλλάζει βασικά! ).Μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Παρε εκει περα μια οποια να ΄ναι SD επωνυμη και εισαι αρχηγος. Τα 16GB για το 3DS ειναι υπερ για υπερ αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Παρε εκει περα μια οποια να ΄ναι SD επωνυμη και εισαι αρχηγος. Τα 16GB για το 3DS ειναι υπερ για υπερ αρκετα. Απλώς ρωτάω για να μην πάρω κάποια και στο τέλος δεν κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 SD να 'ναι και οτι να 'ναι. Δεν υπαρχουν θεματα συμβατοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να αλλάξω την κάρτα μνήμης στο 3DS (αν αλλάζει βασικά! ).Μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή;; Να έχεις στο νου σου ότι μέχρι 32gb βλέπει και με class 4 πιστεύω θα είσαι μια χαρά. Μην πάρεις no name. Όποια επώνυμη βρεις σε καλή τιμή προτίμησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα