ikaruga24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 To tales of Xillia ειναι γεματο microtransactions??? Σοβαρα? Μολις εβγαλα ενα παιχνιδι που ειχα βαλει προς αγορα απο τη λιστα μου. Μου φτανει το tales of graces F και το Ni no kuni. Κριμα, πραγματικα πολυ κριμα. Προσωπικα πλεον θα διαβαζω πολυ προσεκτικα το καθε review του εκαστοτε τιτλου που μου κινει το ενδιαφερον γιατι τετοια χαρακτηριστικα ειναι αυτοματο BAN απο τη λιστα μου οσο και να γουσταρω το παιχνιδι. Τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για να διορθώσω. Τα dlc του xillia είναι κατά 60% κοστούμια και 40% powerups-money ups. Δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως στο παιχνίδι. Απλά αντικαθιστούν το κλασσικό grinding για leveling και λεφτά. Δεν χάνεις απολύτως τίποτα , παρά χρόνο αν δεν τα αγοράσεις. Και δυστυχώς ( και εγώ θα προτιμούσα τα κοστούμια να ξεκλειδώνονται μέσα από το παιχνίδι και τα dlc να είναι μόνο αποστολές κτλ) αυτό το κάνουν τα περισσότερα jrpg . ακόμη και το SMT4 έχει dlc που σου δίνει powerup. Και η διαφορά με το bravely είναι ότι μπορούν να αγοραστούν - χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά. Το bravely σου δίνει μία επιλογή. Αν θέλεις το βάζεις σε sleep mode για 1 μέρα και παίρνεις 3 sp ή αγοράζεις πάλι 3 sp. Και μένα θα μου άρεσε το σύστημα second να είναι διαφορετικό , αλλά δεν νομίζω να χαλάει η μη χρήση του το παιχνίδι. Αν δεν κάνω λάθος κιόλας στο αρχικό δεν υπήρχε καν. Απλά μέχρι τώρα τα αγόραζες μία μόνο φορά και λεγόταν dlc , ενώ με το bravely μπορείς να το αγοράσεις όσες φορές θέλεις και λέγεται microtransaction... έβαλε ο Μανωλιός το σώβρακο του αλλιώς P.s. Για την ακρίβεια κατά την άποψη μου τα dlc δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου... όπως ήταν μέχρι και το ps2 . Αγοράζεις πλήρες παιχνίδι χωρίς να σου λένε για αυτήν την πίστα τόσα για την άλλη άλλα τόσο. Αν θέλεις να βάλεις εξτρά βγάλε expansion ή βαλτα τζάμπα σε patch όπως γινόταν στα pc πριν την λαίλαπα των dlc . Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2013 από guardianx71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Για την ακρίβεια κατά την άποψη μου τα dlc δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου... όπως ήταν μέχρι και το ps2 . Αγοράζεις πλήρες παιχνίδι χωρίς να σου λένε για αυτήν την πίστα τόσα για την άλλη άλλα τόσο. Αν θέλεις να βάλεις εξτρά βγάλε expansion ή βαλτα τζάμπα σε patch όπως γινόταν στα pc πριν την λαίλαπα των dlc . Συμφωνώ απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τα dlc ειναι ενα αισχρο ειδος marketing και ολα ξεκινησαν απο microsoft και sony (360-ps4). Η ninty απο εξω θα εμενε; Παντως δε νομιζω οτι για να παιξεις το bravely default θες και τα dlc (Στολες, οπλα και SP). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 19th November 2013 – Fans of 3D adventures set in the Mushroom Kingdom are in for a treat, with Nintendo today announcing details of its new SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion for Nintendo 3DS and Nintendo 3DS XL. To participate in this promotion, Nintendo 3DS or Nintendo 3DS XL owners need to register their console and just one of 15 selected games with Club Nintendo between 27th November 2013 (15:01 GMT) and 13th January 2014 (22:59 GMT) to be eligible to request a free download code for SUPER MARIO 3D LAND by 13th February 2014 (22:59 GMT). Participants can then redeem their code and download the game from Nintendo eShop to any Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL or Nintendo 2DS system before 13th March 2014 (22:59 GMT). The 15 selected games included in this promotion are: Mario & Luigi: Dream Team Bros. Animal Crossing: New Leaf The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Donkey Kong Country Returns 3D Fire Emblem: Awakening Luigi’s Mansion 2 LEGO CITY® Undercover: The Chase Begins Sonic Lost World (Nintendo 3DS version) Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS version) Pokémon X Pokémon Y Γυρνάμε σε Uk τη χώρα και παίζουμε με club nintendo δηλαδή; Θα λειτουργήσει ή έχουμε τίποτα περίεργα locks? Μπορει καποιος να πει πως κανουμε register ενα παιχνιδι στο club nintendo γιατι μολις το αλλαξα σε uk και πως κανουμε request στην nintendo ωστε να μου δωσει κωδικο και να κατεβασω το sm3dl ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να πει πως κανουμε register ενα παιχνιδι στο club nintendo γιατι μολις το αλλαξα σε uk και πως κανουμε request στην nintendo ωστε να μου δωσει κωδικο και να κατεβασω το sm3dl ? http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/club_not_logged_in.jsp Υπόψιν, register από 27 του μήνα και μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/club_not_logged_in.jsp Υπόψιν, register από 27 του μήνα και μετά. ετσι κι αλλιως σε καμια βδομαδα θα ερθει το dk απο play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Atlus Announces Persona Q: Shadow of the Labyrinth for 3DS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αν ειναι high profile Persona παιχνιδι στανταρ θα κυκλοφορησει και δυτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Atlus Announces Persona Q: Shadow of the Labyrinth for 3DS Ποιος το χ@ζει το Q. 2014 persona 5 στο PS3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ρε πιαδες για να καταλαβω κανει register καποιος ενα παο τα παιχνιδια που αναφερουν και περνει κωδικο για το sm3dl? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ρε πιαδες για να καταλαβω κανει register καποιος ενα παο τα παιχνιδια που αναφερουν και περνει κωδικο για το sm3dl? 1. φτιάχνει έναν λογαριασμό Site: nintendo uk 2. κάνει register 1 κονσόλα 3ds xl 3. κάνει register 1 από τα παιχνίδια 4.παίρνει τον κωδικό στο mail του ή στην σελίδα. 5. Αλλάξει το 3ds του σε united kingdom από system settings - other settings - profile - region settings 6. profit Σημειώσεις 1.Το register γίνεται βάζοντας τους κωδικούς που έχουν σε μία καρτέλα που λέει nintendo club αν θυμάμαι καλά. Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα παιχνίδια από την ελληνική αντιπροσωπία (nortec) δεν έχουν αυτή την καρτέλα μέσα. Όλα από την Αγγλία την έχουν 2. Το παιχνίδι το κατεβάζεις από το eshop (το αγγλικό συγκεκριμένα , από το ελληνικό δεν λειτουργεί ο κωδικός) , άρα θέλει να έχουμε περασμένο το τελευταίο firmware. Οπότε χρήστες flashcard καλά θα κάνουν να ενημερώσουν την κάρτα τους πρώτα , αλλιώς θα κλεδώσει. Χρήστες gateway προς το παρόν το ξεχνάνε 3.Με την αλλαγή σε united kingdom όταν πάτε να μπείτε στο eshop θα σας συνδέει στο αγγλικό. Μέχρι και σήμερα μπορούμε κάνοντας την ίδια αλλαγή να ξαναγυρίσουμε στο ελληνικο κτλ. μετά το επόμενο firmware update ωστόσο, το 3ds θα κλειδώσει στο region που ήμασταν όταν έγινε το update. Εγώ προσωπικά προτιμώ να μείνω στο αγγλικό καθώς βγάζει συνέχεια τέτοιες προσφορές και εκπτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ποιος το χ@ζει το Q. 2014 persona 5 στο PS3 Rumors? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Rumors? Όχι βέβαια . Site: Επίσημα Και Site: IGN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το ειπαμε εδω και αρκετα χρονια τα Persona εχουν καταντησει ατυπα exclusive στη Sony ενω τα SMT ατυπα exclusive στη Nintendo. Καθολου εντυπωση προσωπικα δεν μου προκαλει η ελευση του P5 στο PS3 αντι για το PS4. Το ιδιο σκηνικο ειχε γινει και με το P4 στο PS2 που βγηκε αρκετα αργαμιση στη ζωη του μηχανηματος. Γουσταρω παντως που θα υπαρξει P5 τελικα γιατι ολοι νομιζω οτι σχεδον το ειχαμε ξεγραψει. Δωστε στο λαο SMT και spin-off παιχνιδια να γουσταρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα