Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορει καποιος να εξηγησει πως το αλλαζουμε χωρα και τι ακριβως πρεπει να κανουμε για να παρουμε το sm3dl? χτες εκανα παραγγελια το donkey kong αρα ας μην παει χαμενο...τσαμπα ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο κλωνος της gateway παντως δειχνει να παιζει batman και zelda.

Μιλαω για την R4i Gold 3DS Deluxe card.

http://www.youtube.com/watch?v=PFFAt7v-7kg&feature=youtu.be

Να φανταστώ οτι παίρνει και cheats?

★ Support 3DS/3DSXL/3DSLL consoles(v4.1 to v4.5).

★ Support latest 3D games.

★ Support latest DSi and 3DS games.

★ Support ALL kind of 3DS and DSi console.

★ Support RTS (Real Time Save) for DSi games.

★ Support SDHC micro sd card.

★ Support Wifi games and DS Ramble pak.

★ Firmware Spoofing.

★ Region Free.

★ Firmware Updatable

• Moderators

Να φανταστώ οτι παίρνει και cheats?

★ Support 3DS/3DSXL/3DSLL consoles(v4.1 to v4.5).

★ Support latest 3D games.

★ Support latest DSi and 3DS games.

★ Support ALL kind of 3DS and DSi console.

★ Support RTS (Real Time Save) for DSi games.

★ Support SDHC micro sd card.

★ Support Wifi games and DS Ramble pak.

★ Firmware Spoofing.

★ Region Free.

★ Firmware Updatable

Θα ισχύει και για αυτή το «ένα γκέιμ ανά microSD» ;

Homebrew θα παίζει; Αν δεν παίρνει homebrew δεν το θεωρώ χακάρισμα, εγώ προσωπικά

In other news το ALBW είναι απλά επικό. Δεν έχω προχωρήσει πολύ, αλλά σίγουρα είναι must buy τίτλος για οποιονδήποτε κάτοχο 3DS.

Λοιπον, bravely default τρωει ακυρο καθως εχει μεσα του microtransactions και ειναι απαραιτητο το στοιχειο spot/street pass. Αρα κοιταω για SMT soul hackers και Etrian odyssey 4 απο RPG και φυσικα Zelda.

• Moderators

Ρε πάμε καλά; Γιατί έβαλαν micro-transaction system στο Bravely Default; Πληρώνουμε full-price για παιχνίδι με p2w σύστημα; Εννοείται, ότι τρώει άκυρο κι από μένα παρόλο που το είχα στα υπόψιν για αγορά.

Λοιπον, bravely default τρωει ακυρο καθως εχει μεσα του microtransactions και ειναι απαραιτητο το στοιχειο spot/street pass. Αρα κοιταω για SMT soul hackers και Etrian odyssey 4 απο RPG και φυσικα Zelda.

Το ζέλντα καραλέει . Λίγο το έπαιξα μέχρι τώρα και μου άρεσε πολύ. Για το etrian εγώ μάλλον θα προτιμήσω το untold που θα βγει Δεκέμβριο νομίζω.

Αλλά για το bravely (for the sequel ουσιαστικά) παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα transactions και το streetpass?

Είσης για το soul hackers μιας και αρχές του 2014 βγαίνει το smt4 , προς το παρόν δεν το κοιτάζω καθόλου

Επειδή σε λίγο καιρό λεω να αγοράσω την xl Zelda Limited Edition για προστασία λέω να αγοράσω Link.png Site: αυτό αλλά δεν βρίσκω φτηνά & ποιοτικά screen protectors, καμιά πρόταση?

Επειδή σε λίγο καιρό λεω να αγοράσω την xl Zelda Limited Edition για προστασία λέω να αγοράσω Link.png Site: αυτό αλλά δεν βρίσκω φτηνά & ποιοτικά screen protectors, καμιά πρόταση?

Εγώ έχω πάρει Link.png Site: αυτά .

Ναι, δεν είναι φθηνά σε καμιά περίπτωση , αλλά είναι ότι πιο ποιοτικό και εύκολο στην εφαρμογή έχω βάλει ποτέ. Αφού πήρα 2 γιατί έλεγα το 1 κλασσικά θα το καταστρέψω ή θα γεμίσει φούσκες κτλ , και ακόμη το έχω και κάθετε στο πακέτο του 1 χρόνο μετά. Βεβαίως εγώ τότε τα είχα πάρει 4,5 λίρες και χωρίς μεταφορικά

Εγώ έχω πάρει Link.png Site: αυτά .

Ναι, δεν είναι φθηνά σε καμιά περίπτωση , αλλά είναι ότι πιο ποιοτικό και εύκολο στην εφαρμογή έχω βάλει ποτέ. Αφού πήρα 2 γιατί έλεγα το 1 κλασσικά θα το καταστρέψω ή θα γεμίσει φούσκες κτλ , και ακόμη το έχω και κάθετε στο πακέτο του 1 χρόνο μετά. Βεβαίως εγώ τότε τα είχα πάρει 4,5 λίρες και χωρίς μεταφορικά

Τα είχα δει και αυτά αλλά δεν τα είχα υπόψιν επειδή είναι 1 ζευγάρι στην συσκευασία...

(Εάν είσαι από Αθήνα και θέλεις να πουλήσεις το έξτρα πακέτο που αγόρασες στείλε μου pm...)

• Moderators

Αλλά για το bravely (for the sequel ουσιαστικά) παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα transactions και το streetpass?

Γιατί να υπάρχουν micro-transactions σε γκέιμ που αγοράζω full price;

Τι καινούρια κόλπα είναι αυτα;

Γιατί να υπάρχουν micro-transactions σε γκέιμ που αγοράζω full price;

Τι καινούρια κόλπα είναι αυτα;

Δεν είναι ακριβώς καινούρια... καιρό τώρα μπορούσες να αγοράσεις dlc με αντικείμενα , xp κτλ . Απλά μπορούσες να τα αγοράσεις 1 και μόνο φορά. Τώρα ... ανοίξανε και μας περιμένουν

Τα είχα δει και αυτά αλλά δεν τα είχα υπόψιν επειδή είναι 1 ζευγάρι στην συσκευασία...

(Εάν είσαι από Αθήνα και θέλεις να πουλήσεις το έξτρα πακέτο που αγόρασες στείλε μου pm...)

Πάντως αν θέλεις φθηνά αν δεν σε πειράζει να περιμένεις 1-1,5 μήνα να έρθουν από Κίνα υπάρχουν Link.png Site: αυτά . (δεν είνα τα wow αλλά τα απλά hori)

Για το psp που είχα πάρει ήταν όντως αυθεντικά hori

• Moderators

Δεν είναι ακριβώς καινούρια... καιρό τώρα μπορούσες να αγοράσεις dlc με αντικείμενα , xp κτλ . Απλά μπορούσες να τα αγοράσεις 1 και μόνο φορά. Τώρα ... ανοίξανε και μας περιμένουν

Τα DLC's προσθέτουν extra content έναντι αμοιβής.

Αν θέλουν micro-transactions, ευπρόσδεκτα no problem, αλλά να είναι και free-to-play το παιχνίδι.

Τα DLC's προσθέτουν extra content έναντι αμοιβής.

Μακάρι να ήταν έτσι... Φαντάζομαι δεν έχεις παίξει κάνα agarest ε?

Ή το tales of Xillia. Τα μισά dlc ήταν xp money και τέτοια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...