Moderators Malthador Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Έχω ξενερώσει λίγο. Την Πέμπτη που μας πέρασε περίμενα να κάνουν release το A Link to the Past, στην VC του 3DS, μια εβδομάδα πριν το release του A Link between Worlds. Ξέρω ότι δεν έχουν βγάλει κανένα SNES/GBA game (πλην των ambassador that is), αλλά ξέρω 'γω κάτι μέσα μου με τσίγκλαγε ότι θα έκαναν μια εξαίρεση μόνο γι' αυτό. Παρόλο που το έχω παίξει στο SNES μου, θα το ξανατσίμπαγα ανετότατα. Oh well. Πέντε και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 19th November 2013 – Fans of 3D adventures set in the Mushroom Kingdom are in for a treat, with Nintendo today announcing details of its new SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion for Nintendo 3DS and Nintendo 3DS XL.To participate in this promotion, Nintendo 3DS or Nintendo 3DS XL owners need to register their console and just one of 15 selected games with Club Nintendo between 27th November 2013 (15:01 GMT) and 13th January 2014 (22:59 GMT) to be eligible to request a free download code for SUPER MARIO 3D LAND by 13th February 2014 (22:59 GMT). Participants can then redeem their code and download the game from Nintendo eShop to any Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL or Nintendo 2DS system before 13th March 2014 (22:59 GMT).The 15 selected games included in this promotion are:Mario & Luigi: Dream Team Bros.Animal Crossing: New LeafThe Legend of Zelda: A Link Between WorldsDonkey Kong Country Returns 3DFire Emblem: AwakeningLuigi’s Mansion 2LEGO CITY® Undercover: The Chase BeginsSonic Lost World (Nintendo 3DS version)Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS version)Pokémon XPokémon Y Γυρνάμε σε Uk τη χώρα και παίζουμε με club nintendo δηλαδή; Θα λειτουργήσει ή έχουμε τίποτα περίεργα locks? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 19th November 2013 – Fans of 3D adventures set in the Mushroom Kingdom are in for a treat, with Nintendo today announcing details of its new SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion for Nintendo 3DS and Nintendo 3DS XL. To participate in this promotion, Nintendo 3DS or Nintendo 3DS XL owners need to register their console and just one of 15 selected games with Club Nintendo between 27th November 2013 (15:01 GMT) and 13th January 2014 (22:59 GMT) to be eligible to request a free download code for SUPER MARIO 3D LAND by 13th February 2014 (22:59 GMT). Participants can then redeem their code and download the game from Nintendo eShop to any Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL or Nintendo 2DS system before 13th March 2014 (22:59 GMT). The 15 selected games included in this promotion are: Mario & Luigi: Dream Team Bros. Animal Crossing: New Leaf The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Donkey Kong Country Returns 3D Fire Emblem: Awakening Luigi’s Mansion 2 LEGO CITY® Undercover: The Chase Begins Sonic Lost World (Nintendo 3DS version) Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS version) Pokémon X Pokémon Y Γυρνάμε σε Uk τη χώρα και παίζουμε με club nintendo δηλαδή; Θα λειτουργήσει ή έχουμε τίποτα περίεργα locks? Παλια αντιστοιχα promo λειτουργουσαν. Οποτε θα παιζει λογικα και τωρα αν βαλεις UK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 19th November 2013 – Fans of 3D adventures set in the Mushroom Kingdom are in for a treat, with Nintendo today announcing details of its new SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion for Nintendo 3DS and Nintendo 3DS XL. To participate in this promotion, Nintendo 3DS or Nintendo 3DS XL owners need to register their console and just one of 15 selected games with Club Nintendo between 27th November 2013 (15:01 GMT) and 13th January 2014 (22:59 GMT) to be eligible to request a free download code for SUPER MARIO 3D LAND by 13th February 2014 (22:59 GMT). Participants can then redeem their code and download the game from Nintendo eShop to any Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL or Nintendo 2DS system before 13th March 2014 (22:59 GMT). The 15 selected games included in this promotion are: Mario & Luigi: Dream Team Bros. Animal Crossing: New Leaf The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Donkey Kong Country Returns 3D Fire Emblem: Awakening Luigi’s Mansion 2 LEGO CITY® Undercover: The Chase Begins Sonic Lost World (Nintendo 3DS version) Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS version) Pokémon X Pokémon Y Γυρνάμε σε Uk τη χώρα και παίζουμε με club nintendo δηλαδή; Θα λειτουργήσει ή έχουμε τίποτα περίεργα locks? Εγώ στο πρόμο που τσίμπαγες 3 παιχνίδια και έπαιρνες δώρο το 4ο, το είχα γυρίσει σε UK και έπαιξε κανονικά. Οπότε κι εδώ το ίδιο θα γίνεται, φαντάζομαι. Το θέμα μου είναι άλλο. Γιατί από της 27/11, ρε μάστοροι; Εγώ θέλω να τσιμπήσω day one το Zelda. Γιατί να χάσω το πρόμο; Τι ανοησία είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Γυρνάμε σε Uk τη χώρα και παίζουμε με club nintendo δηλαδή; πώς γίνεται αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στο User Settings πας και αλλάζεις το Region. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 πώς γίνεται αυτό;; Για να κάνεις register στο Nintendo Club της Αγγλίας βάζεις την Αγγλία ως προεπιλεγμένη χώρα του 3DS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ωραια αρα εγω που εχω και xl και κανονικο θα παρω 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εγώ στο πρόμο που τσίμπαγες 3 παιχνίδια και έπαιρνες δώρο το 4ο, το είχα γυρίσει σε UK και έπαιξε κανονικά. Οπότε κι εδώ το ίδιο θα γίνεται, φαντάζομαι. Το θέμα μου είναι άλλο. Γιατί από της 27/11, ρε μάστοροι; Εγώ θέλω να τσιμπήσω day one το Zelda. Γιατί να χάσω το πρόμο; Τι ανοησία είναι αυτό. Δε χρειάζεται να κάνεις register το παιχνίδι τη μέρα που το παίρνεις.Το κάνεις όποτε θες. Εγώ πχ είχα πάρει το Monster Hunter 3 με το promotion που έκαναν αν έκανες register τη κονσόλα σου ενώ την είχα πάρει το πρώτο μήνα που βγήκε το 3DS μιας και δεν την είχα κάνει register μέχρι τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τι ώρα γίνεται update το eshop; Στις 12 το μεσημέρι αύριο; Δεν μπορώ να περιμένω λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τι ώρα γίνεται update το eshop; Στις 12 το μεσημέρι αύριο; Δεν μπορώ να περιμένω λέμε! zelda? Γιατι δεν το παιρνεις στην φυσικη μορφη ωστε να εχει και καποια συλλεκτικη η μεταπωλητικη αξια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 zelda? Γιατι δεν το παιρνεις στην φυσικη μορφη ωστε να εχει και καποια συλλεκτικη η μεταπωλητικη αξια; Μπα, είμαι φαν των digital. Θέλω να τα έχω όλα μέσα στη συσκευή μου. Εξάλλου δεν παίζει να αφαιρέσω ποτέ από τη συλλογή μου Zelda τίτλο. Το ALBW θα είναι ένα ευχάριστο 40-50ωρο διάλειμμα από τις 120 ώρες που σηκώνει στους ώμους του -και συνεχίζει- το Fire Emblem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 O ταχύτερος τίτλος του 3DS που έφτασε τις 1εκ πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ηρθε επιτελους σημερα το zelda:a link between worlds.Δεν το εχω παιξει ακομη βεβαια λογω δουλειας.Το βραδυ θα λιωσω.Το σεντουκι που ηταν μαζι με την προπαραγγελια πολυ ωραιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα