Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα το φέρουν άλλα καταστήματα;

Οχι ετσι ανακοινωσε η nortec. Το ειχε 100ευρω αλλα απορω ποσα τεμαχια για πουλημα. 

Θελω να πιστευω εναν πολυ μικρο αριθμο.

Σε κανα ebay δες οσο ειναι καιρος.

Προσωπικα θα το αγορασω απο τον θειο λογω οικονομικων...

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοεί τη συλλεκτική απ'ότι κατάλαβα όχι την απλή έκδοση.

Ναι την συλλεκτικη εννοω.

Ρε σεις θειος ποιος ειναι???

Αργκο ειναι και ειναι για το πειρατικο υλικο.

Δημοσ.

Ναι την συλλεκτικη εννοω.

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για την συλλεκτική έκδοση.Προτιμώ με τα λεφτά που έχει η συλλεκτική να πάρω 2-3 παιχνίδια.

Για την απλή έκδοση ενδιαφέρομαι (αυτή που θα έχει ένα artbook ) και ρώτησα γιατί δεν το έχω δει ως προπαραγγελία σε άλλα καταστήματα!

Δημοσ.

Fuck me, ηδη εχω ξοδεψει το budget μου. Τωρα θα πρεπει να κανω επιλογη μεταξυ Bravely Default και Zelda τον αλλο μηνα αλλα μαλλον το Zelda θα με κερδισει καθως η τιμη του απλα δεν πεφτει. 

Δημοσ.

Υπαρχει το εξης προβλημα, εχω ενα ιδιαιτερο κουμπακι μεσα στο μυαλο μου που με καθιστα sucker σε 2D top down Zelda παιχνιδια και επειδη το τελευταιο τετοιο Zelda που πραγματικα εφαγα με το κουταλι ηταν το Minish Cap θελω και παλι να επιστρεψω σε αυτο το στυλ Zelda για αλλη μια φορα. To Bravely Default θα με κερδιζε αν δεν ειχα ηδη μια τεραστια πληθωρα απο J-Rpg που παιζω τωρα οποτε απο αυτην την αποψη ειμαι καλυμενος και οταν θα ερθει η στιγμη να το αποκτησω θα το αποκτησω και σε μειωμενη τιμη! 

Δημοσ.

Νέα zelda info απο το ND 

Η Irene the witch μπαίνει στον κόσμο του Hyrule και θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινούμαστε απο περιοχή σε περιοχή. Με τη μαγική της σκούπα θα μπορούμε να την καλούμε είτε απο τον κανονικό κόσμο είτε απο το Dark world και θα μας πηγαίνει στα paths που έχουμε ανοίξει.

Πολύ σημαντικός επίσης θα είναι ο Gramps μέσα απο τον οποίο θα μπορούμε να κάνουμε battles με άλλους παίκτες μέσω του streetpass. Ο dark link μας θα έχει bounty ανάλογο με τα items και τα hearts μας και θα "στέλνεται" σε οποιονδήποτε περνάει απο κοντά μας με το streetpass. Αντίστοιχα ο δικός τους link θα εμφανίζεται σε διάφορα μέρη στο παιχνίδι μας και θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε battle μαζί του. Κερδίζοντας θα παίρνουμε points που μπορούμε να ξοδέψουμε στο σχετικό in game shop για να αγοράσουμε items.

Also πληροφορίες για το 3ds update

Το update θα φέρει τα παρακάτω features:

• Youtube app. Ενώ το video παίζει στην πάνω οθόνη θα μπορούμε να ψάχνουμε στην κάτω οθόνη
  • Το Miiverse όπως υπάρχει και στο Wii U. Θα μπορούμε να συνδεθούμε με άλλους παίκτες απο όλο τον κόσμο και να μοιραζόμαστε screenshots, drawings και comments για διάφορα παιχνίδια.
  • Και τελευταίο και σημαντικότερο θα δώσει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τα 3DS και WiiU e-shop accounts μας μέσω δημιουργίας ενιαίου Network ID. Ίσως σιγά σιγά να μπορούμε να έχουμε κάπου safe τα digital download μας.

Τέλος κάπου στο 6ο λεπτό του Direct έχει και αρκετά info για το Bravely default αλλα επειδή δεν έχω ιδέα καλύτερα δείτε το.

Source: Εγώ και Nintendo direct

Πάω να κατεβάσω bravely default φαίνεται OP......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...