vag.patrick Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έπεσε στα χέρια μου ένας κωδικός για pokemon οπότε σκέφτομαι με την ευκαιρία να τσιμπήσω ένα 3ds. Έχω καταλήξει σε 3ds XL χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα το χρώμα και τώρα σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω καινούριο/bundle/μεταχειρισμένο ή να περιμένω για καμια προσφορά. Περιμένουμε καμια προσφορά στο προσεχές μέλλον; Ποιο είναι το κατώτερο μέχρι στιγμής και πότε;; Γενικά θα ήθελα να ακούσω προτάσεις. Αγγελίες βλέπω απο 140 εως 180 για μτχ και 195 για καινούριο σκέτο -220 με κάνα game. Έχετε να προτείνετε οτιδήποτε; Να πάρω/περιμένω/τι να προσέξω κτλ Θενξ ^^ υπολογισε στο xl και φορτιστη ετσι? παρε καινουργιο, εγω αν ηταν να γλυτωνα μονο κανα 30ρι ας πουμε στην καλυτερη θα παιρνα παλι καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Του ds lite δεν κάνει; Έχω ήδη 2 απο τα ds μου και κάπου είδα οτι είναι συμβατοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κανει . Συγγνωμη , λαθος μου . Εχει δικιο ο ...απο κατω ..του DSi κανει . Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από telegamesvg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Του DS lite ΔΕΝ κάνει. Του DSi κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fUlrZ2yf7UQ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Exει ηδη προπαραγγελθει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κριμα που δεν εχω SMT4 φετος αλλα την θεση τοιυ θα την παρει το Bravely default σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Κριμα η συλλεκτικη του bravely default εξαντληθηκε στην Ελλαδα απο nortc. Απορω ποσα τεμαχια ηταν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 To Bravely Default μόνο η Nortec το έχει για προπαραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παίδες ψήνωμαι να πάρω ένα 3ds από ΗΠΑ. Σύντομα όμως μετακομίζω Ευρώπη μεριά. Αν το πάρω από ΗΠΑ, θα μου είναι άχρειστο στην Ευρώπη; Που θα βρισκω παιχνίδια; Δεν με ενδιαφέρει να το "σπάσω", μόνο να μποροω να παίρνω παιχνίδια από διάφορα μέρη (ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπώνιά) χωρίς να παιδεύομαι ποια έκδοση είναι. Τί λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Θα σου ειναι αχρηστο καθως ειναι region locked εκτος και αν εχεις απο καπου πηγη να παιρνεις US παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένα παιχνίδια (ebay κτλ). Τί είναι προτιμότερο να πάρω τότε; Που βρίσκονται ευκολότερα μεταχειρισμένα; Ο παρακάτω χάρτης ισχύει; http://gbatemp.net/threads/3ds-region-lock-heres-the-map.332017/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 μην ξεχνάς ότι λογικά δεν θα σε καλύπτει και κάποια εγγύηση στην Ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 To Bravely Default μόνο η Nortec το έχει για προπαραγγελία; Δυστυχως ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχως ναι. Δηλαδή δεν θα το φέρουν άλλα καταστήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα