undeadcharisss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πειτε λιγο πιο platformer ευχαριστηθήκατε πιο πολυ? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από undeadcharisss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 platformer εννοεις ??αν ναι εγω το dk... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 αν εννοει platformer οντως θα συμφωνησω με τον vag.patrick,το dkc returns για μενα ειναι απλα αριστουργημα.Το καταευχαριστηθηκα.Ο βασικος λογος για να παρω wiiu ηταν για να παιξω το tropical freeze που θα βγει.Δεν βαριεσαι κοντα ειναι και ο Φεβρουαριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικα το Mario 3d land το καταγουσταρα και εχει και metagame για οσους γουσταρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ναι,σορρυ λαθος... μετα απο 18 ωρες στην pokemon x πρεπει να αλλαξω λιγο κλιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 διάδοχο του 3ds? απο τώρα? όχι ούτε καν, πρώτα θα δούμε διάδοχο του wii u και μετά του 3ds, θα το μιλκάρουν αρκετά το σύστημα.το ds έφτασε τα 6κ παιχνίδια ,το 3ds έχει κοντά στα 1κ, έχουμε ακόμα δρόμο εχω παρει το XL οποτε ειναι σχετικα καινουριο αυτο που θαυμαζω παντως στην nintendo ειναι η αντοχη των μηχανηματων της δεν σπανε δεν χαλανε μπορει νατο πληρωσα ακριβα στα 250 κατα την γνωμη αλλα ξερω οτι ειναι σκυλι και τη 5ετια θα την βγαλει ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χωρις να εχς διαβασει τιποτα για τις νεες ποκεμον υπαρχει η δυνατοτητα πλεον να τα πιασεις ολα απο μια κασετα?γενικα αν μπορεις να κανεις trading online χωρις να πρεπει να βρεις τον Μητσο Τακη Κωστα που θα το εχει να στο δωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χωρις να εχς διαβασει τιποτα για τις νεες ποκεμον υπαρχει η δυνατοτητα πλεον να τα πιασεις ολα απο μια κασετα?γενικα αν μπορεις να κανεις trading online χωρις να πρεπει να βρεις τον Μητσο Τακη Κωστα που θα το εχει να στο δωσει δεν γινεται να τα πιασεις ολα.. αν θες να συμπληρωσεις το pokedex πρεπει να περιμενεις μεχρι 27 Δεκεμβρη που θα βγει το pokemon bank και θα μπορεις να στειλεις απο black/white/black2/white2 οσα δεν υπαρχουν στις x/y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μόλις παρέλαβα το 3ds xl μου, luigi edition ) Λογικά από αύριο ξεκινάω με SM3DL. Έχει έκδοση 6.1 κάτι, και μου ζητάει update για να μπει στο eshop. Υπάρχει τρόπος να μπω χωρίς να αναβαθμίσω? Αν όχι, υπάρχει λόγος να ΜΗΝ αναβαθμίσω (δεδομένου ότι τα gateway κλπ δε παίζουν σε τέτοια έκδοση ούτως ή άλλως...)? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έπεσε στα χέρια μου ένας κωδικός για pokemon οπότε σκέφτομαι με την ευκαιρία να τσιμπήσω ένα 3ds. Έχω καταλήξει σε 3ds XL χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα το χρώμα και τώρα σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω καινούριο/bundle/μεταχειρισμένο ή να περιμένω για καμια προσφορά. Περιμένουμε καμια προσφορά στο προσεχές μέλλον; Ποιο είναι το κατώτερο μέχρι στιγμής και πότε;; Γενικά θα ήθελα να ακούσω προτάσεις. Αγγελίες βλέπω απο 140 εως 180 για μτχ και 195 για καινούριο σκέτο -220 με κάνα game. Έχετε να προτείνετε οτιδήποτε; Να πάρω/περιμένω/τι να προσέξω κτλ Θενξ ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εγώ αν δεν είχα ήδη 3DS θα έπαιρνα αυτό ασυζητητί: Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 250 ευρώ και δεν έχει καν physical copy μέσα. Και γώ αυτό σκεφτόμουν αλλα πρώτον δε τρελάθηκα με την εμφάνιση τελικά και δεύτερον 50 ευρώ για preinstalled είναι too much! :/ Θα κάνω ένα custom vinyl για όποιο πάρω και gg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πολύ χρυσό έχει ρε γαμώτο. Ειδικά μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα