Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την παραμικρη ιδεα δεν εχω. Σκεψου ομως οτι ειναι παλιας κοπης παιχνιδι (βγηκε στο Sega Saturn το 1996 αν δεν κανω λαθος) οποτε καταλαβαινεις οτι θα εχει πολυ συγκεκριμενα hardcore στοιχεια που χαρακτηριζουν ολοκληρη τη σειρα ετσι και αλλιως. 

Για εμενα αν θες να ασχοληθεις με SMT πρεπει να ξεκινησεις απο PS2 με Digital Devil Saga 1 και 2 και φυσικα το Nocturne/Lucifers call (US/EU εκδοση αντιστοιχα). Μονο ετσι θα μπεις στο πνευμα για το αν ειναι για εσενα αυτος ο τιτλος ή οχι. 

Ειναι παιχνιδι hardcore για απαιτητικους παικτες με πολυ βαρια ατμοσφαιρα και πολυ Θεολογια/δαιμονολογια mix με τεχνολογια και ετσι φαση. Κανενα SMT μεχρι τωρα δεν με εχει απογοητευσει απο αποψη ιστοριας ως τωρα και δεν περιμενω ουτε αυτο να με απογοητευσει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχουμε λόγο να πιστεύουμε σε bundle 3ds (xl) με Link between worlds? Χθες στο direct δεν είπαν τπτ... Ο μόνος λόγος που περιμένω, αλλιώς να το τσιμπήσω με 3d land ή X/Y... 

Καλές τιμές το base.com . Ξέρουμε μήπως πως τα πάνε από θέμα χρόνου αποστολής-παραλαβής?

Όπως είπα και πριν,μια φορά έχω πάρει προς το παρόν και ήρθε σε 7 μέρες.Έφυγε από αυτούς τη μέρα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού ή τη προηγούμενη δε θυμάμαι σίγουρα.

Πάντως το site είναι το πρώην blahdvd,το οποίο όμως καταργήθηκε και ενώθηκε με το base.com που ήταν της ίδιας εταιρίας νομίζω,ώστε να έχουν καλύτερες τιμές.Από το blahdvd όσες φορές είχα παραγγείλει έρχονταν επίσης γρήγορα τα δέματα.Οπότε γενικά προς το παρών το θεωρώ αξιόπιστο μέχρι αποδείξεως του εναντίου :-D

Γεια σας παιδια

Καταρχην λογω δουλειας εχω περιορισμενο χρονο πλεον κ ''δυστηχως'' πολλα παιχνιδια χαχα (τερματιζω ενα το μηνα)

Τσουκου τσουκου λοιπον εφτασε η ωρα/σειρα να παιξω το donkey kong returns που εχω για wii ( σε κονσολα wiiu ομως κ οχι wii)

To διλλημα μου ειναι το εξης : μιας κ συγκριτικα οι ωρες που παιζω στο σαλονι πλεον ειναι λιγοτερες, να πουλησω την εκδοση του wii κ να το παρω σε 3ds ?? ( οπου ασχολουμε πχ στο κρεβατι,καναπε,τουαλετα!!! )

Το ξερω ισως σας φανει κουφη η ερωτηση αλλα τεσπα

Στην ουσια εχουμε ενα versus wii edition με 3ds (που κατι εχω ακουσει οτι εχει περισσοτερες πιστες)

Το παιχνιδι ειναι το ιδιο με καποιες βελτιωσεις στο gameplay στην εκδοση του 3DS. Αν θες να παρεις την εκδοση του 3DS δεν θα το μετανοιωσεις σιγουρα. Προκειται για το ιδιο παιχνιδι. 

οπου και να το παιξεις προκειται για μενα το καλυτερο 2d platform που εχει βγει τα τελευταια χρονια.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνιδι.Τωρα σε πολλους δεν αρεσε ο χειρισμος στο wii(εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα θεμα μια χαρα μου καθοντουσαν τα Motion controles)Τωρα οι περισσοτεροι απ οτι εχω διαβασει σε reviews  προτιμουν την εκδοση του 3ds λογω χειρισμου καθως ειναι πιο παραδοσιακος.Κοιτα που σε βολευει και κρινεις αναλογως.

οπου και να το παιξεις προκειται για μενα το καλυτερο 2d platform που εχει βγει τα τελευταια χρονια.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνιδι.Τωρα σε πολλους δεν αρεσε ο χειρισμος στο wii(εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα θεμα μια χαρα μου καθοντουσαν τα Motion controles)Τωρα οι περισσοτεροι απ οτι εχω διαβασει σε reviews  προτιμουν την εκδοση του 3ds λογω χειρισμου καθως ειναι πιο παραδοσιακος.Κοιτα που σε βολευει και κρινεις αναλογως.

και αρκετα σπαστικο σε ορισμενα σταδια το επιπεδο δυσκολιας ανεβαινει κατακορυφα ,ευτυχως που εχει το λευκο γοριλλα να σου περασει ορισμενα αλλιως δεν την παλευα ...

και αρκετα σπαστικο σε ορισμενα σταδια το επιπεδο δυσκολιας ανεβαινει κατακορυφα ,ευτυχως που εχει το λευκο γοριλλα να σου περασει ορισμενα αλλιως δεν την παλευα ...

Μα για αυτο το λογο το θεωρω κορυφαιο επειδη ηταν και παλουκι.Εχω χασει και 40 συνεχομενες ζωες σε μια πιστα προκειμενου να παρω καποιο γραμμα ή puzzle.Απλα εθιστικο παιχνιδι.

http://www.youtube.com/watch?v=aBaWPJA05SM

ενταξει ανυπομωνω να βγει το παιχνιδι.Δεν μπορω να περιμενω.

Lorule? Χαχαχαχαχαχα

Όταν μπαίνει η μουσική, πόσο πώρωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδαρα η καινουρια ποκεμον!Το εκαψα απο τη στιγμη που μου ηρθε σημερα 

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!

Ποιο Πήρες;; X Ή Υ;

εγώ Υ  :-D 

Επεξ/σία από Andre85

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...