skar1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ebay και μεταφορικα ειναι λιγο με τα ΕΛΤΑ σκατα. Απλα το δινεις γυρω στα 100 σε εγχωρια αγορα και εισαι οκ. 150 με την καμια. Στο ebay δεν σημαινει οτι τα πουλανε και τοσο. Το 3dsxl εχει απαισιο αναλογικο....μολις το καταλαβα.
forgotten Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ebay και μεταφορικα ειναι λιγο με τα ΕΛΤΑ σκατα. Απλα το δινεις γυρω στα 100 σε εγχωρια αγορα και εισαι οκ. 150 με την καμια. Στο ebay δεν σημαινει οτι τα πουλανε και τοσο. Το 3dsxl εχει απαισιο αναλογικο....μολις το καταλαβα. μαλλον θα το δωσω 100 χωρις τον φορτιστη μια και τον χρησιμοποιω στο 3ds xl αν και μπορω να πω οτι το 3ds xl για μενα εχει οθονη μετριοτατη ας οψεται οτι η gateway δεν παιζει σε αλλο firmware
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Απ' το GBA το θυμάμαι αυτό που λέτε. Κάτω απ' τον ήλιο προφανώς ήταν απάλευτο, και χωρίς backlight ήταν τραγική η εμπειρία γενικότερα... Αλλά ρε σείς, είναι λίγο άκυρο να βγείς και να παίξεις με ντάλα ήλιο ένα φορητό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το έκανα. Εγώ αφιερώνω πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου στη βεράντα του διαμερίσματός μου, η οποία είναι στεγασμένη από πάνω και αποτελεί τον αγαπημένο μου χώρο χαλάρωσης. Ο ήλιος δεν χτυπάει στη βεράντα, παρα μόνο όταν είναι να δύσει. Το 3DS XL δεν την παλεύει σχεδόν καθόλου, από τις 9 το πρωί εως και τις 6 το απόγευμα, όταν και δύει ο ήλιος. Αντίθετα, όλα τα smartphones και tablets που έχουμε στο σπίτι, στις ίδιες ώρες έχουν άριστη απεικόνιση.
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω και εγω για το μπαλκόνι + 3ds + >18:00
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον παιδια φαινεται οτι κυκλοφορησε το SMT soul hackers για εμας. Η εκδοση του e-shop ειναι η φτηνοτερη που υπαρχει (στα 40 ευρω) σε σχεση με τα καταστηματα που η φτηνοτερη που βρηκα ειχε 45 ευρω. Εχουμε μηπως την παραμικρη ιδεα ποσο μεγαλο σε blocks ειναι το παιχνιδι? Σκεφτομαι να το χτυπησω σε digital μορφη αλλα φοβαμαι μην μου πιασει τη μιση καρτα.
guardianx71 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και από το game.co.uk τόσο βγαίνει με τα μεταφορικά , και το έχεις και σε φυσική μορφή , και με τους πόντους να τους περάσεις όποτε θέλεις σε κάνα ενδεχόμενο promo
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τιμη που το εχει το καταστημα ειναι 30 λιρες (δηλαδη 35 ευρω) + 12 λιρες μεταφορικα ξεφευγουμε ΠΑΡΑ πολυ οποτε οχι.
guardianx71 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εμένα τα μεταφορικά μου τα βγάζει £2.95. Τόσο μεγάλη διαφορά? Από το shopto.net που έχει σχεδόν ίδια τιμή πόσο είναι τα μεταφορικά
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ολα τα αγγλικα καταστηματα προς Κυπρο χρεωνουν 9-12 λιρες μεταφορικα για καθε πακετο. Ελλαδα ναι τα μεταφορικα ειναι σαφεστατα λιγοτερα.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ελα ντε, ρωτα τους. Το γεγονος παντως ειναι αυτο, οτι δεν μπορω να αγορασω τιποτε απο αγγλια χωρις να μου χρεωσουν τα κερατα μου σε μεταφορικα. Μονο ποιο βαρια και ακριβοτερα αντικειμενα με συμφερει να αγοραζω απο εξω (καλη ωρα οπως το πληκτρολογιο μου που οι 9 λιρες μεταφορικα δεν ειναι και κανενα σοβαρο ποσο δεδομενου του μεγεθους και του βαρους του). Amazon, shopto, game.co ΟΛΑ μου χρεωνουν τα κερατα μου. Μονο το Zavvi δεν με χρεωνει (1 λιρα χρεωση) αλλα ακομα περιμενω το Persona 4 απο αυτους οποτε καταλαβαινεις.
Merdock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ikaruga για δοκίμασε και αυτό το site http://www.base.com/buy/product/devil-summoner-soul-hackers-nintendo-3ds/dgc-dssh3ds.htm Για Ελλάδα έχει 2 ευρώ μεταφορικά,για Κύπρο δε ξέρω.Πάντως από εκεί πήρα το GTA V και μου ήρθε σε 7 μέρες οπότε πιστεύω είναι αξιόπιστο σε χρόνους παράδοσης.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εισαι πολυ ωραιος Merdock. Βρισκομαι europezone 3 και θα μου κοστισουν τα μεταφορικα 2 ευρω και κατι ψιλα. Να 'σαι καλα.
Merdock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Btw επειδή δεν έχω παίξει ποτέ κάποιο παιχνίδι της σειράς,είναι καλό για εισαγωγικό παιχνίδι;Δε με νοιάζει η δυσκολία,από άποψη ιστορίας ρωτάω. Βέβαια με τόσα παιχνίδια που βγαίνουν αυτό το καιρό θα πάει σε κανά 6μηνο+ η αγορά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα