Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ebay και μεταφορικα ειναι λιγο με τα ΕΛΤΑ σκατα.

Απλα το δινεις γυρω στα 100 σε εγχωρια αγορα και εισαι οκ.

150 με την καμια.

Στο ebay δεν σημαινει οτι τα πουλανε και τοσο.

Το 3dsxl εχει απαισιο αναλογικο....μολις το καταλαβα.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ebay και μεταφορικα ειναι λιγο με τα ΕΛΤΑ σκατα.

Απλα το δινεις γυρω στα 100 σε εγχωρια αγορα και εισαι οκ.

150 με την καμια.

Στο ebay δεν σημαινει οτι τα πουλανε και τοσο.

Το 3dsxl εχει απαισιο αναλογικο....μολις το καταλαβα.

μαλλον θα το δωσω 100 χωρις τον φορτιστη μια και τον χρησιμοποιω στο 3ds xl αν και μπορω να πω οτι το 3ds xl για μενα εχει οθονη μετριοτατη ας οψεται οτι η gateway δεν παιζει σε αλλο firmware

Δημοσ.

Απ' το GBA το θυμάμαι αυτό που λέτε. Κάτω απ' τον ήλιο προφανώς ήταν απάλευτο, και χωρίς backlight ήταν τραγική η εμπειρία γενικότερα... Αλλά ρε σείς, είναι λίγο άκυρο να βγείς και να παίξεις με ντάλα ήλιο ένα φορητό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το έκανα.

Εγώ αφιερώνω πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου στη βεράντα του διαμερίσματός μου, η οποία είναι στεγασμένη από πάνω και αποτελεί τον αγαπημένο μου χώρο χαλάρωσης. Ο ήλιος δεν χτυπάει στη βεράντα, παρα μόνο όταν είναι να δύσει.

Το 3DS XL δεν την παλεύει σχεδόν καθόλου, από τις 9 το πρωί εως και τις 6 το απόγευμα, όταν και δύει ο ήλιος.

Αντίθετα, όλα τα smartphones και tablets που έχουμε στο σπίτι, στις ίδιες ώρες έχουν άριστη απεικόνιση.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια φαινεται οτι κυκλοφορησε το SMT soul hackers για εμας. Η εκδοση του e-shop ειναι η φτηνοτερη που υπαρχει (στα 40 ευρω) σε σχεση με τα καταστηματα που η φτηνοτερη που βρηκα ειχε 45 ευρω. Εχουμε μηπως την παραμικρη ιδεα ποσο μεγαλο σε blocks ειναι το παιχνιδι? Σκεφτομαι να το χτυπησω σε digital μορφη αλλα φοβαμαι μην μου πιασει τη μιση καρτα. 

Δημοσ.

Και από το game.co.uk  τόσο βγαίνει με τα μεταφορικά , και το έχεις και σε φυσική μορφή , και με τους πόντους να τους περάσεις όποτε θέλεις σε κάνα ενδεχόμενο promo

Δημοσ.

Ολα τα αγγλικα καταστηματα προς Κυπρο χρεωνουν 9-12 λιρες μεταφορικα για καθε πακετο. Ελλαδα ναι τα μεταφορικα ειναι σαφεστατα λιγοτερα. 

Δημοσ.

Ελα ντε, ρωτα τους. Το γεγονος παντως ειναι αυτο, οτι δεν μπορω να αγορασω τιποτε απο αγγλια χωρις να μου χρεωσουν τα κερατα μου σε μεταφορικα. Μονο ποιο βαρια και ακριβοτερα αντικειμενα με συμφερει να αγοραζω απο εξω (καλη ωρα οπως το πληκτρολογιο μου που οι 9 λιρες μεταφορικα δεν ειναι και κανενα σοβαρο ποσο δεδομενου του μεγεθους και του βαρους του). Amazon, shopto, game.co ΟΛΑ μου χρεωνουν τα κερατα μου. Μονο το Zavvi δεν με χρεωνει (1 λιρα χρεωση) αλλα ακομα περιμενω το Persona 4 απο αυτους οποτε καταλαβαινεις. 

Δημοσ.

ikaruga για δοκίμασε και αυτό το site

http://www.base.com/buy/product/devil-summoner-soul-hackers-nintendo-3ds/dgc-dssh3ds.htm

Για Ελλάδα έχει 2 ευρώ μεταφορικά,για Κύπρο δε ξέρω.Πάντως από εκεί πήρα το GTA V και μου ήρθε σε 7 μέρες οπότε πιστεύω είναι αξιόπιστο σε χρόνους παράδοσης.

Δημοσ.

Btw επειδή δεν έχω παίξει ποτέ κάποιο παιχνίδι της σειράς,είναι καλό για εισαγωγικό παιχνίδι;Δε με νοιάζει η δυσκολία,από άποψη ιστορίας ρωτάω.

Βέβαια με τόσα παιχνίδια που βγαίνουν αυτό το καιρό θα πάει σε κανά 6μηνο+ η αγορά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...