Moderators Malthador Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ παίζω μόνο 3DS games στο 3DS μου και DS games στο DS μου. Όταν βάζω DS game στο 3DS μου, μου 'ρχεται να ξεριζώσω τα μάτια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 1) εχω 3ds 2) δεν ημουν σιγουρος αν υπαρχει κανεις στο DS topic 3) το strange journey μολις το τερματισα και θα επιθυμουσα κατι λιγοτερο σαδιστικο 4) oh come on, ολοι παιζεται ds στο 3ds. Don't deny it Mario and Luigi τοτε για κατι οχι σαδιστικο. Και οχι, παιζω DS παιχνιδια στο DS (Cyclo evolution FTW). Υπαρχουν και αλλα φυσικα αλλα μετα απο κατι τοσο "βαρυ" οσο το Strange Journey μη σε βαλουμε στα βαθια παλι με Dragon Quest και Dark Spire ή Etrian Odyssey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως παιδιά οι οθόνες του 3DS, τουλάχιστον του XL που έχω εγώ, απο πλευράς φωτεινότητας και αντανάκλασης για χρήση σε εξωτερικό χώρο, είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχω δεί εδώ και πολύ καιρό. Και εφόσον μιλάμε για φορητή συσκευή, αυτό είναι τρομερό fail. Αγαπάμε Νιντέντο, αλλά το έχει παρακάνει με ταχαμηλά επίπεδα των τεχνολογικών χαρακτηριστικών της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ε ναι Panther μιλάμε για νιντέντο , πάντα θα έχει απαίσιο hardware το οποίο θα το χρυσοπληρώνεις ,αλλα το κάνεις αυτό για να παίξεις το software της, στο θέμα φορητή κονσόλα τα πάει καλά με το software οπότε το αφήνεις να κάνει slide το γεγονός οτι τεχνολογικά είναι πατάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως παιδιά οι οθόνες του 3DS, τουλάχιστον του XL που έχω εγώ, απο πλευράς φωτεινότητας και αντανάκλασης για χρήση σε εξωτερικό χώρο, είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχω δεί εδώ και πολύ καιρό. Και εφόσον μιλάμε για φορητή συσκευή, αυτό είναι τρομερό fail. Αγαπάμε Νιντέντο, αλλά το έχει παρακάνει με ταχαμηλά επίπεδα των τεχνολογικών χαρακτηριστικών της. Συμφωνώ. Εγώ έχω το απλό 3DS και φέτος στην παραλία όποτε καθόμουν να παίξω, έπρεπε να κουκουλωνόμουν για να μπορούσα να βλέπω. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι μονο στο XL αθλιες οι οθονες κατω απο τον ηλιο, και στο κανονικο 3ds μια χαρα χαλια ειναι. Βεβαια το ιδιο λεω και για το Vita μου που παλι δεν βλεπεις τιποτα κατω απο τον ηλιο. Τουλαχιστον οχι για gaming. Μονο μια συσκευη πραγματικα ηταν καλυτερη ακριβως κατω απο τον ηλιο και αυτη ηταν το Gameboy (το πρωτο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τραγικο οτι στην ελλαδα τα καινουρια Pokemon 3DS XL editions καθυστερουνε 2 βδομαδες απο την υπολοιπη ευρωπη :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Απ' το GBA το θυμάμαι αυτό που λέτε. Κάτω απ' τον ήλιο προφανώς ήταν απάλευτο, και χωρίς backlight ήταν τραγική η εμπειρία γενικότερα... Αλλά ρε σείς, είναι λίγο άκυρο να βγείς και να παίξεις με ντάλα ήλιο ένα φορητό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Η μπαταρία του 3dsxl ειναι απαλευτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 γινεται να κανω system transfer απο 3ds σε 3ds xl και να κρατησω τα δεδομενα και στα 2 μηχανηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 γινεται να κανω system transfer απο 3ds σε 3ds xl και να κρατησω τα δεδομενα και στα 2 μηχανηματα? Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 παιδες επειδη εχω ενα 3ds ambassador και σκεφτομαι να το δωσω ποια ειναι μια καλη τιμη πωλησης ,με γνωμονα το ebay τα δινουν γυρω στα 150 ευρω ,ο λογος ειναι οτι πηρα 3ds xl για την gateway και δεν το χρειαζομαι πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 παιδες επειδη εχω ενα 3ds ambassador και σκεφτομαι να το δωσω ποια ειναι μια καλη τιμη πωλησης ,με γνωμονα το ebay τα δινουν γυρω στα 150 ευρω ,ο λογος ειναι οτι πηρα 3ds xl για την gateway και δεν το χρειαζομαι πλεον 160 κάνει καινούριο το πρώτο 3DS. 150 είναι τραγικά πολλά για μεταχειρισμένο, γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αλλα τα ambassador εχουν μια συλλογη απο παιχνιδι που δεν εχει το κανονικο ακομα http://nintendo.wikia.com/wiki/Nintendo_3DS_Ambassador_Program απλα ρωταω γιατι σκεφτομαι να το δωσω γυρω στα 100 ευρω χωρις τον φορτιστη του αλλα με προβληματιζει αν αξιζει να το βαλω στο ebay στη τελικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα