Andre85 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρω ότι αυτό που θα ρωτήσω θα σας φανεί παράξενο αλλά μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Pokemon θέλω να πάρω ένα παιχνίδι για να μου περνάει η ώρα.Είμαι μεταξύ Donkey Kong και Μario Land 3D. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο τι θα μου προτείνατε πιο πολύ; Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έχω παίξει ούτε Μάριο ούτε Donkey...( όσο θυμάμαι τον εαυτό μου..) και δεν μπορώ να διαλέξω..
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Fire Emblem αν δεν το εχεις ακομα καθως προκειται χαλαρα για το καλυτερο παιχνιδι του 3ds και ειναι στο χαλαρο προτεινομενο για παιχνιδι της χρονιας. Αν ομως το εχεις ηδη τοτε μεταξυ των 2 θεωρω το Mario 3d land μαλλον την σοφοτερη επιλογη εκ των 2 για αρχη αλλα οχι το Donkey παει πισω. Προσωπικα θεωρω οτι και τα 2 αξιζουν την αγορα τους καθως προκειται για 2 διαφορετικες εμπειριες platform που και οι 2 ειναι εξαιρετικες.
Andre85 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Fire Emblem το έχω και το έχω τερματίσει κιόλας.Απλώς έλεγα να πάρω κάποιο από τα δύο γιατί δεν έχω παίξει ποτέ είτε Mario είτε Donkey Kong.. Απλώς δεν θέλω να είναι και μικρά σε διάρκεια παιχνίδια. Από παιχνίδια έχω το: Fire Emblem,Zelda και Project X Zone
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Και τα 2 εχουν ικανοποιητικο μεγεθος με meta-game οποτε οποιο και να παρεις θα γουσταρεις αρκει να σου αρεσουν τα platform. Η διαρκεια στα platform συνηθως ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το κανονικο καθως προκειται για παιχνιδια που τα παιζεις και τα ξαναπαιζεις επ αοριστον για χαρη του score. Εγω δινω ψηφο στο Mario 3D land πρωτα αλλα και το Donkey να παρεις σιγουρα δεν θα σε χαλασει. Οποιο βρεις φτηνοτερο ορμα. Το Mario ειναι ποιο ασφαλες απο αποψη τιμης καθως δεν προκειται να πεσει η τιμη του συντομα. Το Donkey επειδη ειναι second party μπορει να πεσει και η τιμη του οσο περναει ο καιρος οποτε διπλος λογος να προτιμησεις το Mario τωρα. Να και ενα πολυ ωραιο και μαλλον ποιο προσφατο βιντεακι με τα upcoming παιχνιδια του 3DS ως το τελος του 2013 και καποια στις αρχες του 2014. 1
ultralisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Να και ενα πολυ ωραιο και μαλλον ποιο προσφατο βιντεακι με τα upcoming παιχνιδια του 3DS ως το τελος του 2013 και καποια στις αρχες του 2014. πολύ πράμα γαμώ την τρέλα μου
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματι, υπερβολικα πολυ πραμα. Δεν πειραζει ας βγαινουν οσο γινεται γρηγοροτερα για να πεφτουν και οι τιμες οταν θα εχουμε κανα φραγκο παραπανω να παρουμε κανενα. Οσο καθυστερουν τοσο ποιο ακριβα (κοιταω προς τη μερια του SMT4). Ενταξει ετσι και αλλιως θα το επαιρνα σχεδον αμεσως αλλα αν σε περιπτωση δεν μπρουσα σιγουρα θα περνουσε ο καιρος για να πεφτει η τιμη ή να βρεις μεταχειρισμενα. Τωρα....
forgotten Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πηρα μια gateway card απο δω μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος ,επαιξα το donkey kong και το terrys wonderland japan απο οτι καταλαβα πολλοι εχουν προβλημα λογω corrupted rom και φυσικα λογω micro sd χαμηλης ταχυτητας ,χαλαλι τα 70 ευρω θα τα βγαλει και με το παραπανω... να υπενθυμισω οτι αν ειναι πανω απο 4.5 to firmware η καρτα δεν δουλευει γιατι ειχα Pm που με ρωτουσαν Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2013 από forgotten
ultralisk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω να δω τι χειρισμό θα έχει το 3D maneuver gear
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εχετε να προτείνετε κάποιο απο τα παρακάτω games, εκτός των naruto και pokemon; http://www.metacritic.com/browse/games/genre/userscore/role-playing/ds?view=detailed Or http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A11075831%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A2055863011 Thanks Υγ. Μην πείτε "όλα"
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Από αυτά που έχω παίξει μόνο, προτείνω: Chrono Trigger, αν δεν το έχεις παίξει The World Ends with You, must τίτλος Radiant Historia Και τα δύο Shin Megami Tensei Και τα δύο Mario and Luigi FF3, FF4 Όλα τα Etrian Odyssey Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies Rune Factory (μόνο το πρώτο έχω παίξει, καλούτσικο είναι) Και επίσης το Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift, δεν είναι στην λίστα που έδωσες, αλλά για μένα είναι μέσα στα δέκα καλύτερα παιχνίδια του 3DS. Επίσης, είσαι σε λάθος νήμα. :Ρ
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εισαι πραγματι στο λαθος νημα αλλα μιας και το 3ds παιζει ολα τα παιχνιδια του DS τοτε ας το παρει το ποταμι και απο μερια μου. -Chrono Trigger - σταθερη αξια, αντεχει στο χρονο 20 χρονια μετα την κυκλοφορια του - Shin Megami Tensei - και τα 3 αλλα ειδικα το Strange Journey ειναι το καλυτερο - Infinite Space - πολυ hardcore παιχνιδι απ΄τα λιγα. Ειτε θα φας χοντρο κολλημα ειτε δεν θα καταλαβεις Χριστο και θα το παρατησεις. - Radiant Historia - Καταπληκτικο παιχνιδι αρκει να περασεις το πρωτο δυσκολο 6-8ωρο. - Might and Magic: CoH - απιστευτο παιχνιδακι και απιστευτα δυσκολο απο καποιο σημειο και μετα. Απο τα καλυτερα του DS. - The World Ends With You - Δεν χρειαζεται συστασεις, το αγοραζεις με κλειστα τα ματια. - Super Robot Taisen - Κατω απο την απλοτητα του κρυβεται ενα συστημα μαχης που θα σε κανει να φας απειρες ωρες προσπαθοντας να βρεις τον ρυθμο που χρειαζεται για την δημιουργια combos. Το παιζω μεχρι και σημερα. - Dragon Quest 9 - Δυστυχως δεν ασχοληθηκα ακομα αλλα τι στο διαολο βασικο DQ παιχνιδι ειναι αρα καλο θα ειναι. - Mario and Luigi - και τα 2, απιστευτα παιχνιδια με απιστευτο χιουμορ και gameplay. - Dragon Quest 5 - Μαλλον το καλυτερο απο την τριλογια 4,5 και 6. Εξαιρετικο παιχνιδι πραγματικα. - Final Fantasy 4 - επισης remake του φοβερου FF4. Αξιζει σιγουρα με χιλια. - Golden Sun - πολυ καλο επισης αν και μικρο δεδομενου τα 2 προηγουμενα. Πρεπει να εχεις παιξει ομως τα 2 προηγουμενα πριν παιξεις αυτο. - Lunar Knights - Πολυ υποτιμημενο παιχνιδι. Γινεται εξαιρετικα εθιστικο απο καποιο σημειο και μετα. - Dark Spire - Ιδια φαση με το Strange Journey δηλαδη old school first person tile based RPG. Ακυρη η βαθμολογια του του τιτλου, ειναι πολυ ποιο πανω, μαλλον τους χαλασε η δυσκολια τους περισσοτερους και ναι ειναι ψιλοπαλουκι αλλα καρααξιζει. Οπως ειπε και ο Malthador για καποιο λογο δεν βλεπουμε το FF tactics A2 το οποιο ειναι εκει ψηλα μεσα στα καλυτερα του 3DS. Οπως και δηποτε του ριχνεις ενα ματι.
skanjos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 the world ends with you, αγόρασε το με κλειστά μάτια είναι το καλύτερο παιχνίδι του ds. και μετά για jrpg σου πρωτείνω το golden sun και το chrono trigger. αυτά και τα 3 είναι 10άρια για μένα.τα υπόλοιπα 9 και κάτω.
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 1) εχω 3ds 2) δεν ημουν σιγουρος αν υπαρχει κανεις στο DS topic 3) το strange journey μολις το τερματισα και θα επιθυμουσα κατι λιγοτερο σαδιστικο 4) oh come on, ολοι παιζεται ds στο 3ds. Don't deny it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα