ikaruga24 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παλι ειμαι 32 και δεν ντρεπομαι να το λεω αμα λαχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 όσο κομπλεξικοί και αν είμαστε στο θέμα για μένα είναι απο τα καλύτερα Jrpg,είδαμε φέτος και απο το Ninokuni οτι μια τέτοια φόρμουλα δουλέυει και για full hd game και με σωστή ιστορία ο κόσμος ακολουθάει,όλος ο κόσμος παρακαλάει εδώ και χρόνια την νιντέντο για pokemon console jrpg με online ,το φανταζόμαστε τόσα χρόνια και η νιντέντο πραγματικά τρομάζει να το δημιουργήσει, σαν την square που δεν έχει τα κότσια να φτιάξει το ffvii remake έτσι και η νιντέντο δεν μας δίνει ένα full hd pokemon jrpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα πιστευω οτι μπορει να μην ικανοποιησουνε τους φανς για λογους νοσταλγιας και στις 2 περιπτωσεις.ΤΟ ff 7 αν κ οχι το καλυτερο της παιχνιδι,απεκτησε τεραστιο fanbase και αμα γινει remake θα πουλησει τρελα οπως και το rpg στο wii u για παραδειγμα θα εκτιναξει τις πωλησεις αλλα "χανεται " το νοημα των ποκεμον για αυτο δεν το κανουνε(pocket monsters) και ισως να μην βγει καλο αποτελεσμα....who know though τι πραγματικα σκεφτονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Με κοροιδευεις εγω 19 ειμαι και ντρεπομαι να πω οτι παιζω ακομη ποκεμον Grow a pair 5-6 άτομα ηλικίας από 17-25 ετών να είμαστε στα Goody's και να παίζουμε μετά το φαγητό το Pokemon TCG.Σε μια φάση πέρασαν και κάτι κοπελιές δίπλα μας και έβαλαν τα γέλια.And we didn't give a damn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι ρε συ Merdock ειναι σαφεστατα σοβαροτερο το να πας απο καφε σε καφε και να ασχολεισαι οση ωρα εισαι εκει κανοντας tag που στο διαολο βρισκεσαι ανα πασα ωρα και στιγμη ανεβαζοντας φωτογραφιες με duckface για να δειξουμε στον κοσμο ποσο γαματα περναμε. Με pokemon θα ασχολουμαστε τωρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ ψήνομαι εγώ που έχω να ασχοληθώ απ' την Ruby, και κάνει μπάμ οτι έβαλαν τα Kanto starters για να προσελκύσουν τους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες. Αυτό είναι πραγματικό next-gen pokemon, το όνειρο των περισσοτέρων για έναν full 3D overworld. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό ήθελα να πω και το ξέχασα tilemax, εγώ πριν πάρω το 3ds είχα παίξει μέχρι το silver/gold στο απλό gameboy,μετά έπαιξα τα υπόλοιπα ,το οτι έχει τα πρώτα starters μαρέσει, charizard ftw, btw τότε όλα ήταν μαμάτα τα σταρτερ, και ο squirtle μάρεσε αρκετά, αλλα τώρα που είδα την mega έκδοση του ξενέρωσα,απλά του βάλανε ένα απαίσιο κανόνι και 2 στα χέρια, πριν πιο όμορφος ήταν με τα 2 πολυβόλα στην πλάτη παρα με τα νεροπίστολα στα χέρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει έτσι κι αλλιώς μόνο in-battle θα είναι οι mega evolutions. Προσωπικό αγαπημένο απο Gen 1 το Charmander. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είμαι 27 και παίζω με τα pokemon. Τι 20,τι 30 ,τι 40,τι 50; Θα μας κάνουν ντα επειδή παίζουμε με αυτά; Πάντως το pokemon Y έχει εγκριθεί από τον προϋπολογισμό μου και είναι αγορά 1ης άντε 2ης μέρας!! Για να οργανωθούμε λίγο..Να φτιάξουμε γκρουπάκια για μάχες κλπ κλπ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Attack on Titan 3DS Game's Screenshots Previewed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά δεν θα δούμε SMT4 στην Ευρώπη το 2013 Site: https://twitter.com/NintendoEurope/status/372751482682355713/photo/1">https://twitter.com/NintendoEurope/status/372751482682355713/photo/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αρε σκυλα Atlus τι μας κανεις. Παλι καλα που τουλαχιστον θα δουμε το Soul Hackers τον Οκτωβρη οποτε θα εχουμε ενα SMT παιχνιδι αυτη τη χρονια. Μεγαλη πουστια παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 nintendo stap ,plz nintendo stahhhpp..... δεν υπάρχει φράγκο, νομίζω η νιντέντο βγάζει τόσο καλά παιχνίδια για το 3ds για να μην μπορείς να έχεις λεφτά να αγοράσεις Ps4-xboxone.... σπάσε ρε μαμημένο 3ds να χαρούμε λίγο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά δεν θα δούμε SMT4 στην Ευρώπη το 2013 Site: https://twitter.com/NintendoEurope/status/372751482682355713/photo/1">https://twitter.com/NintendoEurope/status/372751482682355713/photo/1 bravely default + zelda μου φτανουν... ενα 80-100 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά δεν θα δούμε SMT4 στην Ευρώπη το 2013 Site: https://twitter.com/NintendoEurope/status/372751482682355713/photo/1">https://twitter.com/NintendoEurope/status/372751482682355713/photo/1 Της μητηρ τους... πες τους. και τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα