Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧ ωραίο . πολύ ωραίο Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κατα τα αλλα κυριε Malthador να ξεκινησεις με το Mario 3D land και το Zelda πρωτα. Τα υπολοιπα αναλογα τα γουστα σου. Πρεπει ομως οπως και δηποτε να παρεις το Fire Emblem, ακομα και στα 50 ευρω τα αξιζει τα λεφτα του. εγω ρωταω ποια games να παιξω μας μπερδεψες με τον Malthador λογω του Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΛΟ 3DS ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ PARENTAL CONTROL 3D OFF?????? και να αγοράσεις αυτό το έκτρωμα που δεν θα έχει καν επιλογή για 3d αν και όταν το παιδί την θελήσει. 1. Γιατί είναι φθηνότερο. Με τα χρήματα που μου περισσεύουν θα του πάρω και το Mario να παίζει. Δεν γνωρίζω πολλούς γονείς που να τους περισσεύουν χρήματα αυτό τον καιρό. 2. Δεν είναι τόσο εύθραυστο όσο το 3DS. Μιλάμε για παιδιά! 3. Γιατί δεν έχει 3D. Το παιδί δεν είναι ηλίθιο. Ξέρει ότι το 3DS έχει 3D και αν του το απενεργοποιήσεις θα ακούσεις την μουρμούρα της ζωής σου. Δεν σε έπεισα. Δεν με νοιάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ καινούργιο 3DS XL με φορτιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ καινούργιο 3DS XL με φορτιστή; δεν θα βρεις κανένα καινούριο 3DS XL bundle με φορτιστή μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 1. Γιατί είναι φθηνότερο. Με τα χρήματα που μου περισσεύουν θα του πάρω και το Mario να παίζει. Δεν γνωρίζω πολλούς γονείς που να τους περισσεύουν χρήματα αυτό τον καιρό. 2. Δεν είναι τόσο εύθραυστο όσο το 3DS. Μιλάμε για παιδιά! 3. Γιατί δεν έχει 3D. Το παιδί δεν είναι ηλίθιο. Ξέρει ότι το 3DS έχει 3D και αν του το απενεργοποιήσεις θα ακούσεις την μουρμούρα της ζωής σου. Δεν σε έπεισα. Δεν με νοιάζει... Έλα μωρέ για παιδιά μιλάμε, πάρτου ένα gameboy εκεί πέρα, να σκοτώνει την ώρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 δεν θα βρεις κανένα καινούριο 3DS XL bundle με φορτιστή μέσα Ένας φίλος μου είχε βρεί ένα τέτοιο. Γι' αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ένας φίλος μου είχε βρεί ένα τέτοιο. Γι' αυτό ρωτάω. επειδή πριν λίγο καιρό πούλησα το 3DS για να πάρω το XL, δεν βρήκα πουθενά bundle με φορτιστή...πήρα με 12 ευρώ τον official ξεχωριστά μετά...κάνει φορτιστής και DSi πάντως (εγώ είχα το DS Lite παλιότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ένας φίλος μου είχε βρεί ένα τέτοιο. Γι' αυτό ρωτάω. η αμερικανικη εκδοση εχει μεσα. η ευρωπαικη δεν εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αν είναι για 12€ τότε δεν τίθεται θέμα. Νόμιζα οτι είχε κάνα σαραντάρι. Πάντως αν θέλω μπορώ να βρώ και απο DSi ενός ξάδερφου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 παιδια το 3DS εχει σπασει? η ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Όχι, δεν έχει σπάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μας τρολάρει η Nintendo, μην ψαρώνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 παιδια μολις επασε το 3DS http://www.gateway-3ds.com/index.html Και για οσους βιαστουν να πουν ειναι απατη fake κλπ... να δειτε το βιντεο με τις αποδειξεις http://www.youtube.com/watch?v=dPFO0ZDzBfA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα