Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα νιντυ πιο εμετικο δεν παιζει.

Ναι το παιδακι θα προτιμησει να παρει το ταμπλετ και οχι το 2ds.

Ειναι απλα αισχρο!

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κονσόλα είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Η ένσταση μου έχει να κάνει μόνο με το μονοφωνικό ήχο. Όλα τα άλλα είναι ΑΨΟΓΑ. Μην κρίνετε με βάση τον εαυτό σας. Μάλλον είστε έτσι κι αλλιώς εκτός του κοινού για το οποίο σχεδιάστηκε.

Αν ήμουν πατέρας θα το αγόραζα για τον γιο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Η κονσόλα είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Η ένσταση μου έχει να κάνει μόνο με το μονοφωνικό ήχο. Όλα τα άλλα είναι ΑΨΟΓΑ. Μην κρίνετε με βάση τον εαυτό σας. Μάλλον είστε έτσι κι αλλιώς εκτός του κοινού για το οποίο σχεδιάστηκε.

Αν ήμουν πατέρας θα το αγόραζα για τον γιο μου.

συγνώμη τώρα γιατί προσωπικά δεν έχω διαβάσει κάτι απο σένα αρνητικό για την νιντέντο και βλέπω και το άβαταρ και θέλω να μου λύσεις μια απορία...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΛΟ 3DS ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ PARENTAL CONTROL 3D OFF??????  και να αγοράσεις αυτό το έκτρωμα που δεν θα έχει καν επιλογή για 3d αν και όταν το παιδί την θελήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορασε ενα 3ds και σπασε τον διακοπτη του 3d.

Τανταν το 3ds δεν θα πειραζει τα ματια του οποιου παιδιου....

αυτό εξηγώ δεν χρειάζεται καν να το σπάσεις ,υπάρχει στα settings parental control με password και το αφαιρείς....

• Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ούτε η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται.

Έτρωμα που δεν παίζει 3D --> 130$

Σύστημα που κλείνει και προστατεύονται οι οθόνες και παίζει και 3D--> 180$

Για 50$ διαφορά, είναι απλά αστείο. Μία σωστή τιμή για το 2DS θα ήταν τα 50$ βασικά, τώρα που το σκέφτομαι.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ούτε η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται.

Έτρωμα που δεν παίζει 3D --> 130$

Σύστημα που κλείνει και προστατεύονται οι οθόνες και παίζει και 3D--> 180$

Για 50$ διαφορά, είναι απλά αστείο. Μία σωστή τιμή για το 2DS θα ήταν τα 50$ βασικά, τώρα που το σκέφτομαι.

σε προσφορές έχω δει το 3ds να πηγαίνει 130$,πάντως 180 δε νομίζω να έχει

Δημοσ.

Έχει γίνει "ιν" να κράζετε την Nintendo.

Το μηχανηματάκι το βρίσκω ομορφούλικο και ξεχωριστό!

εισαι ο μονος.

Σε διαβεβαιώ

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κλάψα για ένα προϊόν που δεν απευθύνεται σε εσας.

Το 2DS είναι 25% φθηνότερo. Ειδικά για έναν πατέρα που θα χρειαστεί να πάρει και στα 2 παιδιά του τότε η διαφορά είναι σημαντική και σε απόλυτη τιμή.

Επίσης το μη σπαστό DS σημαίνει λιγότερα σπασμένα DS και σε αυτές τις ηλικίες το να σπάσεις τον εύθραστο μηχανισμό τους 3DS δεν είναι απίθανο.

Broken-3DS-XL.jpg

Δημοσ.

σοβαρά τώρα βρήκατε τέτοια δικαιολογία??? να βάλουνε και υλικά playschool αν είναι και το περίβλημα να είναι απο σοκολάτα και να τρώγεται....

σταματήστε. αυτή η κίνηση της νιντέντο είναι για να βγάλει ένα μηχάνημα έξω που δεν έχει το 3d effect μόνο και μόνο για να τεστάρει απο τις πωλήσεις πως θα πήγαινε αν έβγαινε έτσι σε χαμηλότερη τιμή. σίγουρα το μαρκετάρει σαν kiddy console κτλπ αλλα θα φανεί απο τις πωλήσεις οτι θα είναι κάτι σαν το wii mini. θα πάει άπατο γιατί προσφέρει στα ίδια σχεδόν λεφτά πολύ λιγότερα πράγματα.

και btw μην μιλάτε για hate στην νιντέντο ειδικά απο μένα που έχω wii και 3ds απο day1.... σοβαρά τώρα.άλλο που κράζω το wii u εκει έχω δίκαιο και αυτό φαίνεται και απο τον κόσμο γενικά.

• Like 2
Δημοσ.

Η τιμή θα έρχεται μαζί με τις Pokemon X/Y bundle, οπότε μπορεί και να αξίζει. Αν είχε την οθόνη του XL θα το έπαιρνα, αλλά δεν έχει clamshell design (περισσότερες γρατσουνιές/σκόνη στην οθόνη), και επίσης ούτε stereo speakers/power saving mode.

Δημοσ.

Η τιμή θα έρχεται μαζί με τις Pokemon X/Y bundle, οπότε μπορεί και να αξίζει. Αν είχε την οθόνη του XL θα το έπαιρνα, αλλά δεν έχει clamshell design (περισσότερες γρατσουνιές/σκόνη στην οθόνη), και επίσης ούτε stereo speakers/power saving mode.

Δεν λέει κάπου ότι θα είναι μαζί με το παιχνίδι , αλλά ότι θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία με αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...