Andre85 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εάν θέλεις να κληροδοτήσεις στα παιδιά καλά skills τότε κάθεσαι και παίζεις χωρίς να εκτελείς αποστολές για να αλλάξεις class στους γονείς κτλ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με τις 200+ ώρες..Στις 55 ώρες που με πήρε να τερματίσω το παιχνίδι είχα αλλάξει σε όλους σχεδόν 2 classes.. Τεσπά,το θέμα είναι να το ευχαριστηθούμε όσες ώρες και να πάρει να το τερματίσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Aν θέλεις να παντρέψεις τους χαρακτήρες σου και να κάνουν παιδιά, τα οποία επίσης θα παντρευτούν μεταξύ τους, θέλεις παραπάνω από 50 ώρες. Εγώ είμαι στην 18η αποστολή στις 60 ώρες στο hard και έχω παντρέψει σχεδόν όλους τους κύριους χαρακτήρες, έκαναν παιδιά τα οποία τα πάντρεψα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι να έχω τρομερά overpowered ζέυγη χαρακτήρων με καταπληκτικά skill sets. Μου έμειναν μόνο 3 χαρακτήρες κλειδωμένοι. Βέβαια ακριβώς επειδή τα ξεκλείδωσα σχεδόν όλα, το replayabilty στη περίπτωσή μου είναι πολύ χαμηλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Να πουμε και του στραβου το δικιο με permadeath ενεργοποιημενο ειναι πρακτικα αδυνατον να μπορεσεις να ανεβασεις ολους τους χαρακτηρες και να τους παντρεψεις μεταξυ τους. Ειναι δεδομενο οτι απο καποιο σημειο και μετα η δυναμη των "παρκαρισμενων" χαρακτηρων θα εχει προβληματα. Ειδικα στις random μαχες μπορεις να συναντησεις κατι απιστευτους συνδιασμους εχθρους και απο καποιο σημειο και μετα παντα μα παντα θα υπαρχει μια μοναδα η οποια θα ειναι overpowered σε σχεση με τις υπολοιπες. Καλο παραδειγμα ειμαι στην τελευταια αποστολη σε hardcore επιπεδο (οχι permadeath) και εχω 42 ωρες μεχρι στιγμης. Σε random μαχες απο το chapter 20 και μετα εχω πετυχει εναν συγκεκριμενο Barbarian ο οποιος ειχε 227 (!!!) rating με μπλε killing edge (20 attack power το οπλο) και ο ιδιος να εχει 77HP, 44 Strength, 35 skill και 32 speed. Τα skills που ειχε ηταν axebreaker, counter και SOL. Η τελικη attack power που ειχε ηταν 71 (O-M-G δηλαδη για random mob) τη στιγμη που ενα combine απο Sully + Khellamn μου εδινε 54 defence (45 + 9 bonus). Μετα απο τοσες ωρες παντως εχω να πω οτι οι ιπταμενοι mages παιζει να ειναι οι ποιο εκνευριστικοι αντιπαλοι στο παιχνιδι. Ειναι υπερβολικα ισχυροι σε attack power και το movement range και type τους τους κανει πραγματικα δολοφονους εναντιον του οποιουδηποτε. Βαλε και το γεγονος οτι το Resistance stat ειναι για λιγους + του οτι δεν υπαρχουν και πολλα skills εναντιον του magic damage και εχεις κατακαθια τα οποια αποδεκατιζουν την ομαδα με τα Thoron, Rexcalibur, Bolganone και λοιπα spells. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εχω το Animal crossing εχω παρει το σπιτι με τα 10.000 belts μετα τι πρεπει να κανω εχω κολλησει και δεν μπορω να προχωρησω μονο ψαρευω και μαζευω εντομα εχω επιπλωσει το σπιτι τι αλλο μπορω να κανω η πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 panther_512 και ikaruga24 ok για το Fire Emblem!Εγώ δεν είχα παντρέψει τα παιδιά μεταξύ τους.Δεν ήξερα αν χρειάζεται!!! Είχα παντρέψει τους κεντρικούς ήρωες και μετά είχα χάσει 1-2 επειδή έπαιζα με permadeath on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μη φοβασαι ουτε εγω ηξερα οτι τα παιδια μπορουν να παντρευτουν μεταξυ τους μεχρι προσφατα. Εντελως κατα λαθος το εμαθα την ωρα που εψαχνα με ποιον να ζευγαρωσω την Tiki που τελικα μονο με τον κεντρικο χαρακτηρα ζευγαρωνει αν ειναι αρσενικος. Αγαμητη τελικα θα μου μεινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μη φοβασαι ουτε εγω ηξερα οτι τα παιδια μπορουν να παντρευτουν μεταξυ τους μεχρι προσφατα. Εντελως κατα λαθος το εμαθα την ωρα που εψαχνα με ποιον να ζευγαρωσω την Tiki που τελικα μονο με τον κεντρικο χαρακτηρα ζευγαρωνει αν ειναι αρσενικος. Αγαμητη τελικα θα μου μεινει. Την στιγμή που το είδα έσκασα κάτι γέλια άλλο πράγμα!! Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω στο Fire Emblem είναι το Double duel..και μάλλον αχρησιμοποίητο θα πάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Το permadeath στο Fire Emblem νομίζω είναι για το 2ο playthrough, αφού πρώτα χορτάσω όσα περισσότερα μπορεί το παιχνίδι να μου προσφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Nintendo Announces 2DS Entry-level handheld plays all DS and 3DS games and features slate design, but no 3D. Nintendo announced the 2DS today, a new entry-level handheld system. The 2DS will be available for $129.99 on October 12th (the same day as Pokemon X and Y) and features a slate-like design rather than the clamshell seen on DS and 3DS models. The 2DS is fully compatible with all 3DS and DS games but does not include the ability to display games in 3D. It still features all the functionality of 3DS (WiFi, local multiplayer, etc.) and can be put to sleep using a slider that replicates closing the clamshell on a standard 3DS. WiFi can still be turned off, though it’s done via controls in the software rather than with a physical switch. “Imagine a standard 3DS laid all the way flat, and with the depth slider all the way down,” Nintendo of America president Reggie Fils-Aime explained to IGN. “Everything else is there in the system.” The 2DS will launch in red and blue models to start and will be sold alongside the standard 3DS (still available for $169.99) and 3DS XL ($199.99). It will include a 4GB SD card and uses the same power source as 3DS and DSi. It also includes two cameras on the back side, so AR games still function and players can still take 3D photos -- they simply can’t be displayed on the 2DS, but are still viewable in full 3D if transferred to 3DS. The 2DS only includes one speaker, which plays mono sound, but features full stereo via its headphone jack. According to Fils-Aime, the idea for the 2DS came from wanting to appeal to younger consumers, as the standard 3DS is aimed at players age seven and up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τραγικό πραγματικά,ντροπή και άισχος, η νιντέντο τα έχει χάσει εντελώς... η μία άσχημη κίνηση μετά την άλλη. μια επιτυχημένη κονσόλα έχει έξω θέλει να την θάψει και αυτήν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 does not compute.......... ας εβγαζε ενα 3ds με παραπανω διαρκεια μπαταριας. οχι αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τι.Είναι.Αυτή.Η.Πίπα. Είναι κάποιου είδους αστείο, έτσι; Νομίζω θα βγει ο Iwata στο επόμενο direct (ελπίζω απόψε) και θα πει ότι έκανε πλάκα. εντιτ: Ειλικρινά, μου έρχεται εμετός και μόνο που το βλέπω. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι η Ν σκοτώνει το 3D ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; Μέγα φάουλ, if that's the case. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το σκοτώσει, όταν πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούμε κανονικά. Oh, well. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 not sure if serious or troll...δλδ seriously? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winters Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ο Reggie δήλωσε ότι το κοινό στο οποίο απευθύνεται τo 2DS είναι τα παιδιά μέχρι 7 ετών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ο Reggie νομίζει γενικότερα ότι απευθύνεται σε παιδιά μέχρι 7 ετών. Ερώτηση κρίσεως: Αφαιρούν το χαρακτηριστικό γύρω από το οποίο είναι στημένη η κονσόλα (το 3D), αλλά ένα νέο μοντέλο με ένα δεύτερο αναλογικό κωλομοχλό δεν μπορούν να βγάλουν, ε; Απορώ τι σόι άνθρωποι δουλεύουν στο marketing τους. Μάλλον εφτάχρονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα