Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε λους.εχω προβήμα με το 3ds του γιου μου.το αναβαθμησε σε 6.1.0.12Ε και οταν πηγαινει να παιξει απο την flashcard εμφανιζεται το εξης μηνυμα "An error has occured. Press and hold the POWER button to turn the system off. Please refer to the Operations Manual for details." η καρτα που εχει ειναι η R4 sdhc 3ds dual-core 2013.πηγα στο σαιτ και αναβαθμησα την καρτα σε 6.2.0-12 αλλα και παλι τα ιδια.Στης κορης μου το 3ds με 4.5.0.... την βλεπει την ιδια καρτα.Τι να κανω παιδια .....βοήθεια.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε κανεις το Etrian Odyssey 4 που βγηκε το demo? Το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον να πω την αληθεια. 

Τσιγκουνεύομαι τα 3 tries και δεν το δοκίμασα ακόμα. :Ρ

Δημοσ.

Το κερατο μου βγηκαν υπερβολικα πολλα παιχνιδια που θελω να αποκτησω απο Οκτωβρη. Δες εδω λιστα που εφτιαξα...

- Shin Megami Tensei 4

- Shin Megami Tensei Soul Hackers

- Etrian Odyssey 4

- Zelda a link between worlds

- Pokemon X/Y

Και ολα αυτα ΜΟΝΟ για το 3DS. Εχω και ορισμενα απο PSV (Muramasa, Dragons Crown) και που ΑΚΟΜΑ περιμενω το Persona 4 golden. Γενικα δεν παιζει με τιποτα ουτε καν τα μισα απο αυτα να παρω. Εχω την εντυπωση οτι τελικα τα μονα παιχνιδια που θα παρω μεχρι το τελος της χρονιας ειναι τα Shin Megami Tensei 4 και το Dragons Crown. Τωρα αμα βρω κανα φραγκο παραπανω η μαχη θα ειναι σκληρη μεταξυ Zelda και Pokemon. 

Δημοσ.

Το κερατο μου βγηκαν υπερβολικα πολλα παιχνιδια που θελω να αποκτησω απο Οκτωβρη. Δες εδω λιστα που εφτιαξα...

- Shin Megami Tensei 4

- Etrian Odyssey 4

- Pokemon X/Y

Και ολα αυτα ΜΟΝΟ για το 3DS. Εχω και ορισμενα απο PSV (Muramasa, Dragons Crown) και που ΑΚΟΜΑ περιμενω το Persona 4 golden. Γενικα δεν παιζει με τιποτα ουτε καν τα μισα απο αυτα να παρω. Εχω την εντυπωση οτι τελικα τα μονα παιχνιδια που θα παρω μεχρι το τελος της χρονιας ειναι τα Shin Megami Tensei 4 και το Dragons Crown. Τωρα αμα βρω κανα φραγκο παραπανω η μαχη θα ειναι σκληρη μεταξυ Zelda και Pokemon. 

Και τα 5 διαμαντια και δυστυχως οι τιμες στα υψη...

Δημοσ.

Το 3DS σιγουρα εχει τεραστιο πλεονεκτημα σε οτι αφορα hardcore τιτλους. Ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθεις να μην παρεις αυτα τα παιχνιδια οταν ξερεις τι θελεις και τι ψαχνεις να παιξεις. 

Δημοσ.

μήπως τελικά στις φορητές βγαίνουν τα καλύτερα Hardcore oldschool παιχνίδια μήπως??? 

εγώ θα έλεγα το άλλο...μήπως να δούμε και τπτ τέτοια games και στο Wii U?

• Moderators
Δημοσ.

- Shin Megami Tensei 4

- Etrian Odyssey 4

- Pokemon X/Y

Καλά αυτό που γίνεται στο 3DS δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει σε κονσόλα της Nintendo ποτέ. Εδώ και ενάμιση χρόνο βγαίνουν με τρομερή συχνότητα ΑΑΑ τίτλοι. Το λέω με επιφύλαξη, αλλά η κονσόλα δείχνει να έχει μεγαλύτερο potential ακόμα και από το NDS. Αν συνεχίσουν έτσι θα καταλήξει να είναι χαλαρά το καλύτερο gaming σύστημα, μετά το PS2.

Εγώ θα τσιμπήσω το Zelda μόλις βγει και μετά θα συγκρατηθώ μέχρι τις γιορτές, για να δω τι άλλο θα ανακοινωθεί. Εξάλλου, έχω τo Fire Emblem στο οποίο είμαι μόλις στην 11η αποστολή, έχω φτάσει ήδη στις 55 ώρες παιχνιδιού και θα με κρατήσει χαλαρά για άλλες 200+. Είναι ο ορισμός του εθισμού το παιχνίδι.

Επίσης, πρόσθεσε στη λίστα σου και το Batman Origins: Blackgate. Κι αυτό παιχνιδάρα θα είναι.

Δημοσ.

- Shin Megami Tensei 4

- Etrian Odyssey 4

- Pokemon X/Y

Εγώ για αρχή μόνο Zelda και Pokemon θα πάρω..

Τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν ξέρω αν θα τα προτιμήσω γιατί δεν έχω παίξει κάποιο προηγούμενό τους και δεν ξέρω πως είναι..

Εξάλλου, έχω τo Fire Emblem στο οποίο είμαι μόλις στην 11η αποστολή, έχω φτάσει ήδη στις 55 ώρες παιχνιδιού και θα με κρατήσει χαλαρά για άλλες 200+. Είναι ο ορισμός του εθισμού το παιχνίδι.

πώς γίνεται ρε παιδιά να είστε στις 55 ώρες στην 11η αποστολή;;

Εγώ το τελείωσα το παιχνίδι στις 55 ώρες..Το έπαιζα λάθος δηλαδή;;

Δημοσ.

Εάν θέλεις να κληροδοτήσεις στα παιδιά καλά skills τότε κάθεσαι και παίζεις χωρίς να εκτελείς αποστολές για να αλλάξεις class στους γονείς κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...