lak10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 για τσεκαρετε εδω γατακια!! εχει ενδιαφερον http://nintendoeverything.com/create-your-own-nintendo-zone-for-streetpass-relays/ το πρωτο βημα πως το κανουμε ? 1. Change your Wi-Fi router/stick/phone MAC address to a shared one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagunis86 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 πας στις ρυθμισεις του ρουτερ στη σελιδα του ρουτερ δλδ και καπου εχει επιλογη να αλλαξεις την mac address. επειδη το παλευω κανα 2 ωρο ,εχω καταλαβει μονο καποια συγκεκριμενα ρουτερ σου δινουν την δυνατοτητα να αλλαξεις την mac. εγω δν μπορω. Το ssid μπορεις να το αλλαξεις ομως. αλλιως υπαρχουν αλλοι τροποι μεσω ιphone ,imac , η ubuntu :http://gbatemp.net/threads/has-anyone-attempted-to-abuse-the-nintendo-zone-streetpass-relay.352410/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 δεν ειναι δυνατον το Luigi's mansion ακομα στα 45 ευρω ελεος ρε nintendo χρυσαφι πουλας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Γενικοτερα ολα οσα εχουν mario ή luigi κρατανε για καιρο την αρχικη τιμη τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 που ειναι πιο φθηνο το 3ds xl σε μαυρο ή σε ασπρο χρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 δεν ειναι δυνατον το Luigi's mansion ακομα στα 45 ευρω ελεος ρε nintendo χρυσαφι πουλας? Ναι αυτο ειναι το γενικοτερο προβλημα με την nintendo. Λιγα κομματια και μαλακιες. Ρε εδω περα εχει παιχνιδια χρονων και χρονων που κοστιζουν πλατινενια, οχι χρυσαφι. Ψαξε και βρες ποσο κοστιζει το Mario Galaxy 2 σημερα ας πουμε. Το Ocarina of time και Starfox προσφατα επεσε η τιμη του. Γενικα μην περιμενεις να πεσουν οι τιμες στην nintendo. Μονο σε μεταχειρισμενα κατι κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μιά ωραία έκπληξη για εμένα πάντως ήταν που μόλις τερμάτησα το Super Mario 3D Land και είπα ότι το παιχνίδι είναι μέτριας προς μικρής διάρκειας, διαπιστώνω ότι υπάρχει meta-game με έξτρα καινούργιες πίστες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 βρηκα στο gameseek το animal crossing με μεταφορικα στα 35 ευρω ειναι καλη τιμη πιστευω εγω το τσιμπησα χθες το βραδυ το ειχε δυο λιρες φθηνοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μιά ωραία έκπληξη για εμένα πάντως ήταν που μόλις τερμάτησα το Super Mario 3D Land και είπα ότι το παιχνίδι είναι μέτριας προς μικρής διάρκειας, διαπιστώνω ότι υπάρχει meta-game με έξτρα καινούργιες πίστες! αυτο ειχα πει και γω οταν το τερματισα αλλα τελικα εκανα λαθος, εχει πραμα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagunis86 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 http://gbatemp.net/threads/homepass-chaldrons-mac-cycler-for-windows.352935/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) παντως σιγα σιγα βγηκε και η πρωτη flashcard για το 3ds με υποστηριξη των rom του λιγο τσιμπημενη αλλα την κτυπησα,μενει μονο να την παραλαβω και θα σας πω εντυπωσεις . ουσιαστικα εχει πλεον region unlock οποτε την πηρα μονο και μονο για το terrys wonderland και το αναμενομενο digimon το οποιο μαλλον δεν θα δουμε ποτε ευρωπη http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&id=4728#8 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2013 από forgotten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 εχετε βρει σε κανενα καταστημα την pokemon heartgold τωρα τελευταια? μονο μεταχειρισμενη την εχω βρει εγω. αν ξερει καποιος που να τη βρω ας μου πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 εχετε βρει σε κανενα καταστημα την pokemon heartgold τωρα τελευταια? μονο μεταχειρισμενη την εχω βρει εγω. αν ξερει καποιος που να τη βρω ας μου πει http://www.ebay.co.uk/sch/Games-/139973/i.html?LH_BIN=1&_sop=15&_from=R40&_nkw=pokemon+heartgold Δυστυχως σε κανα μαγαζι με second hand η σε καμια αγγελια σε φορουμ. Αλλιως πας σε ebay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 αν κανω φορματ την καρτα θα μπορω να ξανακατεβασω οτι εχω αγορασει? δενεται η κονσολα με καποιο account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 αν κανω φορματ την καρτα θα μπορω να ξανακατεβασω οτι εχω αγορασει? δενεται η κονσολα με καποιο account? Ναι μπορεις να τα ξανακατεβασεις αλλα θα πρεπει να κανεις το τελυταιο update της κονσολας για να μπεις στο e-shop. Στην ουσια η κονσολα δενεται με το account σου οπως ρωτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα