Merdock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 τα σπάει το anime για αυτό το λέω...μακάρι Και να βγει Ιαπωνία,πόσο πιθανό είναι να βγει Ευρώπη όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSora94 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πολυ ωραιο το ανιμε/manga, ελπιζω να ειναι αληθης η ειδηση και ξανααγοραζω 3ds ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 το ανιμε αυτο σπερνει οντως γιατι ειναι κατι ιδιαιτερο οπως ηταν και το claymore....ελπιζω να μην παει και αυτο ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δεν θελω να γινω ο grampy cat, αλλα ειναι shounen. Τουτεστιν, υπαρχουν και καλυτερα. Just saying, no hatin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogo salute Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μολις το ειδα κ μπορει να ενδιαφερει καποιους στο nintendo.gr εχει βαλει κατι προσφορες (οχι τπτ σπουδαιο,αυτα που αξιζαν εχουν εξαντληθει για το 3ds αλλα εχει και για wii u). http://www.nintendo.gr/40-1..html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ελπίζω να ισχύει γιατί ψιλοfake μου μοιάζει Δεν είναι fake http://gematsu.com/2013/08/attack-on-titan-game-announced-for-3ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ακόμα περιμένω το gintama jrpg .... ΠΡΕΠΕΙ να βγει ΠΡΕΠΕΙ.... περιμένω την 2η ταινία σαν τρελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 τι χρωμα 3ds xl να παρω? μαυρο ή μπλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 εγω εχω μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 μπορεις να μου στειλεις κανα δυο φωτο, να δω πως ειναι in real life? γιατι οι φωτο της nintendo ειναι αθλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ανθρακι black και το παίρνεις και στο γραφείο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
undeadcharisss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Viper, καπως ετσι το σκεφτομαι.. Αλλα το ατιμο εχει βγει σε πολυ ωραια χρωματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 παιδια υπαρχει περιπτωση να δουμε το mii plaza απο το wii u sto 3ds? γιατι το mii street plaa εδω καστορια μου ειναι aχρηστο πολυ λιγοι εχουν 3ds (για την ακριβεια απο το περιβαλλον μου μονο εγω) γιατι το noline ειναι ανυπαρκτο ατο 3ds? εχω βαρεθει να στελνω letters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 μπορεις να μου στειλεις κανα δυο φωτο, να δω πως ειναι in real life? γιατι οι φωτο της nintendo ειναι αθλιες Ναι φιλε μου.μολις παω σπιτι θα βγαλω φωτο και θα σε στειλω π.μ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagunis86 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 για τσεκαρετε εδω γατακια!! εχει ενδιαφερον http://nintendoeverything.com/create-your-own-nintendo-zone-for-streetpass-relays/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα