Andre85 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Διαγραφεις οτι θες μεσα απο το data management της καρτας. πού είναι αυτό;; Στις ρυθμίσεις του 3ds; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι. Ρυθμισεις -> data management. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 εντάξει στις 30ώρες στο project x zone ,έχω φτύσει αίμα λέμε, δεν αντέχω άλλο , τα τελευταία 2 chapter τα έβγαλα σε 2 εβδομάδες...δεν θέλω να το παίξω αλλα λέω το πλήρωσα θα το τερματήσω, τώρα είμαι στο τελευταίο boss ,τελευταία μάχη ,λέω να το τερματίσω σήμερα και το βάζω ,οι μάχες κρατάνε κάμια ώρα πλέον ,τεράστιες, και εκεί που είμαι στα μισά της μάχης έφαγε ένα freeze και λέω wtf πρώτη φορά μου φριζάρει η κονσόλα, με λίγα λόγια ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ δεν θέλει να τερματίσω αυτό το παιχνίδι πραγματικά... θα το τερματίσω λογικά άυριο αν μου ξανακάνει νερά θα το ρίξω στον θερμαικό... btw το παίζω σε 2d και με πονάει το κεφάλι με τις τόσο μεγάλες μάχες που έχει ,μια συγκεκριμένη ήταν σχεδόν 2 ώρες.... ΜΑΚΡΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Βασικά και στο eshop κ το banner ζαλίζει.... Τόσο χάλια δηλάδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 όχι απλά εγώ έχω ένα θέμα με τα φορητά που μετά απο 1-2 ώρες συνεχόμενου gaming ζαλίζομαι λίγο, το παθαίνω και στα κινητά και πιο παλιά στο gameboy το απλό, καλά μέσα στο αυτοκίνητο δεν έπαιζα gameboy με τπτ, δεν έχει διαφορά 2d-3d για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλά το gameboy στο αμάξι δεν το καταφερα ποτέ ζαλάδα σκέτη. Το 3ds μέγιστο ώρα να παίξω μετά το αφήνω. Το 3d σχεδόν στο full. Άντε να δω ποτέ θα βρω σε νορμάλ τιμή κανένα fire emblem & Luigis mansion 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μπορώ να πω οτι ειναι guilty pleasure το 3dsxl. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ήρθε η κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ω, ναι... Και έχω φορτώσει ενα και μοναδικό game Shin megami tensei: strange journey (u) Long story short, αγαπώ την οργάνωση των nds roms torrents... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Γραψε στο αναλογο thread για το πως ειναι το emulation του GBA-SNES. Ξερω οτι υπαρχει λιστα με τα supported παιχνιδια αλλα αλλο να διαβαζεις την αποψη κανονικα για το πως ειναι να παιζεις και αλλο απλα να ξερω την υποστηριξη των τιτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μα δεν εχω τπτ απο GBA&NES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Attack on Titan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ελπίζω να ισχύει γιατί ψιλοfake μου μοιάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ισχύει έχει ανακοινωθεί παιχνίδι attack on titan για το 3ds, προσωπικά το έχω ακουστά το anime/manga αλλα δεν ασχοληθηκα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 τα σπάει το anime για αυτό το λέω...μακάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα