Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εντάξει στις 30ώρες στο project x zone ,έχω φτύσει αίμα λέμε, δεν αντέχω άλλο , τα τελευταία 2 chapter τα έβγαλα σε 2 εβδομάδες...δεν θέλω να το παίξω αλλα λέω το πλήρωσα θα το τερματήσω, τώρα είμαι στο τελευταίο boss ,τελευταία μάχη ,λέω να το τερματίσω σήμερα και το βάζω ,οι μάχες κρατάνε κάμια ώρα πλέον ,τεράστιες, και εκεί που είμαι στα μισά της μάχης έφαγε ένα freeze και λέω wtf πρώτη φορά μου φριζάρει η κονσόλα, με λίγα λόγια ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ δεν θέλει να τερματίσω αυτό το παιχνίδι πραγματικά... θα το τερματίσω λογικά άυριο αν μου ξανακάνει νερά θα το ρίξω στον θερμαικό... btw το παίζω σε 2d και με πονάει το κεφάλι με τις τόσο μεγάλες μάχες που έχει ,μια συγκεκριμένη ήταν σχεδόν 2 ώρες....

ΜΑΚΡΙΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι απλά εγώ έχω ένα θέμα με τα φορητά που μετά απο 1-2 ώρες συνεχόμενου gaming ζαλίζομαι λίγο, το παθαίνω και στα κινητά και πιο παλιά στο gameboy το απλό, καλά μέσα στο αυτοκίνητο δεν έπαιζα gameboy με τπτ, δεν έχει διαφορά 2d-3d για μένα

Καλά το gameboy στο αμάξι δεν το καταφερα ποτέ ζαλάδα σκέτη.

Το 3ds μέγιστο ώρα να παίξω μετά το αφήνω. Το 3d σχεδόν στο full.

Άντε να δω ποτέ θα βρω σε νορμάλ τιμή κανένα fire emblem & Luigis mansion 2...

Ω, ναι...

Και έχω φορτώσει ενα και μοναδικό game

Shin megami tensei: strange journey (u)

Long story short, αγαπώ την οργάνωση των nds roms torrents...

• Like 2

Γραψε στο αναλογο thread για το πως ειναι το emulation του GBA-SNES. Ξερω οτι υπαρχει λιστα με τα supported παιχνιδια αλλα αλλο να διαβαζεις την αποψη κανονικα για το πως ειναι να παιζεις και αλλο απλα να ξερω την υποστηριξη των τιτλων. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...