Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,το XL δεν έχει φορτιστή!Πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά.

Εγώ,χθες αγόρασα το απλό γιατί είχα νεύρα (αν και αυτό ήθελα) αλλά δεν το βρήκα στο χρώμα που ήθελα!

Μία ερώτηση:Μπορώ να αλλάξω την κάρτα μνήμης με μία μεγαλύτερης χωρητικότητας;;Αν ναι,τι κάρτες παίρνει;

Παίρνει κανονικά SD κάρτες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο περιορισμό. Προσωπικά την έχω αλλάξει με μια 16άρα για να έχω χώρο να κινούμε μιας και η stock δε φτάνει ούτε για ζήτω! 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xmmmm.......... μία παρατήρηση για την οθόνη αφής του 3DS XL.

Το παρατήρησα από τη πρώτη στιγμή, αλλά δεν του έδωσα σημασία μέχρι τώρα που άρχισα να το ψάχνω λίγο καλύτερα.

Ο digitizer της οθόνης αφής, δηλαδή το διάφανες ευαίσθητο στην αφή στρώμα, το οποίο βρίσκεται επάνω από την οθόνη, έχει αέρα μεταξύ αυτού και της οθόνης. Δεν ακουμπάει 100% στην οθόνη.

Το αποτέλεσμα είναι όταν πατάς με το stylus την touchscreen, να νιώθεις μιά απειροελάχιστη υποχώρηση του πάνω στρώματος, μέχρι να ακουμπήσει την οθόνη. Μιλάμε για μετατόπιση δέκατων του χιλιοστού, αλλά τόσο όσο χρειάζεται για να το νιώσεις.

Το φαινόμενο είναι πιό έντονο στο κέντρο της οθόνης και πολύ λιγότερο, εως και καθόλου στις άκρες. Είναι εύκολα παρατηρήσιμο όταν έχεις τη συσκευή σβηστή και κάτω από φώς ακουμπήσεις με το stylus το κέντρο της οθόνης. Σχηματίζει κυκλικό βαθούλωμα γύρω από τη μύτη του stylus....

Αποτελεί πρόβλημα του ποιοτικού ελέγχου και μειώνει τη ποιότητα κατασκευής της συσκευής.

Δημοσ.

Δεν θα χαλάσει, απλά δεν είναι τόσο απόλυτα smooth η εμπειρία.

Φυσικά μιλάμε για κάτι το οποίο μπορεί να περάσει και απαρατήρητο στο 99% των περιπτώσεων, εκτός και αν είσαι παρατηρητικός στις λεπτομέρειες ή έπαιζες πολύ συχνά στο DS.

Σκέφτομαι να στείλω κάνα email στο support της Nintendo να δώ τί θα μου πούν.

Δημοσ.

Ισχυει αν χρησιμοποιεις το stylus. Εγω χρησιμοποιω το νυχι απο το μικρο μου δαχτυλο και δεν καταλαβαινω τιποτα. Βεβαια οπως λεει και ο panther ειναι τοσο μικρη η διαδρομη που περναει απαρατηρητο απο το 99% των περιπτωσεων που θα το δοκιμασουν. 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι off-topic (αμα ειναι σβηστε το).Απορω πως αφου υπαρχει καποιο καιρο το 3ds και κανει πωλησεις πως και δεν κυκλοφορουν μεταχειρισμενες κονσολες....Θελω να παιξω τα καινουρια pokemon και δεν μ παει να σκασω 160 για καινουριο..Εχει καποια αλλα ενδιαφερουσα παιχνιδια rpg και platform μπας κ δικαιολογησω την αγορα του για καινουριο?

Δημοσ.

κανε μου κανα πμ με καποιο λινκ που να πουλαει καποιος 3ds σε λογικη τιμη γιατι οτι εχω βρει ειναι στην ιδια τιμη που το αγοραζεις καινουριο αν θες .thanks

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι off-topic (αμα ειναι σβηστε το).Απορω πως αφου υπαρχει καποιο καιρο το 3ds και κανει πωλησεις πως και δεν κυκλοφορουν μεταχειρισμενες κονσολες....Θελω να παιξω τα καινουρια pokemon και δεν μ παει να σκασω 160 για καινουριο..Εχει καποια αλλα ενδιαφερουσα παιχνιδια rpg και platform μπας κ δικαιολογησω την αγορα του για καινουριο?

160 εδωσα για το 3dsxl. Brand new

Δημοσ.

Μπορεις να βρεις μεταχειρισμενες με διαφορα εξτρα και παιχνιδια. Το θεμα ειναι να σε ενδιαφερουν αυτα τα εξτρα που εχει μεσα το μεταχειρισμενο. Εγω ειχα αγορασει απλο 3ds με το ocarina of time στα 120 ευρω περυσι. 

Δημοσ.

εμενα ενα απλο 3ds με ενδιαφερει να παρω δεν ειμαι φαν του xl....ειμαι φαν του zelda οποτε τα 120 π εδωσες θα τα εδινα ευκολα....απλα πλην των pokemon που μ ενδιαφερει να παιξω δεν βλεπω αλλα καλα παιχνιδια αντε ισως το fire emblem ...

Δημοσ.

Ερώτηση!!!

Θέλω να κατεβάσω ένα demo απο το Nintendo Shop.Πώς το διαγράφω μετά;;Πρέπει να δοκιμάσω όλα τα tries που έχει πχ 5 και μετά διαγράφεται ή μένει στο 3DS για πάντα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...