Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εχει φορτιστη?

Επίσης πρέπει να βρω την κάρτα ASAP...

Ναι,το XL δεν έχει φορτιστή!Πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά.

Εγώ,χθες αγόρασα το απλό γιατί είχα νεύρα (αν και αυτό ήθελα) αλλά δεν το βρήκα στο χρώμα που ήθελα!

Μία ερώτηση:Μπορώ να αλλάξω την κάρτα μνήμης με μία μεγαλύτερης χωρητικότητας;;Αν ναι,τι κάρτες παίρνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως το κοιτάζω, το ξανακοιτάω και μπορώ να πω οτι ειναι ενα impressive piece of tek. Ασχέτως αν δεν έχω ούτε ενα game για να φορτωσω...

XD

Εμένα ο σχεδιασμός του πάντως μου φαίνεται τουλάχιστον ένα βήμα πίσω σε σχέση με DS lite, DSi.

Οι προηγούμενες φορητές έκλειναν τελείως, δημιουργώντας ένα ενιαίο καλαίσθητο ορθογώνιο κουτί, προστατεύοντας ταυτόχρονα οθόνες και κουμπιά από σκόνη.

Το 3DS XL όταν κλείνει είναι δύο ανεξάρτητα κομμάτια, που έχουν μία μικρή απόσταση μεταξύ τους, ενώ η πάνω οθόνη δεν είναι παράλληλη με την κάτω. Υπάρχει μιά μικρή γωνία που δημιουργείται από τα πλαστικά τακάκια που έχουν μπεί για να μήν χαράζεται η πάνω οθόνη από την κάτω.

Οπότε, καί οι οθόνες και τα κουμπιά τρώνε σκόνη συνεχώς, αλλά καί το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό όσο οι προηγούμενες φορητές.

Έβαλα το DS Lite μου δίπλα στο 3DS XL και το Lite δείχνει σχεδιαστικά σαν το επόμενο βήμα και όχι το προηγούμενο.....

Εκει ακριβως λεω και εγω οτι το απλο 3DS ειναι ενα σκαλοπατι πανω απο το XL. Στο θεμα του σχεδιασμου τουλαχιστον ειναι σιγουρα αρκετα καλυτερο και αρκετα ποιο καλαισθητο και "στιβαρο". Το XL ομως εχει το προβαδισμα του χειρισμου καθως εχει μεγαλυτερο d-pad και οθονη αφης διπλασια σε μεγεθος οπου σου δεινει μπολικη διαδρομη για τα χερια σου. Λιγοτερης σημασιας ειναι και τα start/select/home πληκτρα οπου ναι μεν ειναι ασχημοτερα αλλα λειτουργικα ειναι σιγουρα πανω απο το απλο 3DS.

Εμφανισιακα και σχεδιαστικα το 3DS εχει αρκετα μεγαλυτερο πλεονεκτημα ενω λειτουργικα το XL ειναι σιγουρα καλυτερο. Προσωπικα παντως δεν θα αλλαζα το απλο 3DS μου με ενα XL εκτος και αν ειχα σοβαρο λογο για να το κανω.  

• Like 1

Δουλευει καλυτερα απο την αποψη του οτι εχεις μεγαλυτερες οθονες να κοιτας και συνεπως το αποτελεσμα ειναι ποιο εντονο σε σχεση με τη μικρη οθονη. Επισης ειναι ευκολοτερο να αποφυγει καποιος το φαινομενο της διπλης ορασης με τη μεγαλυτερη οθονη. Σε ορισμενα παιχνιδια με ενεργοποιημενο το 3D το αποτελεσμα ειναι σιγουρα καλυτερο στο XL λογο μεγεθους. Ενα παραδειγμα θα φερω το Kingdom Hearts το οποιο στο XL με αναμενο 3D αποτελει καλυτερη εμπειρια. Το επιπλεον aliasing και πιξελιασμα που βλεπουμε στο XL σε σχεση με το απλο 3DS δεν αποτελει και τοσο προβλημα οσο το ματι σου μαθαινει να βλεπει οποτε το προσπερναμε σαν προταιρημα του απλου 3DS εναντι του XL. 

Για εναν μεσο χρηστη το XL αποτελει καλυτερη επιλογη σε ολους τους τομεις σε σχεση με το απλο 3DS εκτος και αν το design και η εμφανιση ειναι παραγοντας προτιμησης του απλου 3DS. 

Ναι το παραδέχομαι. Είμαι casual και ας με λένε hardcore.

Σε απλά ελληνικά, το xl για εμένα ήταν η Μονή επιλογή σε σχέση με τον ανταγωνισμό ( στο χρηματικό κομμάτι).

Το 3d με κούρασε πολύ.

Edit: δεν είχα ποτέ ds

Το 3D ειναι καλο μονο σε παιχνιδια τα οποια εχει δουλευτει για να φαινεται οπως πρεπει. Οπουδηποτε αλλου σιγουρα θα σε κουρασει. Επισης δεν ειναι απαραιτητο το να το εχεις 100%, και ενα 20-30% δουλευει εξισου καλα χωρις να κουραζει καθολου. 

Επισης σε ορισμενα παιχνιδια το 3D ειναι μερος της εμπειριας. Παιξε Mario 3D land με και χωρις 3D και θα καταλαβεις τι λεω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...