ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Πωωωω μαλακες η μαχη με τον Gangrel στο hard απλα ειναι απαλευτη. Εχω δοκιμασει και εχω κανει restart καμια 5 φορες ως τωρα δοκιμαζοντας διαφορους συνδιασμους χαρακτηρων και δεν υπαρχει περιπτωση να μην φανε πεζοδρομιο τουλαχιστον 3. Εκτος απο το γεγονος οτι ειναι γενικα ισχυροι ειναι και υπεραριθμοι σε ανοιχτο περιβαλλον που σου την πεφτουν απο παντου και δεν μπορεις με τιποτα να φτιαξεις καποιο τοιχος προστασιας. Ξαναεκανα ενα restart λοιπον αφου εβγαλα τη μαχη (με 5 απωλειες) μονο και μονο για να δοκιμασω διαφορετικη στρατηγικη (αυτη τη χελωνας). Θα τους τραβηξω ολους στη γωνια αριστερα που εχει 3 forts και θα το παιξω last stand εκει περα. Εξαιρετικα επικυνδυνες μοναδες του χαρτη ενας Sage και ενας Hero με armorslayer. Σκεφτηκα να δυναμωσω τους χαρακτηρες μου μεσα απο stinking boxes αλλα ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ γιατι στο hard αντι για 200 gold κοστιζουν κοντα στα 5 χιλιαρικα (νομιζω 4800). Σκατα με φραουλες δηλαδη, πρεπει να γινω κυριολεκτικα grandmaster για να την γλυτωσει καποιος. Ασσοι στο μανικι μου = Lon qu και Sully. Ειδικα ο Lon qu ειναι σφαγεας και ειναι απιθανο οτι καποιος θα μπορεσει να τον αγγιξει καθως οσοι βαστανε axes εχουν απο 30 εως 0% πιθανοτητα να τον χτυπησουν και ΑΝ τον χτυπησουν τοτε θα παει το HP του κατω απο το μισο οπου και θα χτυπαει πρωτος ακομα και αν του κανουν επιθεση.
panther_512 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Και μόλις συνειδητοποίησα με μεγάλη μου λύπη και πάρα πολύ πίκρα, ότι το 3DS E-shop δεν υποστηρίζεται σε όλη την Ευρώπη, και δεν υποστηρίζεται στην Κύπρο! Συνεπώς, όχι μόνο δεν μπορώ να αγοράσω και να κατεβάσω downloadable παιχνίδια, αλλά ούτε και το ίδιο το Fire Emblem, το οποίο είναι προεγκατεστημένο στην SD της φορητής και κανονικά θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω uninstall και download όποτε ήθελα. Εδώ το Wii, από το 2006 λειτουργούσε το eshop του κανονικότατα στη Κύπρο....... Μπράβο Nintendo, 10 χρόνια πίσω......... UPDATE: Και ναί, ψάρωσα σαν αρχάριος.... Άλλαξα το region σε Greece και όλα ΟΚ UPDATE 2: Και μόλις συνδεθήκαμε με το eshop, κράσαρε το σύστημα της Nintendo!!!! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2013 από panther_512
skar1983 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τελικα ειναι καλυτερα σε UK η σε Ελλαδα το region για το e-shop?
panther_512 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Προσωπικά δεν ξέρω, διότι το eshop αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα και σέρνεται......
guardianx71 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Στα dlc για το fire emblem πάντως της Ελλάδας είναι φθηνότερο . Για τα ολόκληρα παιχνίδια τώρα δεν ξέρω Πάντως για τα "κανονικά" παιχνίδια ποιο πολύ συμφέρει να τα αγοράσεις από το game.co.uk τα download code παρά από το eshop. Το fire emblem πχ έχει στο σοπ 44 λίρες αν θυμάμαι καλά ενώ το αγοράζεις από το game 33 λίρες
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Οσοι απο εσας παντως αγαπησατε το Fire Emblem και εχετε στην κατοχη σας PSP/Vita τοτε καλο θα ειναι να ριξετε ενα ματι στο Tactics Ogre: Let us cling together. Για τους χρηστες 3DS φυσικα υπαρχουν τα εξαιρετικα Final Fantasy Tactics A2 και Advance Wars τα οποια ναι μεν ειναι του DS αλλα ειναι κορυφαια και δειχνουν μια χαρα στην οθονη του 3DS (λογο 2D artwork). 1
skanjos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ikaruga μόνο στο dlc το exp στο hard δυστυχώς, εγώ που το έπαιξα στο hard απο την αρχή έλιωνα ότι μάχη έβγαζε στον χάρτη και ότι κουτί μου έδινε και πάλι δεν μου περίσσευε φράγκο ούτε καν για να αγοράσω όπλα,χρησιμοποιούσα και ότι μου έδινε,αλλα πάλι γελείο μου φάνηκε και στο hard, δεν δυσκολέυτηκα πουθενά και δεν θυμάμαι πιο σημείο λες,τον gangrel τον πολεμάς αρκετές φορές απότι θυμάμαι και φυσικά έχει και δικό του paralogue. το μυστικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι ένα, exp exp exp, λιώσεεεε και δεν θα σε ακουμπάνε τόσο απλό.και το λέει αυτό άτομο που έκανε skip όλες τις μάχες σχεδον σε κάθε jrpg ,είχα save θρυλικό στο ff8 στο κάστρο της ultimicia με 30lvl ολους χωρίς junction (ιαπωνέζικο δεν έβγαζα άκρη)1500health ο squall και 600-700 οι υπόλοιποι, το diablo και το demi είχαν φύγει σύνεφο χαχαχα
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ikaruga μόνο στο dlc το exp στο hard δυστυχώς, εγώ που το έπαιξα στο hard απο την αρχή έλιωνα ότι μάχη έβγαζε στον χάρτη και ότι κουτί μου έδινε και πάλι δεν μου περίσσευε φράγκο ούτε καν για να αγοράσω όπλα,χρησιμοποιούσα και ότι μου έδινε,αλλα πάλι γελείο μου φάνηκε και στο hard, δεν δυσκολέυτηκα πουθενά και δεν θυμάμαι πιο σημείο λες,τον gangrel τον πολεμάς αρκετές φορές απότι θυμάμαι και φυσικά έχει και δικό του paralogue. το μυστικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι ένα, exp exp exp, λιώσεεεε και δεν θα σε ακουμπάνε τόσο απλό.και το λέει αυτό άτομο που έκανε skip όλες τις μάχες σχεδον σε κάθε jrpg ,είχα save θρυλικό στο ff8 στο κάστρο της ultimicia με 30lvl ολους χωρίς junction (ιαπωνέζικο δεν έβγαζα άκρη)1500health ο squall και 600-700 οι υπόλοιποι, το diablo και το demi είχαν φύγει σύνεφο χαχαχα Στο ff8 ξανά ξεκίνησα το game για να πάρω το την κάρτα που ήταν στον διαστημικό σταθμό... Επίσης στα megaten χρειάζεσαι και αλλα πράγματα εκτός απο exp και εξοπλισμό... So consider yourselves lucky. ΧD
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τον Gangrel τον πολεμας μονο μια φορα Skanjo. Στο σημειο που τον βρισκω οι χαρακτηρες μου ναι μεν ειναι δυνατοι αλλα και αυτος εχει δυνατους χαρακτηρες και μαλιστα ειναι υπεραριθμοι και απο καποιο σημειο και μετα ξεπεταγονται reinforcements μεσα απο τα forts καθε γυρο τα οποια βαστανε και special οπλα (armorslayer-wyrmslayer-killing edge). Στην τελευταια μαχη που εκανα ας πουμε σταθηκα πολυ ατυχος γιατι μου ηρθε ο τυπακος με το killing edge στον Chrom (43% hit chance 30% crit) και απλα μου τον εφαγε με critical αφου πρωτα ο τυπος με το armorslayer μου σκοτωσε τον Kellamn (διπλο attack λογο speed) και εμεινε ακαλυπτος ο Chrom. Σκεφτηκα μια ακομα στρατητικη να δοκιμασω, να τους βαλω ολους σε ζευγαρια και να τους στειλω οσο γρηγοροτερα μπορω απο την δεξια μερια να φαμε τον Gangrel οσο το δυνατον γρηγοροτερα μηπως τελειωσει η μαχη ή μηπως δεν ερθουν οι ενισχυσεις.
skanjos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ikaruga πάντους όλους Α support μία δεν είναι δύσκολο και πάντους με ζευγάρια τα boosts είναι απο μόνα τους must, στο s rank εγώ έχω κοντά στο 50% dual attack, τον ξαναπολεμάς τον gangrel στο paralogue του.απλά δεν θυμάμαι αν ήταν πριν απο αυτό 1 η 2 μάχες
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Σε μερικές ημέρες θα έχω 3dsxl. Το ερώτημα ειναι αν παίζει να βρω σε κανά καλάθι το strange journey μέχρι να έρθει η κάρτα...
lak10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 αυτο που με ενοχλησε απιστευτα οταν πηρα το 3DS ΧL ειναι η απουσια φορτιστη και δεν ειναι τα 10 ευρω παραπανω αλλα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους "αρπακτες" και δεν αρμοζουν σε μια εταιρια σαν την nintendo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα