Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες εγώ το permadeath το έχω OFF στο Hard. Και στο normal στο OFF το είχα, αλλά πάντα έκανα reload όταν χανόταν κάποιο unit.

Υπάρχουν ορισμένες μάχες όπου πραγματικά πρέπει να είσαι Chess Grandmaster για να τις βγάλεις χωρίς απώλειες.

Παράλληλα από ένα σημείο και μετά, το συνεχές reloading της μάχης από την αρχή ξανά και ξανά, καταντάει κάπως μαζοχιστικό.

Η δυσκολία του hard με ικανοποιεί πάρα πολύ, αλλά όχι το συνεχές reloading της μάχης και το permanent death των units, τουλάχιστον για το πρώτο μου playthrough, όπου θέλω να δώ τα relationships των διαφόρων χαρακτήρων και να απολαύσω την ιστορία.

Συνεπώς, το έχω στο hard με permadeath OFF, και όταν σκοτώνεται κάποιο unit στη μάχη, το βλέπω ώς "οπισθοχώρηση" και όχι ώς θάνατο, ενώ παράλληλα μου αρέσει που πρέπει να αλλάξω την στρατηγική μου, εφόσον έχω λιγότερα units στη μάχη...

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ρε γμτ ΕΛΕΟΣ με αυτά τα dub σε japanese games...τόσο χάλια?

Σε παρακαλω το fire emblem εχει παρα πολυ καλο english dub πλην ελαχιστων περιπτωσεων (θεωρω τη φωνη του Virion αποτυχια στην αγγλικη, ακουγεται σαν γαλλος Γκουσγκουνης που γυριζει τσοντα στο Αιγαιο). Θεωρω οτι το SMT4 θα εχει και japan voiceovers το καλο που του θελω. 

Παιδια τελικα το pair-up ειναι απαραιτητο περα για περα για να μπορεσεις να τη βγαλεις καλα. Ορισμενοι ποντοι σε καποια στατιστικα σημαινουν την διαφορα μεταξυ ζωης και θανατου. Παραδειγμα στην τελευταια μου μαχη δεν παρατηρησα Risen που κρατουσε warhammer ενω παρατηρησα οτι ειχε 6 speed παραπανω απο τον Kellamn μου. Αν και δεν θα ειχα προβλημα να τον αφησω να φαει διπλη επιθεση θεωρησα οτι επρεπε να τον προστατεψω απο πιθανο critical (και αυτα χωρις να παρατηρησω το σφυρι ε, το ξαναλεω) και ετσι τον εκανα pair-up με την Sully που ειναι παρα πολυ γρηγορη και πηρε αμεσως +5 speed μαζι με αλλα bonus. Τελικα ειμαι τυχερος που αντεξα την πρωτη σφυρια (22 damage ενω εχω 26 HP). 

Δημοσ.

Σε παρακαλω το fire emblem εχει παρα πολυ καλο english dub πλην ελαχιστων περιπτωσεων (θεωρω τη φωνη του Virion αποτυχια στην αγγλικη, ακουγεται σαν γαλλος Γκουσγκουνης που γυριζει τσοντα στο Αιγαιο). Θεωρω οτι το SMT4 θα εχει και japan voiceovers το καλο που του θελω. 

ελπίζω να έχεις προσέξει που από τα menu μπορείς να βάλεις japanese voices 

Δημοσ.

ελπίζω να έχεις προσέξει που από τα menu μπορείς να βάλεις japanese voices 

Δεν ειδα καν το βιντεο παραπανω γιατι δεν θελω να δω τιποτα. Το παιχνιδι θα αγοραστει εν καιρο. SMT παιχνιδια ειναι εξαιρετικα κακο να βλεπεις previews. Καλυτερα να ανακαλυπτεις μονος σου αυτα που εχει να προσφερει. Μετα το εξαιρετικο Nocturne εχω μεγαλες προσδοκιες και γι αυτο. Αφου λοιπον οπως λες εχει αυτην την επιλογη τοτε YES/BRAVO/YOHOOO για το παιχνιδι. 

Το Fire emblem το τελειωσα πρωτη φορα με english voiceovers και τωρα δευτερη το παιζω με japan φωνες. Η ιαπωνεζικη φωνη ειναι σαφεστατα καλυτερη αλλα η αγγλικη αποδοση ειναι παρα πολυ καλη, παραπονο δεν εχω πλην αυτα τα λιγοστα προβληματακια. 

Δημοσ.

Επειδή πρέπει να παίξω ενα jrpg της προκοπής και επειδή έχω κλείσει 52 ώρες στο persona 2 eternal punishment psxonps3

η ερώτηση ειναι η εξής: το 3dsxl ειναι region locked?

(Θέλω να το παραγγείλει απο amazon.uk)

Thanks

Δημοσ.

Δεν ειδα καν το βιντεο παραπανω γιατι δεν θελω να δω τιποτα. Το παιχνιδι θα αγοραστει εν καιρο. SMT παιχνιδια ειναι εξαιρετικα κακο να βλεπεις previews. Καλυτερα να ανακαλυπτεις μονος σου αυτα που εχει να προσφερει. Μετα το εξαιρετικο Nocturne εχω μεγαλες προσδοκιες και γι αυτο. Αφου λοιπον οπως λες εχει αυτην την επιλογη τοτε YES/BRAVO/YOHOOO για το παιχνιδι. 

Το Fire emblem το τελειωσα πρωτη φορα με english voiceovers και τωρα δευτερη το παιζω με japan φωνες. Η ιαπωνεζικη φωνη ειναι σαφεστατα καλυτερη αλλα η αγγλικη αποδοση ειναι παρα πολυ καλη, παραπονο δεν εχω πλην αυτα τα λιγοστα προβληματακια. 

αναφερόμουν στο Fire Emblem ότι έχει japanese voices επειδή θεώρησα ότι μπορεί να μην το πρόσεξες...για το SMT δεν ξέρω αλλά μακάρι να έχει 

Δημοσ.

Σε λίγες ώρες λογικά θα αρχίσουν τα νέα και θα μάθουμε για voice-over. Λογικά πρέπει να έχουν αρχίσει να το πουλάνε στο Αμέρικα

Δημοσ.

Ναι δυστυχως ειναι φιλος. Βεβαια απο Amazon μπορεις να το παραγγειλεις αφοβα.

Φτουυυυ

Και ήθελα να πάρω το smt4...

Δημοσ.

Πιστεψε με χαζευω και εγω που ειναι region locked το μηχανημα. Το δε Vita δεν ειναι region locked αλλα εχει region lock στις online λειτουργιες του εκαστοτε παιχνιδιου. Θα το προτιμουσα ετσι λοιπον καθως υπαρχουν παιχνιδια που δεν δινω δεκαρα για τις online δυνατοτητες τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...